prosimtě na co bys cpal 7miliard do dropa na metiny?cesminus píše:A co keď bych udělal Fakt luxus dropa ( asi za 7kkk) na 70 ?
Drop Yangů - něco špatně?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Kox
- Lv.20

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Re: Drop Yangů - něco špatně?
Postavu jménem Kox ve hře nevlastnim tak mě s tim neotravujte!!!Díky
- cesminus
- Lv.20

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
ProsimtěKox píše:prosimtě na co bys cpal 7miliard do dropa na metiny?cesminus píše:A co keď bych udělal Fakt luxus dropa ( asi za 7kkk) na 70 ?
-
Kox
- Lv.20

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
to plati tak pro kerindor a swamp ale z metinu 70 by se ti těch 7kkk vracelo dlouhocesminus píše:ProsimtěKox píše:prosimtě na co bys cpal 7miliard do dropa na metiny?cesminus píše:A co keď bych udělal Fakt luxus dropa ( asi za 7kkk) na 70 ?čím více dáš do dropa.. tím více z něj potom budeš mít
Postavu jménem Kox ve hře nevlastnim tak mě s tim neotravujte!!!Díky
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
Tak ale snad nečekáš že ti za meteor spadne 10kk... nebo?cesminus píše:ProsimtěKox píše:prosimtě na co bys cpal 7miliard do dropa na metiny?cesminus píše:A co keď bych udělal Fakt luxus dropa ( asi za 7kkk) na 70 ?čím více dáš do dropa.. tím více z něj potom budeš mít
- cesminus
- Lv.20

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
:normal?: :normal?: :normal?: :wannafight: :wannafight:xR3Dx píše:70 jsou bez buffa naprd, tak asi dodělám 80lvl a pojedu 90 meteory
OMG kdy už to lidi konečně pochopí že meteory 90 josu na exp a né na drop ? pak si tady polovina serveru stěžuje na přeplněný meteory !!!
PrincBenHur 110 war
-
Fridolino
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
xR3Dx píše:Zdravím, do teď jsem s lvl 61 dropoval na 55 meteorech a měl jsem z jednoho meteoru 500K-600K(hotovost) , rozhod sem se popojet s lvl dropera na 75 a chodím na meteory 75 a tady nastává ten problém. Z jednoho meteoru mám 300-400K a to se mi zdá hodně málo.![]()
popis dropa:
level 75
60% na yang
Prémko na yang
Není to nějak málo?, chybu vidím vtom, když mlátím monstra z meteoru tak strašně málo padají yangy. Co stím?
Ahoj,
tnto pokles je normální vzhledem k tomu že ze 75 lezou driády které jakožto střelci se drží dále od Tebe. Funguje to tak že do čeho nesekneš z toho se ti nic nepočítá. čili čím víc driád ti vyleze a Ty je nesesekáš tím méně yangů ti padne.
s pozdravem
Myxin7372
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
princik píše::normal?: :normal?: :normal?: :wannafight: :wannafight:xR3Dx píše:70 jsou bez buffa naprd, tak asi dodělám 80lvl a pojedu 90 meteory![]()
![]()
![]()
![]()
OMG kdy už to lidi konečně pochopí že meteory 90 josu na exp a né na drop ? pak si tady polovina serveru stěžuje na přeplněný meteory !!!
A kdy pochopíš že z 90 je nejvíc yangů?
PS: Nechaj mě tam expit
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 | ||||||||||