Nepochopím, protože nejsem z těch ostatních hráčů, já se nepodřizuji ostatním když chci expit na 90-tkách, já si tam expím podle sebe. Pochopitelně že se to nejlépe expí v cave2 do levelu 75. Před rokem to bylo stejné jako teď když jsem dělal poprvé tu 100-vku ještě na hlavní postavě. Od té doby jsem to dělal ještě mnohokrát.RwsE píše:Renegade2 píše:Prostě je to tak jak to je asi z nějakého Saggiho důvodu, protože pochybuju že by tohle téma nečetl.Jak už jsem psal o pěti prstíkách.
Všimni si že
LZE. Mě nemusíš psát že něco nelze, všechno lze.
Hráči tě budou omezovat na všech mapách když se zvýši exp na zinech. Proč myslíš že tam nechodí z jakých důvodů![]()
kedy to pochopis!!!!? ja viem ze sa to da, ale za akych podmienok?! nemozem posudit ci to je tazsie ako pred rokom lebo som vtedy neexpil na 100. ale 1 viem iste, tento server je dost popularny z toho vyplyva ze je na nom dost ludi. uz len postav od lvl 85 do lvl 100 je 9 885!!!!! ale urcite nechodia vsetci naraz na metiny, to je jasne. ale aj tak chcu vsetci expit. dajme tomu ze stvrina hracov je neaktivnych. to je zatial 7 414. dalsia stvrtna su mozno droperi. (pochybujem ze to je stvrtina kedze najlepsie sa dropi od lvl 57 do max. lvl 75 ale budis) to je uz ''len'' 4 942. takto by som mohol pokracovat dalej a na konci by zostalo mozno
1 000 ale aj tak si predstav tisicku aktivnych hracov ktory maju epxit na 1 metinu!!!! a to som tam nezaratal kopu lvl 105 (niekedy vidim aj 108) ktore tam tiez chodia.
TOTO SOM SI NEVYMYSLEL!!!!! TOTO SU !!!!FAKTY!!!!! - ak neveris prepocitaj si to: http://m2.sindicate.cz/editor.php?kateg ... 6&od=13000
Nemáš tucha jak je to snadné se na tu 100-vku dostat. Většina hráčů kteří tam expi se podřizuje druhým, ale tak to vážně nejde, ani já bych tam neexpil (teď) Nicméně ti musím říct že u první postavy jsem na metinch skončil na levelu 95