Pippi píše:Tak vemem to popořadě:
To,kde si vzala Rusi cb a kolik kdo komu bere je úplně jedno,házíte tady čísla jako by šlo o detaily a vaše hratelné emoce vůči jednotlivcům...
Když se opíráš do jednotlivce,beru to jako obranu,ale jakmile napadáš celou říši,opět ukazuješ co si zač a jakou máš povahu.
Osobně nic proti tobě nemám,možná si pro někoho vzor v pvp a to je v pořádku,ale jde tady všeobecně o to,co vše pvp obnáší.
Pokud mi někdo bere kouzlem např. 10k,tleskám,respektuju ho a vím,že je u mě něco špatně a třeba musím něco doladit.
Co se týče chunja,oni byli a stále jsou taky pro mě vzor sehranosti ala v jednotě je síla.Přesto nebudu se rozhodovat o opuštění jinna,jen protože někde možná bude líp...(já jsem i v reálu patriot,to už možná pochopila i Piu.)
Všeobecně je těžké se tady s někým srovnávat a samotné forum slouží k diskuzi o hře a třeba i o pvp.
My si nestěžujeme!My jen říkáme jak to každý má a není snadné někam se honit za lepšími,ještě když zesměšňují,urážejí a smějí se na to,že na víc nemáme času,chutě,chtíče.
Ale jedna věc je debatovat a druhá říkat-váš problém,tak to nehrajte,tak si lama,tak to neumíš,tak bla bla bla a topka je nejlepší!!!
Jaká topka?!Neznám žádnou topku!
Osobně znám jen závisláky nebo lidi do pohody,co se tím baví.
Co se týká tebe a par jedinců od vás skláním klobouk ( i když žádný nemám

Pár jedinců se snaží a nevijímaje Kanty (vítej Kanto zpět) a 95% ostatních to jen kazí a dlabou na to...Mohla bych tu jmenova ne jeden cech z modre, který je na pvp na výbornou , ale aktivita 0% takže o čem se tu máme dále bavit?
Co se týká mé povahy?Ano sem zlá, panovačná, ctižádovistivá a neznam prohru a když jí utrpíme tak nejdu stím na forum jak je něco nefer, ale především seřvu naše za neschopnost

Takže by ste si měly udělat pořádek především u vás a potom hledat problémy v jiných..
Pak by bylo na místě zakládat podobné témata o zlepšení pvp..
PS:droperka, i nejlepší hráči s chunjo vědí , že je 10x horší dělat cb za červenou