Doufám,že tohle projde co nejdříve.
BloodRayne píše:Tak nějak k nelibosi zakladatele a spolubojovníka musím změnit názor..
Důvod?
Jestli vlezu mezi bandu modráku a pustim serii kouzel a a hned po druhé mi začne "cíl" praporkovat a ten co něco nazývá bojem mě háže z jedné strany mapy na druhou, přitahuje sekáním na "kilometry"zase k sobě a hned poté se objeví zas ten "zamaskovaný" šaman (není jich málo ze všech charu) a začne do mě valit kouzla, jaký to má smysl hrát si na "čestného rytíře" v tak nevybalancované a naboostované hře?
Na hrdinství se zde nehraje, když tě sekaj a drží u sebe, tak na tebe hažou ještě srdíčka![]()
J sem proto, že mi to je ted už jedno, tedy volim 3 variantu, at to používá každej kdo to má v inventaři.
Opravdu se začnu bavit tím, že nakoupim stovky praporů a budu na seřadišti házet na zem at si veme každy kdo chce![]()
Aspon se budu bavit já na účet těch rádoby bojovníků jáNa seřadišti to bude vypadat asi tak
![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
A když to PvP upadá právě kvůli takovýmhle hloupostem jako sou ty prapory když se tam používají ve velkém? Mě teda osobně vždy velice vadily a nebyl sem sám. Prapory mají být na PvM,tak nemaj co dělat v PvP.Malchus píše:Já jsem proti. Sice mě to také štve a když někdo praporkuje, snažím se mu za to nandat co se do něj vejde jen ho vidím, ale také jsem pro co největší volnost v pvp. Po x-té píšu - staré pořekadlo praví, že v lásce a ve válce je dovoleno vše. Tady je vždycky mánie každý prd zakazovat a výsledkem je to, že pvp už nikdo nedělá.
![]() | Noellik | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tělesný boj | Jinno | chizfen | 150 | P | P | P | Complete |