Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Az ted natocis v pohode taliky 3x stejny,prijd mi to rict.Tim myslel tu nevyhodu pro pozdejsi hrace a ne zvasty o vydelani atd..
Trosku premyslej nez sem neco napises.
A prodej uctu je ta nejvetsi hloupost co se tu kdy povolila.
a tvoje hloupost je ze jsi netocil taliky na zacatku jak to prislo do hry ....taky nikdo nebreci ze driv kdo sel do swampu kdyz zacal se vydelalo vic nez tedka a exp to same x))
A ty co hraji po zmene? Pak jakou maji nevyhodu,proti tem co hraly chvily pred nimy?
Ale na tebe radsi nereagovat.jen tu vecne brecis,ze nemas co delat.Nechapu co tu jeste delas kdyz se ti tu nic nelibi.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
slusnej píše:Prostě to šlo dřív natočit, ti kteří si to natočili maj výhodu v tom že to jinčí teď už nebudou mít, stejně ten kdo založí postavu novou a nebo prostě novej člověk co bude chttí hrát na ekuře, bude mít fakt největší smůlu, protože aby dohnal ty průměrné hráče některé, prostě ti co začnou už maj smůlu a ti co hrají jsou v plusu teď, tak ty talismany bych tolik nehrotil.. Tím chci říct že ti co chcou začít jsou na tom 100x hůř než vy ostatní.
Zase tak znevýhodněně bych to neviděl...
V čem měli výhodu ti, co začínali rok-dva zpátky? Museli na většinu přijít sami, ne jak dnes, že zavítáš na fórum/youtube a máš tu kompletní návod až někde do 130lvlu. Nadřeli se na lvlech 2x tolik, dnes s postavou 101lvl vlezu do swampu a po víkendu vylezu s 115lvlem. Máš tu bezpečný obchod s postavami, takže si pomalu pokoupíš všechno. Muselo se přijít na to jak se chodí rokle metodou pokus-omyl.
Tak tu netvrďte jak jsou nově začínající strašně znevýhodněni, když to je blbost jako kamna v paneláku. :normal?:
Az ted natocis v pohode taliky 3x stejny,prijd mi to rict.Tim myslel tu nevyhodu pro pozdejsi hrace a ne zvasty o vydelani atd..
Trosku premyslej nez sem neco napises.
A prodej uctu je ta nejvetsi hloupost co se tu kdy povolila.
SvetaPan to napsal dost trefně, do každého takového tématu se akorát tahají začátečníci jak nemají šanci a bla bla bla. Prostě je to vývoj hry, Ti co mají 3 stejné talíky ve věcech tak mají akorát štěstí, že tenkrát holt už se pojali něco dělat. Taky můžu brečet, že mám nevýhodu proti těm, co šli do swampu dřív než já, a za jeden swamp udělal 3lvly a vydělali X stovek milionů.
Myslel jsem, že Tě mám v blok listu. Nemám, hned svou chybu napravím. Nemám náladu číst Tvoje neustále útočné a do někoho rýpající posty.
Akorát jen to, že bez těch začátečníků na které se tu stále čím dál tím více nehledí se tu můžete za chvíli chytit kolem krku a plácat se po zádech jak jste dobrý, bohužel na poloprázdném serveru...
Každý král potřebuju prostý lid, aby měl komu vládnout, jenže na to se tady nekouká, tady se má jet dopředu, pro úzce profilovanou skupinu lidí, kteří nevědí kdy skončit viz Světapán...
Nemluvě o tom, kdo to vše zaplatí, protože nejvíc peněz se utrácí při rozvoji postav, nikoliv když si max level a máš vše a jen se tu nudíš...
forumman píše:Akorát jen to, že bez těch začátečníků na které se tu stále čím dál tím více nehledí se tu můžete za chvíli chytit kolem krku a plácat se po zádech jak jste dobrý, bohužel na poloprázdném serveru...
Každý král potřebuju prostý lid, aby měl komu vládnout, jenže na to se tady nekouká, tady se má jet dopředu, pro úzce profilovanou skupinu lidí, kteří nevědí kdy skončit viz Světapán...
