PvP mentál - nejlepší výbava

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
UweArch
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: PvP mentál - nejlepší výbava

Příspěvek od UweArch » čtv 23. lis 2017 11:40:42

Spartaa16 píše: čtv 23. lis 2017 9:55:38
Russian píše: stř 22. lis 2017 23:51:15
Zdravím ..
Ono celkově Mentála nejvíce vystihu jedno " 100 lidí = 100 chutí " co se týče stylu hraní , výbavy , karmy .
Něco málo mám za mentála nahráno .. Tedy pro mě je "Mentál=DMG" a nikdo mi to nevymluví a zatím si stojim .
Takže ...
Karma .. za mě rozhodně ÚTOK ! + nejlépe mít i Mladého lovce
[/size]
Věci.. Klasiku
Meditačku +9 - 10/15 100hů+ ( bohatě stačí 2xschop+hů) když už být trošku "fajnšmekr " tak 200+hů ( 3xSCHOP)
Temnou čepel +9 - Klasiku zase ( 12síla 10krit/12poh 20rk nejlépe 12síla 12 poh 10rk 10/20rk)
Schopku +9 - nejlépe 3x15+1x10 + 20rk (rk u mentála je hodně znát)
Štít - klidně od 61 ( 12síla 12poh 10 lidi stun - 2xschop + hů ) když už být zase trošku "fajnšmekr" klidně okřídlený ( 8/12 síla , stun, lidi - 3xSCHOP)
Náramek - dračí ( 10 15 10) jinak od 110tky není vůbec potřeba ( Já, ho nemám a rozhodně ho ani nepotřebuju)
Náhrdlo - Zd.B.Zlata nejlépe ( 3x15 + 10kritik) stačí i ( 2x15+1x10+10krit) pak ( 3x15+10šíp) ale to už je na tobě
Boty - Extáze nejlépe ( 3x15+10krit)-3xSCHOP ale stačí i ( 2x15+1x10+10krit)-2xschop+hů
Naušky - Zd.Ebenky nejlépe ( 3x15+10lidi) ale stačí bohatě ( 2x15+1x10+10lidi)

Toť k výbavě asi vše ))
Pak to musíš umět za tu postavu to jako ti hodně pomůže při tom zisku CB
Možná se budeš setkávat se zastánci názoru " Mentál= co největší obrany , karmu do obrany " toho neposlouchej ten má " Útoky .. nic neudrží " .
To je sice pravda .. Ale já si osobně myslím , že Mentál je pro zábavu tedy do války lidi s MENTÁLEM chodí pro cbčka,DMG co dokáže ( Alespoň já ) a né proto tam stát v chumlu a mlátit se tam a vydržet tam 30-50 sekund dát 1x 8cb a stejně umřít nebo v lepším případě jen útéct .. Pro mě je lepší tam přijít hodit tam 2 spelly dát 4x8cb či 9cb ne-li více a umřít za 10-15 sekund , a celkově sledovat ten DMG ve válce , protože lidi i s full obranama tam dostávaj přes 20k .
Ale to už je věc názoru :-)

S pozdravem Peaceful :hello:
Zkus to za žlutou, kde jich bylo 6 proti 30-40 červeným poslední válku. ;) Pak si to s tou karmou rychle rozmyslíš. :hello:
Teď se podívej co si napsal za kravinu. Logicky neudrzis 30-40lidi a muzes mít karmu do obrany třeba P10. Takže souhlasím s peacefulem, raději karmu útok než obranu, dnes uz je to většinou o vyzirani a takových věcech, navíc když si kliknes pár těch praporu, proč ne stejně je používá dnes většina hráčů

KostraxD
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 132 poděkování

Příspěvek od KostraxD » čtv 23. lis 2017 22:02:06

Rád bych ještě dodal.
Ono je hezké ve válce dát XY cb ale pak jít třeba do cidonie a lehnout na 2 kouzla jak nějaký párek jen proto, že stihnete dát dvě rány už trochu uráží titul krále / vojevůdce.
ObrázekJunkiaTB
Dagger40
☼12/2014
¥ 6/2018
ObrázekVastoLordesObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek ObrázekObrázek
DaggerJinno1454xPP(O/Y)M7PComplete1/5(příšery)

