Výzva pro všechny PvP hráče říše Chunjo!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Re: Vyzva pro vsechny pvp hrace rise Chunjo !!!

Příspěvek od Luca90 » čtv 28. led 2016 23:40:37

Nezlob se na mě Neosi, ale přečti si co si teď napsal.
Proc bych mel lidem narizovat, co maji volit, kdyz je to dobrovolny. Ja nejsem zadnej diktator...
Nejsi diktátor, ale lidem se snažíš vnutit to, aby brali ohled na celou říši. Řeknu Ti to narovinu, já sama za sebe, ne za cech, ale já osobně využiju jen kopání na rudy, dávám to od začátku celého volení, věř nebo ne, nikdy jsem nezvolila žádný jiný bonus. Yangbomba mi je vhledem ke swampu a postavy bez VIP k ničemu, ptž všechny yangy tudíž padají jen na zem ne do inventu a drop bonus jsem nikdy nevyužila nějakým akčním způsobem...
O momentalnim problemu jsem se dozvedel tusim minuly ctvrtek a nejak po war risi nebo nejak tak jsem se poprve k tomu verejne vyjadril v chatu zavolat. A predstav si, nedostalo se mi pochopeni prevazne od nekterych lidi z vaseho cechu !!!
Nedostalo se ti pochopení především ode mě, protože tady příjdeš a začneš řvát do zavolat jací jsme sobečtí, že jsme se celé říše nezeptali, jaký si přeje od nás vybojovat bonus a volíme vlastně sobecky to co chceme my... Kdyby bylo zamýšleno s volením bonusu za vyhranou válku tak, jak by chtěla říše, měl by mít každý hráč volbu kliknout jaký bonus si přeje, ať je to PvP nebo PvM hráč, ať je to 1 lvl nebo 150 lvl, ale takovou možnost nemá celá říše, takže co myslíš, je to opravdu o odměně pro říši???
Jediné co bych Ti dokázala poradit tak jako Malchus, zkus vyburcovat celý svůj cech a pojďte do války, pojďte třikrát do týdne plýtvat kosti a elixíry, čas a vlastně i nervy kvůli bonusu, který nevyužijte a dělejte to tak pořád jako my a pak si třeba za měsíc tady napíšeme.
Ver mi, ze jsem se to s cechem pokousel minulou sobotu nejak zvratit, kdo v te dobe sel war risi. Jenze jak jsem zjistil, tak ani ja nemohl hlasovat, protoze jsem nemel pvp hodnost a i kdyz jsem skoncil v celkovem poradi za minuly tyden tusim na 20. miste za 1 valku, tak ani v tomto tydnu nemam ani bidneho pesaka.

Myslím, že pěšák je do 30. místa - zkus podat ticket s dotazem, jestli se někde nestala chybička...
Tenhle system je proste celkove o nicem, aby za celou risi Chunjo, kde je treba napr. 200 hracu rozhodovalo nejakych 20 pvp hracu s hodnosti. Je to proste TOTALNI NESMYSL a z tech 20 hracu jsou nekteri solisti a posmevackove, kteri delaji naschvaly a vyhaneji nejlepsi pvp hrace !!!

Jaké PvP hráče říše vyhnala? co vím, tak odešli tři hráči a nezlob se na mě, ale nikdo jim neřekl teď běž a změň říši... a to, že se tomu někdo smál v zavolat... Některým už to prostě připadne vtipné, protože ať napíšou jakýkoliv argument nebo názor, nedočkají se ničeho kloudného...

Edit. Ukamenuj mě za to co teď napíšu, ale mě osobně je jedno jestli nějaký ďulík, bulík nebo pupík si dropne o milion map víc s bonusem na drop nebo vydělá ve swampu s bonusem na yang o sto mega víc... je mi to opravdu jedno...
Jak jsem si precetl prispevek od MissiPippi, jak ji vyhaneli, tak tohle je hyenismus jako prase a fakt me to dost nadzvedlo ze zidle. Vazne nechapu, kde se v tech lidech bere takove nenavisti a asi nemaji vsech 5 pohromade nebo jinak tomu nechapu !!! Pritom se Missi chtela jen na necem dohodnout, nic vic nic min. Zrejme pichla do vosiho hnizda, kde solisti si chteji hrabat jen pro sebe a na nikom jinem jim nezalezi !!!
Jak by se to libilo tobe, kdyby si chtel rozdelovat bonusy dejme tomu pokud mozno spravedlive a nekdo te zacal urazet a pak vyhanet z rise??? Libilo by se ti to, vazne by ti to nevadilo???
A kdo šel a kliknul za Pipi přechod do jiné říše? Proč vlastně říkala, že odejde, když bude zase kopání? (Samozřejmě, že na to někteří čekali, zda se zachová tak jak psala, co si budeme vykládat)...