Nemluvě o tom, kdo to vše zaplatí, protože nejvíc peněz se utrácí při rozvoji postav, nikoliv když si max level a máš vše a jen se tu nudíš...
ten kdo chce neceho dosahnout bude hrat i tedka od zacatku ..dalsi vlna co by neceho chteli dosahnout ale jsou liny tak se radeji vymluvej na to ze server je rozehranej a uz tu nikoho nedozenou..pritom se jen musi chtit ..a jde vse
a porad se tu ma malej lvl lepe nez velkej...kde muze neco velkej lvl vydelat? jen v HG ale to jen v pripade ze uz ma draci veci hotovy ktery chce ...
Já bych řekl, že je to naopak lehčí než my kdysi.. Stačí stát s lvlem 1 u NPCčka kde vyhazujou kerindoráci itemy a maj vyděláno, kdo to kdy viděl před cca rokem a půl že by se vyhodilo bsko +7 na zem??
No to víš že ano, že bude hrát pro zábavu jako odreagování, v momentě kdy jim to začne z nějaké důvodu šrotovat a začnou počítat co jak a za jak dlouho jsou v háji.... jenom na karmu nadáváte a to jste mazácí
Co se týká výdělků ve HG.
ad1) když nechceš všechno hned vyděláš.
ad2) elita má všechny dropy do všech lokací že
Nepamatuju se, že bych někdy před rokem chodil do swampu a vydělal xxxkkk a naexpil xLv to je pěkná hovadina. Navíc yangy se dají nahrabat vždycky stejně jako level, ale kde mám sebrat věc, kterou mi nikdo neprodá a už téměř nejde natočit? Uznávám byla to moje chyba, že mi nedošlo , že pokud ty talíky nenatočím teď tak už nikdy
SvetaPan to napsal dost trefně, do každého takového tématu se akorát tahají začátečníci jak nemají šanci a bla bla bla. Prostě je to vývoj hry, Ti co mají 3 stejné talíky ve věcech tak mají akorát štěstí, že tenkrát holt už se pojali něco dělat. Taky můžu brečet, že mám nevýhodu proti těm, co šli do swampu dřív než já, a za jeden swamp udělal 3lvly a vydělali X stovek milionů.
Myslel jsem, že Tě mám v blok listu. Nemám, hned svou chybu napravím. Nemám náladu číst Tvoje neustále útočné a do někoho rýpající posty.
Si me dej kam chces.ja te mam na jednom miste.Ale o tom tohle tema neni.Nechapu co sem porad tahas nejake vydelavani a zacatecniky? Ja si vydelam i ted,ale nezj a natocim 3 stejne taliky tak to budu delat rok a mozna se to ani nepovede a oni to mely za den
Ale co me je to stejnak jedno.Jen sem reagoval na zdejsi tema.Nejsem zacatecnik,tak vim,ze se stejne nic nezmeni :tutununu:
Proste se musi hrat s tim co je:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
Tak se do toho taky vrhnu jen až saggi vrátí zpět systém na kterém jsem začínaly my My starší hráči jsme ze startu vydělávaly 100KK celej týden vy to máte za par hodin na polobosech , tak mě řekni , jak to myslíš , že na tvůj prostý lid se kašle ? vše je vyvážený.
Hraní: CH2 LVL127 Pokud stojíš před rozhodnutím a nevíš si rady , jednoduše si hoď mincí.
Ne proto , že by měla rozhodnout za tebe , ale pro ten moment , kdy je ve vzduchu - a ty najednou víš , v kterou možnost doufáš
No, zase ale uznej, že dřív stál kámen+6 10kk, dneska... 60kk+. Možná, že stačí zbírat věci a výdělek je jistej, ale ta cena je celkově úplně jiná. Perly a tak dále. Dnes je možná výdělek 5x větši než tehdy, ale věci taky stojí 5x víc než dřív a navíc, je tu mnohem víc možností než dříve (talismany). Nebudeme se tu dohadovat jestli to dřív bylo lehčí nebo ne. Podle mě to je těžší dnes. Ale každý má svůj názor
@VOJTTANOOO, Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D