popis dropa:
level 75
60% na yang
Prémko na yang
Není to nějak málo?, chybu vidím vtom, když mlátím monstra z meteoru tak strašně málo padají yangy. Co stím?

![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 | ||||||||||

![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|

To pochybuju, nebo je to další důkaz, že je moje postava prokletáSomTuSefko píše:Aha v yangoch mi padá podobne ako tebe cca 1kk,ale to asi každému

já jsem viděl jak nějaké padesátce padla na meteorech 55 expertka, tak proč by sakra nemohla mně, to je fakt takhle blbě omezený??pepops píše:expertky a lahve asi nepadaj na lvlu 43.
Drop 61 je už v tejto dobe nanič zárobok pomali nikde nieje aste tak na mapy a ine veci metiny 75 80 ale na yangi urcite nie.
uz to vidim ako ťa niekto necha dropovať na 90tkach![]()
na 60tkach je tiež dosť plno hmm neustale konflikty ale lvlom 61to ti moc nedava kôli lvlu ako hovorí nado mnou menší lvl na lepší zárobok