Sinfortia
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
IceDrAgon
- Lv.9

- Dostal poděkování: 4 poděkování
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sinfortia
DontSleep píše:HonzaM, za monitorem je každý hlupák*
Nůbku, hrát co ty, jsem uplně někde jinde, kdybys trávil tolik času ve řhe co na foru, jsi možná jindeI když asi těžko!
MucQ vlasáči
E. Mám jednu otázku? To jako necháme rok dělat lidi lvl v rokli/na bossech? Není to jedna věc na kterou se ve své době nadávalo? To jako necháme dělat si lidi s velkými lvly dropy do mtlandu? Není to další věc na kterou se nadávalo?
Tady je to samej masochista
-
DontSleep
- Lv.14

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Je to více než jasné, že tento nový server bude.
Zakladatel zřejmě narazil na update stránky v provozu.
Užijte si to tady
Užijte si to tady
Spoiler:
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
Vysvětli co je "update stránky v provozu"DontSleep píše:Je to více než jasné, že tento nový server bude.
Užijte si to tady
Spoiler:
A déj ten obrázek do spoileru
- Barths
- Lv.15

- Dostal poděkování: 9 poděkování
No, proste z tohotho starého sa ludia presunu tam, na nový, ale nových ludí to nepriláka, (ked nechceli hrata na starom prečo by mali íst na nový)
Takže sa to rozdelí na 2 tábory, v starom bude o polovicu menej ludí, teda viac priestoru ale inak žiadny iná výhoda nie je .. A to, že tím pozerá viac do penaženiek, ako na názory hráčov je stále viac a viac jasné ..
Takže sa to rozdelí na 2 tábory, v starom bude o polovicu menej ludí, teda viac priestoru ale inak žiadny iná výhoda nie je .. A to, že tím pozerá viac do penaženiek, ako na názory hráčov je stále viac a viac jasné ..
- Chyu
- Lv.39

Ano výhoda je taková, ale nevýhoda je že se zapomene na Ekura project, a bude se ladit ten nový na kterém bud menší hratelnost než tady..Barths píše:No, proste z tohotho starého sa ludia presunu tam, na nový, ale nových ludí to nepriláka, (ked nechceli hrata na starom prečo by mali íst na nový)
-
NetoS
- Lv.24

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Pretože TEAM vie najlepšie čo je najlepšie a ty do toho moc čo nemáš kecať, a ak si si to skutočne ešte nevšimol tak ti v tom pomôžem, fórum nepoužíva ani 50% hráčov v hre, ešte menej.BlabosCZ píše:Nevím, proč se neudělala anketa... Myslím si, že by většina odhlasovala NE... Prostě tu ta komunikace Teamu a Hráčů neproběhla... Jinak já jsem rozhodně proti novému serveru!
NetoS
NettoS
sú v dobrých rukách

NettoS
sú v dobrých rukách
- Chyu
- Lv.39

Déjme tomu že je to nový server..
Radši by se mělo založit téma (autor: Saggitarius) tam by každý napsal co chce změnit, tam by se to prostě sepsalo, pak zamklo.
A příspěvek po příspěvku by se rozebíral, pak by se udělala 5denní odstávka a bylo by
Radši by se mělo založit téma (autor: Saggitarius) tam by každý napsal co chce změnit, tam by se to prostě sepsalo, pak zamklo.
A příspěvek po příspěvku by se rozebíral, pak by se udělala 5denní odstávka a bylo by
- sem1rek
- Lv.21

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 131 poděkování
Tuhle jsem nakoukla při cestě do školy do tohodle tématu a velmi mě pobavil příspěvek o tom, že "ekura.sindicate.cz" je fake stránka, popřípadě podvodná stránka
u správce české národní domény si může každý, kdo je počítačově trochu gramotný, zjistit, že majitelem domény druhého řádu je stejný pán, který je veden v obchodním rejstříku jako majitel a jednatel Sindicate Entertainment, s. r. o.
Takže fake by to byl jenom v tom případě, že si z vás ten pán dělá prču.
- Chyu
- Lv.39

Apríl=1.dubensem1rek píše:Tuhle jsem nakoukla při cestě do školy do tohodle tématu a velmi mě pobavil příspěvek o tom, že "ekura.sindicate.cz" je fake stránka, popřípadě podvodná stránkau správce české národní domény si může každý, kdo je počítačově trochu gramotný, zjistit, že majitelem domény druhého řádu je stejný pán, který je veden v obchodním rejstříku jako majitel a jednatel Sindicate Entertainment, s. r. o.