☼1.12.2019

ObrázekDangaiFormObrázekObrázekObrázekTB ObrázekObrázek
BMJinno136M30Complete1/5(příšery)

ObrázekWillySchmiObrázekObrázekObrázekTB ObrázekObrázek
HealerJinno160G50Complete2/5(s/š)

UweArch
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od UweArch » čtv 23. lis 2017 22:16:58

KostraxD píše: čtv 23. lis 2017 22:02:06 Rád bych ještě dodal.
Ono je hezké ve válce dát XY cb ale pak jít třeba do cidonie a lehnout na 2 kouzla jak nějaký párek jen proto, že stihnete dát dvě rány už trochu uráží titul krále / vojevůdce.
Tak cidonie je už něco jiného než válka říší, tam to je většinou o minutách a koních aspon co jsem kdy zažil.Málo kdy se mi stalo,že se obě strany dohodly na tom,že se nebudou používat koně. Takže stačí si udělat pár obran, nějaký utoky a jedeš si skill a kůň. Samozřejmě když padne minuta nebo pár pěkných pár stunů za sebou, tak mu ani těch pár obran a kůň nepomůže.
Když se ale obě strany dohodnou bez koní, tak si bud typek s utoky udela obrany a dá se to poměrně dobře držet i s karmou utok, to už pak,ale taky záleží kolik je hráčů na kolik hráčů, samozřejmě když bude buh vi kolik lidi proti jednomu dejme tomu, tak tam by ti nepomohla ani karma obrana teda samozrejmě pokud nemáš autoclicker na houby :-D

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » pát 24. lis 2017 10:18:27

Spoiler:
UweArch píše: čtv 23. lis 2017 11:40:42
Zdravím ..
Ono celkově Mentála nejvíce vystihu jedno " 100 lidí = 100 chutí " co se týče stylu hraní , výbavy , karmy .
Něco málo mám za mentála nahráno .. Tedy pro mě je "Mentál=DMG" a nikdo mi to nevymluví a zatím si stojim .
Takže ...
[/size]
Věci.. Klasiku
Meditačku +9 - 10/15 100hů+ ( bohatě stačí 2xschop+hů) když už být trošku "fajnšmekr " tak 200+hů ( 3xSCHOP)
Temnou čepel +9 - Klasiku zase ( 12síla 10krit/12poh 20rk nejlépe 12síla 12 poh 10rk 10/20rk)
Štít - klidně od 61 ( 12síla 12poh 10 lidi stun - 2xschop + hů ) když už být zase trošku "fajnšmekr" klidně okřídlený ( 8/12 síla , stun, lidi - 3xSCHOP)
Náramek - dračí ( 10 15 10) jinak od 110tky není vůbec potřeba ( Já, ho nemám a rozhodně ho ani nepotřebuju)
Náhrdlo - Zd.B.Zlata nejlépe ( 3x15 + 10kritik) stačí i ( 2x15+1x10+10krit) pak ( 3x15+10šíp) ale to už je na tobě
Boty - Extáze nejlépe ( 3x15+10krit)-3xSCHOP ale stačí i ( 2x15+1x10+10krit)-2xschop+hů

Toť k výbavě asi vše ))
Možná se budeš setkávat se zastánci názoru " Mentál= co největší obrany , karmu do obrany " toho neposlouchej ten má " Útoky .. nic neudrží " .
To je sice pravda .. Ale já si osobně myslím , že Mentál je pro zábavu tedy do války lidi s MENTÁLEM chodí pro cbčka,DMG co dokáže ( Alespoň já ) a né proto tam stát v chumlu a mlátit se tam a vydržet tam 30-50 sekund dát 1x 8cb a stejně umřít nebo v lepším případě jen útéct .. Pro mě je lepší tam přijít hodit tam 2 spelly dát 4x8cb či 9cb ne-li více a umřít za 10-15 sekund , a celkově sledovat ten DMG ve válce , protože lidi i s full obranama tam dostávaj přes 20k .

