Celkem pěknej příběhBumBlee píše:Já dělám herbařko cca dva týdny, sadím cca 15x denně, když je čas. Za ty dva týdny jsem se z levelu 12 nepohnul. Na staré herbařící postavě jsme dělali herbařko půl roku - 20x zasazení denně ( Jeden sadil dopoledne a druhý večer v práci) a měli jsme ho na M3. Potom to už šlo docela rychle a P bylo do půl roku hotové. Pak mi postavu smazali, protože byla na jinším e-mailu
Počkej, jak ti můžou jen tak pro nic za nic smazat postavu jen z důvodu mailu?BumBlee píše:Já dělám herbařko cca dva týdny, sadím cca 15x denně, když je čas. Za ty dva týdny jsem se z levelu 12 nepohnul. Na staré herbařící postavě jsme dělali herbařko půl roku - 20x zasazení denně ( Jeden sadil dopoledne a druhý večer v práci) a měli jsme ho na M3. Potom to už šlo docela rychle a P bylo do půl roku hotové. Pak mi postavu smazali, protože byla na jinším e-mailu
Někdo se mi dostal na e-mail a změnil si všechny moje účty na jinší e-mail.Ninjitsu píše:Počkej, jak ti můžou jen tak pro nic za nic smazat postavu jen z důvodu mailu?BumBlee píše:Já dělám herbařko cca dva týdny, sadím cca 15x denně, když je čas. Za ty dva týdny jsem se z levelu 12 nepohnul. Na staré herbařící postavě jsme dělali herbařko půl roku - 20x zasazení denně ( Jeden sadil dopoledne a druhý večer v práci) a měli jsme ho na M3. Potom to už šlo docela rychle a P bylo do půl roku hotové. Pak mi postavu smazali, protože byla na jinším e-mailu
![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |