Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
cesminus
- Lv.20

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Příspěvek
od cesminus » sob 20. říj 2012 23:32:35
shvetseek píše:Orci jsou v tomhle směru paka... Běhají, jako pominutý, takže doporučuji se na ně vykašlat. Jen ti minotauři se dají a možná ještě ti, co jsou ještě za nimi, ale to nemám odzkoušený

Fajn a na co bych měl chodit ?

-
shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Příspěvek
od shvetseek » sob 20. říj 2012 23:35:58
cesminus píše:shvetseek píše:Orci jsou v tomhle směru paka... Běhají, jako pominutý, takže doporučuji se na ně vykašlat. Jen ti minotauři se dají a možná ještě ti, co jsou ještě za nimi, ale to nemám odzkoušený

Na mínosáky přece, když nic jinýho nedáš... Kdybys ustál pár ran od těch skřetů a kouzelníků, tak bys mohl chodit i na ně. Je spousta warů (nebo bývala - už jsem na orcích chvíli nebyl), co je dávají jentak sekama.
"Happines only real when shared."
-
cesminus
- Lv.20

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Příspěvek
od cesminus » sob 20. říj 2012 23:38:58
shvetseek píše:cesminus píše:shvetseek píše:Orci jsou v tomhle směru paka... Běhají, jako pominutý, takže doporučuji se na ně vykašlat. Jen ti minotauři se dají a možná ještě ti, co jsou ještě za nimi, ale to nemám odzkoušený

Na mínosáky přece, když nic jinýho nedáš... Kdybys ustál pár ran od těch skřetů a kouzelníků, tak bys mohl chodit i na ně. Je spousta warů (nebo bývala - už jsem na orcích chvíli nebyl), co je dávají jentak sekama.
A co mám udělat proto abych je ustál ?
-
shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Příspěvek
od shvetseek » sob 20. říj 2012 23:57:04
18k ZB, ochrana+6, eliky na obranu, kdyby sis dal kosti, tak už ti nezbyde místo na dropky a to je škoda. Stejně doporučuju ty mínosáky. Daleko míň problému s točením. A jestli do sebe chceš nechat mlátit, tak si dej temnou ochranu na P, jinak ti asi nebude stačit ani plný inventář modrých eliků.
"Happines only real when shared."
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Příspěvek
od Attila » ned 21. říj 2012 8:59:35
Ale ochrana +6 není prý moc dobrá,protože čím víc obrany máš tím víc ti berou,já mám ninju s brnkem bez ochrany úplně a v pohodě je ustojím,chodím na příšery lvl 92 a mám 100% na orky a s buffem je dávám v pohodě.A bez proměny taky jen sekám.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
-
UzPoslusnyTheBM
- Lv.14

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Příspěvek
od UzPoslusnyTheBM » ned 21. říj 2012 9:24:54
Ochrana ti je nanič, odskúšané, to či MA vezmeš za slovo mi stačí... Jinak ja sem urobil take staré video na BM, dám sem link:
http://www.youtube.com/watch?v=1bW1U0I_ ... ture=g-upl
Snad ti pomoze
[center]Ďakujem ti, Eresable . . .[/center]Človek by nemal obetovať toľko času blbej hre, ľudia, sú dôležitejšie veci ako sindicate. Zamyslite sa a nazrite hlboko do svojich duší, a odpovedzte si, čo vám toto, táto hra dá. Ak vás napľňa radosťou, alebo ako mňa kedysi šťastím tak niečo nie je v poriadku
-
JurasSaga
- Lv.20

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od JurasSaga » pon 22. říj 2012 13:27:56
Botky od lvlu 65 určitě maš + kamen spechu +6 a pohiblivost a inteligenci na max a budeš met rychlost pohibu přes 200 ja mam kamen spěchu +5 rychlost pohibu 204 a stačí + beru healera a fialove eliky tak že pohodička
na ránu tmavím kamenem 154K bohužel stracím 24% na danej bom tak že bych dával kolem 160+/-2 až 4K

Hraji dál ale už jen občas