zast vs. chamtivost vs. zin
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.8
- Dostal poděkování: 2 poděkování
zast vs. chamtivost vs. zin
takze zacnem asi tym ze expenie nad 90lvl je na nic. tento experiment som sice robil s warom lvl 95 ale aj tak je to na nic. v prvom rade preto lebo su uz len dva druhy metinov na ktorych by sa dalo teoreticky expit a to chamtivost a zin. kedze zin je tazky tak kazdy (od lvl 90 do lvl 100-105 urcite) chodi na chamtivosti do ZP (zeme pritazlivosti) a metiny cez den nestacia. aj preto som expil mojho wara z lvl 77 na lvl 95 za 3 noci od 2:00 rano s premiom. ale vratme sa k veci. moj experiment spocival v tom, ktory metin dava viac BZK a kde sa oplati expit.
znicil som 6 metinov zasti, chamtivosti a zin. a vysledok je taky
Zast (lvl85): 0.22%, 0.14%, 0.18%, 0.16%, 0.16%, 0.22%
priemer: 0.18% BZK
Chamtivost (lvl90): 0.58%, 0.44%, 0.45%, 0.45%, 0.49%, 0.55%
priemer: 0.49% BZK
Zin (lvl95): 0.38%, 0.40%, 0.39%, 0.42%, 0.53%, 0.35%
priemer: 0.41% BZK
co z toho vyplyva? ze chamtivost dava viac ako zin hoci je nizsi level (ano je to len 0.09% ale to je len priemer zo 6 metinov. ono by to chcelo aspon 30 na kvalitne vysledky ale cez den by som 30 chamtivosti nicil dost dlho). to je jedna blbost. a druha blbost je ze sundat zin je dost tazke a vzhladom k tomu kolko dava BZK je to absolutne nevyhodne.( zin by vzhladom k tomu aky je tazky mohol davat aspon 1%) takze tych 1.5kkk co som vlozil do vybavy na zin (a to mi exte nejake bony chybaju) som asi utratil nie vlozil. a nepomaha ani to ze v originalnych mapach ich je 3x viac. (3 krat 0 je stale 0). MOHLO BY SA TO ASPON TROCHU UPRAVIT a to bud tak ze zin by daval viac BZK aby to aj vyzeralo ze to je vyssi lvl alebo aby bol slabsi a dalo by sa ho znicit tak rychlo aby som hodinu na zinoch naexpil viac ako na chamtivostiach.(alebo aspon tak isto) musim este skusit v jaskyni ako to tam podjde ked na to mam aspon vybavu. a este ejedna vec: tie % BZK su cisto z metinov. vsetky moby som pozabijal a nakonec znicil metin a vypocital si kolko % mi dal. ale s priserami by to bolo tak o 0.10% viac aj to len pri zinoch. stromy a dryady z chamtivosti by dali asi tak 0.01% - 0.03% maximalne. a zo zasti pri troche stastia 0.01%
znicil som 6 metinov zasti, chamtivosti a zin. a vysledok je taky
Zast (lvl85): 0.22%, 0.14%, 0.18%, 0.16%, 0.16%, 0.22%
priemer: 0.18% BZK
Chamtivost (lvl90): 0.58%, 0.44%, 0.45%, 0.45%, 0.49%, 0.55%
priemer: 0.49% BZK
Zin (lvl95): 0.38%, 0.40%, 0.39%, 0.42%, 0.53%, 0.35%
priemer: 0.41% BZK
co z toho vyplyva? ze chamtivost dava viac ako zin hoci je nizsi level (ano je to len 0.09% ale to je len priemer zo 6 metinov. ono by to chcelo aspon 30 na kvalitne vysledky ale cez den by som 30 chamtivosti nicil dost dlho). to je jedna blbost. a druha blbost je ze sundat zin je dost tazke a vzhladom k tomu kolko dava BZK je to absolutne nevyhodne.( zin by vzhladom k tomu aky je tazky mohol davat aspon 1%) takze tych 1.5kkk co som vlozil do vybavy na zin (a to mi exte nejake bony chybaju) som asi utratil nie vlozil. a nepomaha ani to ze v originalnych mapach ich je 3x viac. (3 krat 0 je stale 0). MOHLO BY SA TO ASPON TROCHU UPRAVIT a to bud tak ze zin by daval viac BZK aby to aj vyzeralo ze to je vyssi lvl alebo aby bol slabsi a dalo by sa ho znicit tak rychlo aby som hodinu na zinoch naexpil viac ako na chamtivostiach.(alebo aspon tak isto) musim este skusit v jaskyni ako to tam podjde ked na to mam aspon vybavu. a este ejedna vec: tie % BZK su cisto z metinov. vsetky moby som pozabijal a nakonec znicil metin a vypocital si kolko % mi dal. ale s priserami by to bolo tak o 0.10% viac aj to len pri zinoch. stromy a dryady z chamtivosti by dali asi tak 0.01% - 0.03% maximalne. a zo zasti pri troche stastia 0.01%
-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
Re: zast vs. chamtivost vs. zin
no to ze chamtivost je naj na exp je sice pravda ale keby viliezalo viac golemov a elitnych komandantov zo zinu tak naexpis viac ale zalezi kolko ti toho vylezie ... a 85 su na exp skoro na nic
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- Rawie
- Lv.14
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
-
- Lv.8
kado píše:no to ze chamtivost je naj na exp je sice pravda ale keby viliezalo viac golemov a elitnych komandantov zo zinu tak naexpis viac ale zalezi kolko ti toho vylezie ... a 85 su na exp skoro na nic
a som tam dal 85 len preto, aby b olo vidiet aky je rozdiel ked pojdes na 85 a na 90. 90 da 2.5 krat viac BZK ako 85 to znamena ze zin by tak isto mohol davat 2.5 krat viac ako chamtivost. zin by potom daval zhruba 1.25%a to by sa uz dalo
-
- Lv.8
Rawie píše:všichni to tak naexpili tak nechápu proč si stěžuješ
ano vsetci to naexpili. a aj ja by som to naexppil keby sa mi chcelo. ale chod sa pozriet do ZP na metiny 90 a za bieleho dna tam sotva naexpis. to ani nie je expenie. dam si na seba expak na hodinu z toho 30-45 minut utekam pred niekoho hlavnou postavou lebo chce metiny len pre seba a za tych 15 minut naexpim mizernych 10% BZK. take expenie si sttrc vies kam.
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 80 poděkování
nevim co mate vsetci za problem z expenim na lvl 100 ja urobil z lvl 1 na lvl 100 mojho ninju za 4 dni na metinoch 90 som bol len od 80-94 pak sa to da krasne udelat na lovecakoch a omnoho rychlejsie...
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Počkat momentík.... - chvilka pouzky, menší přestávka.
Jeden prstík, druhej prstík, třetí prstík, čtvrtej a nakone pátej
Renegade1, Renegade2, Darkusuraa, Mr.Bezmozek, SerpentyWoman
přesně tolik postav už jsem dal v přitažlivce na level 100.
Podle toho co píšeš usuzuji že to asi nedokážeš na metinech 90.
Nechápu proč děláš výbavu na ziny. S ním mám problémy i já s dropem WP když nemám buff. Na jeden zátah ho rozhodně nedám s výbavou do swampu.