Proč bonus na těžbu začal sakra vadit až teď? Pozoruju všechna téma od začátku a vyjádřím se zatím jen ke kopání, je to totiž to co mě baví a vadí mi, když mě o to chceš připravit. Když se podíváš na první dvě strany volených bonusů je tam převážně těžba (ve žluté říši) a před KS to nikomu nevadilo a každý byl spokojený... opravdu sis tohlo nevšimnul? Myslím si, že si dost rozumný člověk na to, aby sis udělal čas a podíval se na všechno pořádně a ne jen přišel, lognul, všechny seřval jak jsou sobečtí a šel psát tady na forum. Vem celý PvP cech (je to vaše priorita, PvP máte rádi) pojď do té války a něco změň bitkou a ne psaním.
Naposledy upravil(a) Luca90 dne čtv 28. led 2016 23:58:15, celkem upraveno 2 x.
Obrázek

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » čtv 28. led 2016 23:41:54

Neosi, uvědomuješ si co vlastně píšeš ? Ty mi tady napíšeš "Proc bych mel lidem narizovat, co maji volit, kdyz je to dobrovolny", ale když si to lidi dobrovolně zvolí, je to špatné a musejí volit jinak.

Proč bys je měl přetlačovat silou ? Myslel jsem, že máš v cechu nějaký vliv. Že třeba řekneš v cechu něco jako : "Ty kreténi dávaj pořád těžbu a není s nima řeč. A pro říši je to špatný. Poďme, budeme chodit do válek a pokusíme se je přehlasovat. Co vy na to, kluci, holky - sakra vždyť jsme chlapi !!!"
Podle mě by to byla nejjednodušší a nejefektivnější možnost. Dokonce by ani nebylo nutné, abys chodil do války osobně, když se ti tlučou s prací.

Vůbec mi nepřijde nesmysl aby 20 lidí rozhodovalo o bonusech. Protože těch 20 lidí o nich rozhoduje a bude rozhodovat tak jako tak, ať se ti to líbí nebo ne. Pouze, pokud budou svolní, nebudou hlasovat tak jak by chtěli sami a možná ustoupí nátlaku těch 200 ostatních hráčů, kteří do válek nechodí. BTW znáš knížku Hvězdná pěchota ? Tam má volební právo ten, kdo absolvoval vojenskou službu a tedy sloužil své zemi. Tohle je podobné.

Vážně nevím co znamenájí "spravedlivé bonusy". Spravedlivé pro koho ? Spravedlivé vůči komu ? Missi měla svojí představu spravedlnosti a když ostatní tuto představu spravedlnosti odmítli, uraženě odešla. Vážně mi jí není líto. Víc líto mi bude těch 25 pitomců, co budou chodit dál do válek a odklikávat bonusy, které ani nechtějí, jen aby udrželi klid v říši. Pro ně by vážně bylo lepší, kdyby se bonusy losovaly, protože budou přinášet dvojnásobnou oběť.

No Neosi, myslím že těm pvperům bude absolutně jedno, jestli nebudou mít žádný bonus, nebo bonus který nechtějí.
Obrázek

Borda91
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od Borda91 » pát 29. led 2016 0:03:34

Myslel jsem si,ze jsou alespon nekteri chytrejsi v tom Chunjo,prave jste mi vy dva zkazily iluze.
Rozumove na úrovni 5ti letych deti.
Aneb hamty hamty,at mam vic jak tamti.

Proc zacal vadit az ted? Dříve se bonusy vicemene pravidelne stridali(i kdyz driv byli urcovany nahodne) od zavedeni ks(u nekterych kralu to neplatilo) se nestrida nic nez tezba.

Btw 3 lidi? Pokud se nemylim po uterni valce risi odeslo z Chunjo minimalne 10 lidi.

