Zajímavý, že nejvíc lidí co si stěžují je právě z modrý která poslední dobou vyhrává každou válku, takže kvůli tomu to fakt není.MichaelScott píše: ↑pát 29. led 2021 16:50:56No protože je to válka říší, tak asi chtějí jako říše vyhrát a ti útokáři v tom paradoxně můžou dost pomoct...![]()
Healer je broken protože si jako jediná postava může dovolit 22 war, zbytek obran taky málo. Kouzlí přes půl mapy s plným dmg ( ne jak archer ) takže skoro žádný zruška ( oproti blízkové postavě ) žádné stuny. Rotuje kouzla jedno za druhým z bezpečné vzdálenodsti a bere nesmysl kvůli kritiku který mu zůstane a útokům které si může dovolit. Do nedávna jsem chodil za mentála a na 145 lvl si myslím, že obstojně.
Je pravda, že někteří jedinci dostávali 30+ když jsem se k nim dostal v mřence kvůli zasvěcku, ale potom dá člověk kouzlo do chumlu za 3-7k ( jak komu) a umře. Zatímco healer vesele 10 15 20 a za sekundu znovu. Neumře, není zrušenej nic.
E: Zrovna já tolik nebrečím protože jsem z mentála přešel na daggera což je ještě větší hell, ale když to potom mám možnost porovnat ten rozdíl tak je to opravdu šílenost.
Jo a mimochodem karma P obrana tvrz schop +9 draci naramek a 72 šaman a někteří jedinci mi tak vesele perou 20k .
Tak mi netvrďte, že to není broken.
Chtěl bych vidět kolik lidí by zůstalo u healera kdyby mel dmg udělanej jako archer