Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic. Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
100x
Proč?
Tyhle účesy jsou katastrofální,vůbec se nehodí do světa metinu,maximálně ty pánvičky na čínský nudle pro ženské postavy.
Když už tak nějaké vytvořit i když si myslím že by to týmu trvalo tak 5let vzhledem k tomu jak dlouho dělali nové brnění a říkám že to opravdu není vůbec těžké.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
Já dávám , protože kdyby měli ty účesy větší hodnotu jak proti charum tak proti příšerám, byl by si je nucen koupit prakticky každej. Pokud by u nich zůstalo 10% na chary, tak je mi to jedno, ale opravdu nehodlám pobíhat s tou hrůzou na hlavě. A ještě jedna věc: Metin je původně z prostředí Japonska a to je jeho velký , po přidání těchto účesů to bude jak v Turecku/Iránu.
Jinno navždy.
>>> KDO SI HRAJE S OHNEM, <<<
>>> SPÁLÍ SE, <<<
>>> KDO SI HRAJE SE MNOU, <<<
>>> LITUJE, <<<
>>> ŽE SI NEHRÁL S OHNEM... <<<
Nechcem žiadny nový účes do hry, tieto základné sú tu už cez 2 roky a na pár výnimiek sa nikto nesťažoval. Mne sa tiež páčia a nové účesy by mi už tak nesedeli. Som klasik.
Nechcem žiadny nový účes do hry, tieto základné sú tu už cez 2 roky a na pár výnimiek sa nikto nesťažoval. Mne sa tiež páčia a nové účesy by mi už tak nesedeli. Som klasik.
Právě...jsou tu pořád jen jedny a ty samé celou dobu. Neznamená to staré rušit, ale jen přidat další.
Nabízím stunování v keri: Pátek: 20:00, Sobota: 8:00,16:00,20:00 a neděle 8:00
Stuner lvl 97
úlomky 50:50
Právě...jsou tu pořád jen jedny a ty samé celou dobu. Neznamená to staré rušit, ale jen přidat další.
OK,ať se přidají nový ale rozhodně ne afro a ty co ukazoval zakladatel.
Jsou katastrofální účesy a vždy budu proti.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
PROTI
Za 1. Je to skoro na všech privátech
2. Sura muž a ninja muž s tím "kloboučkem na 3.obr" jsou uplně stejní
3. Moc zakrývají tyto "účesy" hlavu
PS : V nějakém topicu zde už jsem viděl taky návrh na nové účesy ale ty byly fakt pecka
- Líbí se mi jen klobouček co má šamanka:) Takový čínský nádech
Hlavní : iLegend
Level : 125
Rise : Chunjo
Cech : Bílá Perla ♥ Buffík : DragonSmile Lev.: 110 Moje stará nejlepší droperka Waternia ♥
Ano, tie účesy sú hnusné podľa mňa, ale aj tak som dal PRO, pretože ako tu bolo napísané, keď sa to nepáči mne, to neznamená, že to nechce nikto. Aj keď možno iné účesy ako tieto by neboli od veci.
Ja súhlasím s návrhom pridat nové účesi. A však nepáčia sa mi navrhnuté modeli to tiesu účesi. Chcelo by to niečo ak ma chápete viac cool a nie niake handry nechceme predsa z toho urobit cirkus. Chcelo by to niečo v čom postavy nevyzerajú ako šašovia.
Čo sa týka tých nových brniek znovu páčia sa mi skoro všetky. Až na šamana muža tie sú fakt otrasné. A chcelo by to lepšie spracovanie nie že ked sa pozriem na toho šamana tak mu vidno cez krk až do žaludku. Myslím že na to aký je tento server prefarovaný mohli by GM odvádzat v tých návrhoch aj lepšiu prácu.
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat
Určitě si tedy pamatuješ systém jak to fungovalo u velitele šlo koupit 20 CB pro vstup .. takže když si někdo PvM koupil 20CB aby mohl jít dropovat chceš říct, že to byla chyba u nich? Když přijede z ničeho člověk s PvP a zabije je na kouzlo?