Meli by jste tu hru brát jako zabavu a odreagovani( k cemuz ta hra slouzi,pokud jste na to samy neprisli nebo vas k tomu musí nekdo dovest a vysvetlit),ale pokud si tu máte duvody zvysovat si ego a vlastni sebeduveru,tak se potom uz nedivim nicemu.

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pát 29. led 2016 0:16:14

Malchus píše: No Neosi, myslím že těm pvperům bude absolutně jedno, jestli nebudou mít žádný bonus, nebo bonus který nechtějí.
Bonus který nechtějí? Chceš mi říct, že člověk, co nechce jiný bonus a chce jen kopat a kopat psala královně, jestli by mohla pustit bonus na BZK, že expí postavičku a jde do HG? Bohužel pustila. A měla tak obrovský problém, když se pustily bonusy na dropování v noci? Proč? Vždyť je jí to přeci naprosto jedno!

Nikdo nám neřekl, ať změníme říší? Ta dotyčná se s tím dotyčným vyvaluje v posteli a teď dělá, že neví ? !

Edit: Určitě by se dala použít vhodnější slova, například životní partner.
/Zooll

Mě litovat nemusíte, já lituji Vás.

Takže ne Neosi, uvědomuješ si, co píšeš, ale Luco, uvědomuješ si co píšeš?

A Pretoriáni, uvědomujete si, čí názor zastáváte?

Mě bonus na těžbu nevadí (pernamentní ano), někdy je vskutku opravdu užitečný, ale to jsou i jiné bonusy.

Tak tenhle přístup je fakt silný kafe.

Velice lituji, že netrpím paranoiou a všechno tohle nemohu dokázat screenama, na což dotyčná jistě spoléhá.

Jinak ale velice děkuji za názornou ukázku, s jakými lidmi se má Chunjo rozumně domluvit na kompromisu.
Naposledy upravil(a) Sabousek dne pát 29. led 2016 0:31:12, celkem upraveno 1 x.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Malchus
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od Malchus » pát 29. led 2016 0:27:03

Sabousek píše:
Malchus píše: No Neosi, myslím že těm pvperům bude absolutně jedno, jestli nebudou mít žádný bonus, nebo bonus který nechtějí.
Bonus který nechtějí? Chceš mi říct, že člověk, co nechce jiný bonus a chce jen kopat a kopat psala královně, jestli by mohla pustit bonus na BZK, že expí postavičku a jde do HG?
Já se budu opakovat, ale jestli to není právě v tom, že všechny ostatní bonusy kromě kopání, může pustit král. I ty yangy, které by se hodily Neosovi. Myslím že zrovna dneska běžely.
Jenže teď se všechny říše budou bát volit opakovaně těžbu, protože by u nich mohla vypuknout rebelie po vzoru žlutých. A to i přesto, že té těžby je ve statistikách z minulých válek celá stránka a od všech říší.
Obrázek

Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Příspěvek od Luca90 » pát 29. led 2016 1:11:28

Nikdo nám neřekl, ať změníme říší? Ta dotyčná se s tím dotyčným vyvaluje v posteli a teď dělá, že neví ?!
Dobře, po zodopovězení mého dotazu narážíš na mě...

Ano, chtěli jsme s Tomkem pustit bonus od Královny říše (když ses jí poprvé stala), ale nikdy bysme Ti nerozkazovali jaký máš zvolit bonus ve war říší. Což je to o čem se v tomto topicu bavíme. Tak jak píše Malchus - tohle nám jako Král/Královna spustit můžete, ale těžbu bohužel ne. A já jsem Ti nikde v PM ani v zavolat nepsala, ať odejdeš z říše. Mohu Ti na to jen citovat to co jsem už tady psala :
Jaké PvP hráče říše vyhnala? co vím, tak odešli tři hráči a nezlob se na mě, ale nikdo jim neřekl teď běž a změň říši... a to, že se tomu někdo smál v zavolat... Některým už to prostě připadne vtipné, protože ať napíšou jakýkoliv argument nebo názor, nedočkají se ničeho kloudného...
Další věc je ta tady veřejně tahat reálný život, to bych od tebe nečekala... ale rozmohlo se to v Chunju od více hráčů, tak proč si o mě něco nepřečíst, já se nemám opravdu za co stydět ;)
Btw 3 lidi? Pokud se nemylim po uterni valce risi odeslo z Chunjo minimalne 10 lidi.
Nevšimla jsem si více lidí (nemám o tom přehled), což jsem tak i napsala v příspěvku, nevím kdo ještě odešel...