Zkus to za žlutou, kde jich bylo 6 proti 30-40 červeným poslední válku. ;) Pak si to s tou karmou rychle rozmyslíš. :hello:
Teď se podívej co si napsal za kravinu. Logicky neudrzis 30-40lidi a muzes mít karmu do obrany třeba P10. Takže souhlasím s peacefulem, raději karmu útok než obranu, dnes uz je to většinou o vyzirani a takových věcech, navíc když si kliknes pár těch praporu, proč ne stejně je používá dnes většina hráčů
Jasně jsem napsal, že záleží i na tom, jaká si říše a na tvém stylu boje, jestli rád používáš mřenky, prapory...
Je jasný, že být v červené tak tam bych to s karmou do útoku i riskl, ale ve žluté proti přesile jednoznačně obrana, ono já měl wara auru a i přes tu karmu obranu P to občas zabolelo od některých charů, když se jim povedl pěkný kritik, u karmy do útoku myslím, že bys šel dolů u chumlu hned a jak říká Junkiák, král/vojevůdce by měl z něj jít respekt a něco vydržet a né lehnout po skillech. :) :)
Navíc zase mentál má dmg obrovskou sám o sobě, on tu karmu do útoku ani nepotřebuje.
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25

Příspěvek od Spartaa16 » pát 24. lis 2017 10:18:27

Spoiler:
Zdravím ..
Takže ...
[/size]
Věci.. Klasiku

Toť k výbavě asi vše ))

Jasně jsem napsal, že záleží i na tom, jaká si říše a na tvém stylu boje, jestli rád používáš mřenky, prapory...
Je jasný, že být v červené tak tam bych to s karmou do útoku i riskl, ale ve žluté proti přesile jednoznačně obrana, ono já měl wara auru a i přes tu karmu obranu P to občas zabolelo od některých charů, když se jim povedl pěkný kritik, u karmy do útoku myslím, že bys šel dolů u chumlu hned a jak říká Junkiák, král/vojevůdce by měl z něj jít respekt a něco vydržet a né lehnout po dvou skillech a všem být pro srandu. :) :)
Navíc zase mentál má dmg obrovskou sám o sobě, on tu karmu do útoku ani nepotřebuje.
P1P097 ©

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

UweArch
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od UweArch » pát 24. lis 2017 11:16:41

Spartaa16 píše: pát 24. lis 2017 10:18:27
Spoiler:

Je jasný, že být v červené tak tam bych to s karmou do útoku i riskl, ale ve žluté proti přesile jednoznačně obrana, ono já měl wara auru a i přes tu karmu obranu P to občas zabolelo od některých charů, když se jim povedl pěkný kritik, u karmy do útoku myslím, že bys šel dolů u chumlu hned a jak říká Junkiák, král/vojevůdce by měl z něj jít respekt a něco vydržet a né lehnout po dvou skillech a všem být pro srandu. :) :)
Máš prapory a dokud tu budou nevidím důvod je nepouzit, drzet se dá i s karmou do utoku když na tebe není xy hráčů. At si žlutá, modrá nebo červená je na tobě jakou karmu si zvolis a jaký máš styl boje,ale v dnešní době se jedou převážně útoky, ano mental ma dobrý dmg sám o sobě,ale proc mu ho ještě nezvysit kdyz ta moznost tu je, ale samozřejmě pokud chceš být drzak bud si drzak ale osobně si myslím,že v dnešní době uz to nemá smysl. Jak jsem říkal karma utok u mentala bych jednoznačně volil. Čím větší dmg tím větší šance na vyzrani a samozřejmě pár praporu tam dáš ale kdo je dnes nepoužívá,osobně mi nevadí když je dotyčný chce používat at používá když mu to v jeho stylu boje vyhovuje

Arminius
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od Arminius » pát 24. lis 2017 11:52:09

Z tohto celeho mas podla mna jasnu odpoved: je to jedno :lol: :lol:

Spartaa16
Lv.25
Lv.25

Příspěvek od Spartaa16 » pát 24. lis 2017 13:51:00

Spoiler:
UweArch píše: pát 24. lis 2017 11:16:41
Spoiler:

