benda01 píše:Špatné je to především ve swampu, když se prodávají pruty - v inventáři si zásadně nechávám pouze pruty, výbavu mám na sobě a věci mám na druhé postavě, takže zas až tak horké to není. Nicméně zrovna včera se mně stala nehoda, že jsem klikl na port a hurá ze swampu do města..., což by asi taky nebylo špatné, aby se port potvrzoval - zas tolikrát se člověk neportuje, aby to bylo přítěží...
Ale pakliže by člověk prodal svou věc.. tak je to jeho blbost.. ostatně i jako moje portace a můžu si za to sám. A někdy člověk dělá věci automaticky, takže si myslím, že není problém prodat část výbavy i přes potvrzovací okno.
Potvrzování portů je podle mě trochu kontraproduktivní. Denně sdělám 50-100 portů a klikat 100x navíc, to je zas hromada času navíc. Do swampu si prostě nos jenom prázdný porty, swampový porty a jeden stoh portů do 1. města. Ten si ukliď někam na stranu, pryč od použitelných předmětů, tím eliminuješ šanci překliknutí se.
Co se týká rychlejšího prodávání, tak běžnou praxí v MMORPGs je prodávání jedním kliknutím (pravým nebo v našem případě by stačilo vypnutí potvrzovacího dialogu) a možnost tzv. "Buybacku", tedy možnost koupit si posledních 5-10 prodaných předmětů zpět, pokud se překliknete. Cena bývá vysoko, aby si lidi dávali majzla. Podle mě by to ulevilo náporu na ticket system. Skutečná otázka zní, zdali chce team takovou možnost implementovat a jak náročné by to pro ně bylo.