A můj názor je jen zastání se bonusu za těžbu, protože ten bonus mám já osobně ráda, využiju ho kdykoliv a jakkoliv a proto ho volím. Bát se toho, kdy zase žlutá, nedej bože, několikrát po sobě vyhraje těžbu je smutné, ale i tohle se může stát...
Obrázek

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pát 29. led 2016 7:50:29

Luca90 píše: Ano, chtěli jsme s Tomkem pustit bonus od Královny říše (když ses jí poprvé stala), ale nikdy bysme Ti nerozkazovali jaký máš zvolit bonus ve war říší. Což je to o čem se v tomto topicu bavíme. Tak jak píše Malchus - tohle nám jako Král/Královna spustit můžete, ale těžbu bohužel ne. A já jsem Ti nikde v PM ani v zavolat nepsala, ať odejdeš z říše.
Edit: Odkdy je slovo prosím rozkaz?

To jen ukázka toho, jak jsi nikdy jiné bonusy nepotřebovala nebo nebudeš potřebovat.
To, že král nemůže spustit bonus na kopání vím dávno. Jenže 2h bonusy ti nenahradí 24h bonus. Ostatně mi přijde, že ani za posledních 14 dní Chunjo nebylo schopná spustit nebo dokonce jen vydělat na bonusy v hodnotě 25% nebo 50%, které by daly při sečtení dohromady 24h. Kdyby jste někdy hlasovali pro yangbomby, které králem také spustit nejdou, tenhle váš argument by měl mnohem větší váhu.

Jednu věc máme společnou. Taky moc ráda kopu žíly i mapy. Kde je ale problém, zatímco já jsem ochotná se jednoho ze 2 vyhraných bonusů kopání vzdát pro jiné hráče, zatímco ty ne?

No nikde neobviňuji zrovna tebe, že jsi nás vyháněla, ale tvrdit že nikdo, je taky naprosto zcestné.
Nebo chceš snad tím říct, že svého reálného i herního partnera považuješ za nikoho (=slovo nikdo ve 4.pádě) ?

Jinak mám dojem, že ti nejspíše stále nedochází, že v 10-20ti lidech moc bonusů na kopání nevyhrajete. Tvoje nehorázné investice do elíků budou tak znovu naprosto marné. Místo toho, aby jste o malý krok ustoupili a dávali bonusy na střídačku, nebudete mít nic. Co já vím, možná to byl i váš záměr.

A bez převážné většiny droperů v Chunjo si bonusů od krále asi taky moc nepustíte. Podotýkám, že včerejší změna ceny prutů u skladníka opět jen přitížila doplňování pokladny vlastními yangy.

Malchus
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od Malchus » pát 29. led 2016 9:23:21

Pippi, pokud se chceš i v tomto tématu hádat o bonusu a léčit si zde svou uraženost, předložím ti několik čísel. Protože, jak známo, čísla nelžou. A statistika nuda je, má však cenné údaje. To ví díky pohádce Princové jsou na draka i malé děti.

Královský systém byl spuštěn 2.11.2015. Od 3.11.2015 do včerejší války proběhlo 38 válek, za které bylo uděleno 76 bonusů za 1. a 2. místo.

Z těchto 76 bonusů byla ve 43 případech zvolena těžba, což je 56%.
Modrá říše vybojovala 32 bonusů a ve 23 případech zvolila těžbu, to je téměř 72 %.
Červená říše vybojovala 23 bonusů a v 9 případech zvolila těžbu, to je 39 %.
Žlutá vybojovala 20 bonusů a v 11 případech zvolila těžbu, to je 55 %.

To mi ukazuje několik věcí. Protože máme 4 typy bonusů, ukazuje mi to, že těžba je napříč říšemi nejpopulárnější bonus ze všech.
Žlutá říše vybojovala nejméně bonusů a tak se nedivím, že volila bonus, který by byl pro ni jinak nedostupný, protože jinak než ve válce říší ho získat nelze. Samozřejmě pokud se náhodou zadaří a bude v plné výši, zajásají ti, kdo mají mapy.
A to ty dobré výsledky měla žlutá říše v listopadu, od počátku prosince je na tom s šancí na získání bonusu z války ještě hůře.