Máš prapory a dokud tu budou nevidím důvod je nepouzit, drzet se dá i s karmou do utoku když na tebe není xy hráčů. At si žlutá, modrá nebo červená je na tobě jakou karmu si zvolis a jaký máš styl boje,ale v dnešní době se jedou převážně útoky, ano mental ma dobrý dmg sám o sobě,ale proc mu ho ještě nezvysit kdyz ta moznost tu je, ale samozřejmě pokud chceš být drzak bud si drzak ale osobně si myslím,že v dnešní době uz to nemá smysl. Jak jsem říkal karma utok u mentala bych jednoznačně volil. Čím větší dmg tím větší šance na vyzrani a samozřejmě pár praporu tam dáš ale kdo je dnes nepoužívá,osobně mi nevadí když je dotyčný chce používat at používá když mu to v jeho stylu boje vyhovuje
Nevím sice jméno tvé postavy ve hře, ale dle tvého nicku na fórku soudím, že budeš ninja - dálkař "archer..." , takže vy dálkaři nemáte absolutně žádný ponětí, jaký to je hrát za auru nebo mentála, kde musíte chodit do chumlů a něco ustát. ;)
Ok v červené, kde je mnohonásobná přesila proč ne, ale v ostatních říších bez debat karma do obrany je základ. Náhodou se poměry v říších změní, lidi si tě vytipují, zjistí,že jí máš do útoku a si jasný terč. Ono i v Cido, případně válkách cechů budeš vždy jen fackovací panák, který bude dostávat obrovskou dmg. V dnešní době válčení na Ekuře mít karmu do útoku jsem pro pouze, pokud je to postava do pvm nebo postava útočící na dálku(bm/healer/archer). Navíc dobrý mentál, co to za něj umí a má dobrý věci obsadí první příčky s karmou do obrany bez problému! 8-) 8-) :hello:
P1P097 ©

Russian
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Russian » pát 24. lis 2017 14:08:15

Zase ta diskuze je celkem o ničem :D Jak už jsem psal " 100 lidi = 100 chutí " . Každému vyhovuje něco jiného , mě vyhovuje útok , baví mě to více než s obranou a což jsem měl možnost vyzkoušet postavu s karmou do obrany i s dobrýma obranama ..
:think: Nový začatek ? Návrat ? :think:

UweArch
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od UweArch » pát 24. lis 2017 14:46:16

Spartaa16 píše: pát 24. lis 2017 13:51:00
Spoiler:
UweArch píše: pát 24. lis 2017 11:16:41
Spoiler:
Nevím sice jméno tvé postavy ve hře, ale dle tvého nicku na fórku soudím, že budeš ninja - dálkař "archer..." , takže vy dálkaři nemáte absolutně žádný ponětí, jaký to je hrát za auru nebo mentála, kde musíte chodit do chumlů a něco ustát. ;)
Ok v červené, kde je mnohonásobná přesila proč ne, ale v ostatních říších bez debat karma do obrany je základ. Náhodou se poměry v říších změní, lidi si tě vytipují, zjistí,že jí máš do útoku a si jasný terč. Ono i v Cido, případně válkách cechů budeš vždy jen fackovací panák, který bude dostávat obrovskou dmg. V dnešní době válčení na Ekuře mít karmu do útoku jsem pro pouze, pokud je to postava do pvm nebo postava útočící na dálku(bm/healer/archer). Navíc dobrý mentál, co to za něj umí a má dobrý věci obsadí první příčky s karmou do obrany bez problému! 8-) 8-) :hello:
Nene pleteš se. Archera už nějakou dobu nemám. Mám spousty postav za které mohu chodit do války měl jsem i možnost vyzkoušet mentala s karmou do útoku a je to o mnoho lepší jak obrana. Ale jak říká "písful" každý preferuje něco jineho a jakmile se mi dodela aurak s karmou utok tak ti mohu ukazat,že i za auraka s karmou utok pujde uhrát krásné místo, troufám si říct že i první bez mřenek a praporů, jinak auraka s obranou jsem měl též, první místo bez problemu.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Matesak 
offline Mionix