Nechápu proč děláš výbavu na ziny. S ním mám problémy i já s dropem WP když nemám buff. Na jeden zátah ho rozhodně nedám s výbavou do swampu.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
-
- Lv.8
Renegade2 píše:Počkat momentík.... - chvilka pouzky, menší přestávka.
jasne ze nadam meteor 90. ved ten je strasne tazky. a mozno si ich daval na lvl 100 ale pred rokom kedy sa to este dalo. alebo ty si ten typ co ked pride niekto z inej rise povolavas hlavnu postavu a hned ho vyzenies. keby som aj ja mal take moznosti aj mne by sa dobre expilo.
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
RwsE píše:Renegade2 píše:Počkat momentík.... - chvilka pouzky, menší přestávka.
jasne ze nadam meteor 90. ved ten je strasne tazky. a mozno si ich daval na lvl 100 ale pred rokom kedy sa to este dalo. alebo ty si ten typ co ked pride niekto z inej rise povolavas hlavnu postavu a hned ho vyzenies. keby som aj ja mal take moznosti aj mne by sa dobre expilo.
Ty nedáš metin 90. Jako neříkám že je úplně jednoduchej, ale to dává každej lepší drop ikdyž ne tak efektivně ale dává za rozumnou dobu.
Jasně jak jsi to poznal"vidím že mě znáš velu dobře", jakmile tam někdo je, tak okamžitě jde k zemi

Ty mě ještě neznáš, ale počkej až mě poznáš

Popravdě tvůj komentář je mimo.
Kdybych ten metin dával až na levelu 100 tak bych se nedostal do swampu. Na loveckých jsem se do swampu nedostal. Na level 100 jsem se dostal pomocí metinů 90, golemů v jeskyni I a dráčka jarabáčka

Ikdyž pravda je takový že v době kdy začal swamp jsem byl level 108 a na ten jsem se dostal už jenom pomocí draka a generála v jeskyni II:
Slovo nejde ve virtuálním světě hry metin neexistuje co se týká herních možností hráče. Všechno si dělá jenom hráč sám.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Presne tak dnes neni vubec tezke naexpit si postavu na 100lv kdyz nemuzete jit na 90 expit v noci tak si zkupujte tezky metiny a s buffem se da dat kazdej,anebo expete v jeskyni na golemech a setau a skakejte si na draka,generela a bojovnika.Sam sem ted delal postavu a moc sem se divil jak je drak porad volnej a na toho v jeskyni nechodi snad vubec nikdo a to tam sou 3 bossove:D Meteor zin je totiz na drop nez na exp a padaj z nej pekne ruzne eliky.
Jinak nevim ja mel na 95lv z jedne chamtivosti asi 1,2% a bez pemka jen s expakem:))
Jinak nevim ja mel na 95lv z jedne chamtivosti asi 1,2% a bez pemka jen s expakem:))
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « úte 7:18 pm »

@
Martin1986 « úte 4:43 pm »

@
ChunjoKing « úte 3:58 pm »

@
Uncut69 « úte 1:26 pm »

@
jogurd007 « úte 6:34 am »

@
Uncut69 « pon 11:45 pm »