Protože jsem škodolibá svině, docela bych si přál, aby červená říše začala volit těžbu. Jezdil bych do Shinsoo na náměstí dívat se jak tam poskakuješ a vykřikuješ "zvolte jiný bonus, jinak odejdu ! ".
-----------------------------------------------------------

Protože tohle téma je určeno pro pvp hráče z Chunjo, včerejší válka ukázala, že kupodivu jsou pvp hráči schopní domluvy i spolupráce napříč cechy.
Obrázek

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pát 29. led 2016 10:22:14

Oh Maichusi, budu moc ráda, když nebudeš ignorovat moje dřívější poznatky a vemeš na mysl, že z mé strany tu řeším hlavně poslední měsíc. K předešlým 2 měsícům jsem se vyjádřila, že to bylo naprosto v pořádku a neměla jsem problém. Musím se opakovat? Pokud nechceš listovat zbytečně listy forka, doporučím ti rozkliknout si můj profil a kliknout na možnost vyhledat všechny příspěvky uživatele.

Jinak omyl, volitelných bonusů je 5. Další případ, co se probudil po neaktivitě a má plno poznámek a není schopen si to ověřit, ačkoliv očividně velice rád prohlíží statistiky. A ironicky ostatním všem dokazuje, jak jsou neschopní projít si důkazy.

Můj postoj si nazývejte klidně uražeností. Hned v prvním příspěvku tohoto tématu jsem dala jasně najevo, že mým důvodem nebyla uraženost.

sizmik
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od sizmik » pát 29. led 2016 11:01:56

Spoiler:
Malchus píše:Pippi, pokud se chceš i v tomto tématu hádat o bonusu a léčit si zde svou uraženost, předložím ti několik čísel. Protože, jak známo, čísla nelžou. A statistika nuda je, má však cenné údaje. To ví díky pohádce Princové jsou na draka i malé děti.

Královský systém byl spuštěn 2.11.2015. Od 3.11.2015 do včerejší války proběhlo 38 válek, za které bylo uděleno 76 bonusů za 1. a 2. místo.

Z těchto 76 bonusů byla ve 43 případech zvolena těžba, což je 56%.
Modrá říše vybojovala 32 bonusů a ve 23 případech zvolila těžbu, to je téměř 72 %.
Červená říše vybojovala 23 bonusů a v 9 případech zvolila těžbu, to je 39 %.
Žlutá vybojovala 20 bonusů a v 11 případech zvolila těžbu, to je 55 %.

To mi ukazuje několik věcí. Protože máme 4 typy bonusů, ukazuje mi to, že těžba je napříč říšemi nejpopulárnější bonus ze všech.
Žlutá říše vybojovala nejméně bonusů a tak se nedivím, že volila bonus, který by byl pro ni jinak nedostupný, protože jinak než ve válce říší ho získat nelze. Samozřejmě pokud se náhodou zadaří a bude v plné výši, zajásají ti, kdo mají mapy.
A to ty dobré výsledky měla žlutá říše v listopadu, od počátku prosince je na tom s šancí na získání bonusu z války ještě hůře.

Protože jsem škodolibá svině, docela bych si přál, aby červená říše začala volit těžbu. Jezdil bych do Shinsoo na náměstí dívat se jak tam poskakuješ a vykřikuješ "zvolte jiný bonus, jinak odejdu ! ".
-----------------------------------------------------------

Protože tohle téma je určeno pro pvp hráče z Chunjo, včerejší válka ukázala, že kupodivu jsou pvp hráči schopní domluvy i spolupráce napříč cechy.
Nicméně si vůbec nevšímáš toho, že z posledních 8 bonusů, co žlutá vyhrála, byla 2x20% a 5x10% težba , avšak jen jednou 50% drop. Z toho jasně vidíš, proč jsou lidi na neustále volení těžby naštvaní. Nevadí my, když se těžba zvolí těžba, chápu, že si chcete kopnout mapy, ale nechápu, že to musíte mít téměř pokaždé!

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting

offline Mionix