Přesně tak to dělají většinou děti, ale ne hráči co něco chtějí ve hře udělat. Pro většinu zkušených hráčů je výzva se dostat na úroveň Trolíka a za čas se sním měřit. A není to nemožný.DontSleep píše:Na offiku se budou servery sdružovat, kvůli privátům, protože lidé opouštějí offiky a jdou za lehčím, takže mluv pouze tehdy, pokud víš, sám tam mám lvl 90 už nějakou dobu. Dokud nebyly priváty, bylo na offiku přeplněno, takže tak, právě proto jde vývoj nahoru a bylo by dobré udělat druhý server i tady.
Právě kvůli tomu se dělají nové servery:
1) Moc lidí na prvním serveru, proto se založí další.
2) První server je už moc rozvinutý a začínající hráči, nemají moc šancí dohnat ty top, kdo tvrdí opak, je nahlavu a je závislák.
3) Má se myslet i na novou komunitu, ne jen na tu starou, vemte si to obrazně. Nový hráč se tu zaregistruje, uvidí trolofa, který má milion CB a řekne si, že to nemá cenu, tak jde na jiný privát/offik, zatímco když tu bude nový server, tak si hráč řekne : " No proč ne, je to nové, tu mám ještě šanci " ...Takže tak, je mi jasné, že vy 120+ budete psát to, aby jste tu udrželi hráče, kteří jsou slabší než vy, to je prostě jen zbabělost a chamtivost
Offík by tak dopadl stejně i bez privátů. Sám jsem to zažil. Na každém servru 10 hráčů TOP co se nudily, a každý měsíc žádosti o nový servr na fórku.