V podstatě i kvůli královskému systému, protože král si po sobotní war myslel, že je neohrožený .. a stačilo jít do cidonie kde se vše změnilo během pár hodin, když tam někdo byl ...
Když to byla PvP mapa, proč se musela zrušit kvůli tomu, že opět pár jedinců naznačilo že nemohou v klidu dropovat, že je tam tobě podobní chodili zabíjet? ...
Jo, tys dala i ty krále, o kterých nikdo nic neví. Dáváš první místa za vše, což vidět taky není. Tobě je vlastně i jedno ten král, ale bráníš to tu už od úterka. Ačkoliv totálně mimo.
Očividně víš více než já ... divné, že jsem v té střední dala první místo zatím s každým charem .. jo dagger je postava, kterou jsem nikdy nehrála .. a první válku jsem dala 160 CB což není vzhledem k počtu lidí v té war co byla žádná ostuda .. od té doby jsem za Nessu za dagga nebyla já, ale nevadí .. čím se pochlubíš ty? řekneš mi jméno postavy abych se mohla oslnit tvýma výkonama? zajímalo by mě co jsi dal ty ,když já za moc nehrála tedy
Dobře i hloupý názor je názor promiň, ale tohle je mimo ... mohla bych říkat to samé o daggerech co jsou vidět na par sekund, než dají ranec dmg s full utokama atp... uplně mimo )) a nejsem zdaleka jediná komu mentál bere takové pecky do obran.. ty irelevantní ..
@LittleNessa, Co to mění? To, že tobě to dá 30k je absolutně irelevantní věc. Ten heal je prostě primitivní oproti ostatním postavám. Já nechápu, že tento fakt nedokážeš příjmout.
Tomuhle se musím smát )) co jsi vyplodil nyní ... Tak zvláštní, že v té válce ostatní chary podle tebe nemají dmg ? Proč dostávám tedy od wara 30k prurazem klidně do 60 war 60 zbraně ? ... bože ...
@Fogru, No dobrý, ale teď zkus tyhle obrany dát na fyzickou postavu - mentál, dagger, aurák, klidně i wp. A aby tam každý hrál jeden char je nesmysl. Netvrdím, že s tím taky nejde zahrát, ale ten průběh a pravděpodobně i výsledek bude dost rozdílný. Je jasné, že s bezrukým healem se ty střední dají hrát pomalu bez věcí. Upřímně když jsem byl minulý týden heala sám, tak mi bylo zle z toho dmg, co to má a zároveň je to ještě dálkové. A to se člověk nemusí ani vyloženě snažit.
V pořádku jak jsem psala tohle je mi celkem jedno, protože ta hodnost postrádá smysl od jistého roku kdy jí na popud zase pár jedinců ubrali možnost si např vyvolat u sloupu cti mobky ... takže prosím ať je jen z velké war .. otázka jestli majitel vidí kam to směřuje to je už na jeho zvážení..
Jen v závěru doplním ... řešíte to co uznáte jako prioritu? .... Velká válka upadá dobré 2-3 roky .. podle některých od doby co se otevřela možnost střední a malé... Nevím přijde mi to usměvny
@LittleNessa, Tak naposledy přispěji. Nezabýváme se podněty "určité skupinky lidí". Zabýváme se tím, co uznáme jako prioritu a kam chce majitel server směřovat.
Jde s tím hrát s postavou SorryKritik jesm na tom stejně .. postava vyexpená v pátek na rychlo na nedělní válku .. právě proto že tam jde dát vrchol i s ničím ... proto komentáře typu jsou tam L kouzla a bla bla bla jsou jen bludy a vymluvy ..
Trochu se bojím toho co psal Mionix .. pokud se server bude nadále zabývat jen podměty určité skupiny lidí je dost možné že v těch válkách nakonec budou běhat samotní