Volba přejmenování postav

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Chtěli by jste možnost změnit si jméno?

Ano.
74
70%
Ne.
26
25%
Je mi to jedno.
5
5%

Celkem hlasů: 105

margot.orion
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Re: Volba přejmenování postav

Příspěvek od margot.orion » pon 03. zář 2012 15:33:45

Jsem Pro, ale zmanu bych dovolil max 3x do roku na 1P nebo 1 x 1 PC...+ i ucet...
Uživateli byl udělen warn + změněn podpis.

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » pon 03. zář 2012 15:34:27

Spoiler:
lordsword píše:
kamosvsech píše:
Teensaver píše:Kamosvsech - to je to stejné jako kdybych si založil postavu novou a naexpil ji 90lv a vydával se za Mansariho ... to jsou ty vaše blbé nápady že zmena jmena = vydavani se za jinych..
Jak to může bejt stejný? Čet si to vůbec? Když já si změnim nick z DaggerT na ChytrejMansari, tak nějakej dobrák si dá nick DaggerT, do zavolat bude psát, že expí 150lvlů za 100kk a když dostane yangy, tak zdrhne. Rozkřikne se to, pár lidí bude vědět, že to nejsem já, ale zbylejch 80% lidí bude zmatenejch a bude v tom chaos. Teď si vem, že se to stane 50 lidem a bude v tom totální bordel. Je to riziko toho, co si ten nick změní jako první, ale proč to pak zavádět, když se každej, kdo si změní nick, bude bát, že se jeho starej nick zneužije. Proto řikám, že když se to povolí, tak ať nejdou použít starý nicky. Ty považuješ za blbost kliknout na převzít, já považuju za blbost, že si někdo vymyslí nick Sockostroj2k a pak řve, že se mu jeho nick nelíbí. Je to tvoje volba a od začátku si smířenej, že s tim nickem budeš hrát, tak si buď vymysli nějakej normální nebo si pak nestěžuj. Tohle není žádnej Counter Strike, kde si změníš nick, jen protože hledáš klan.
lordsword: Najdi si na internetu, co znamená slovo příklad. Mimo to, po pročtení mnoha tvých příspěvků si troufnu říct, že ten, kdo věčně není v obraze si ty.
A cetl si ty vubec co sem napsal ja? ohanis se tu hloupostma s IP adresou.Tak kdyz uz si zmenim nick,tak je to na moje riziko a moji odpovednost,ze ho pak nekdo muze pouzit,pokud to pujde.Dospely by to pochopil hned.Tak tu porad nedelej chytryho a rikam nevyvolavej hadky.Ty si myslis,ze sem kolikrat mel nick na mensi postave,tu pak smazal a ten nick udelal na jinem uctu?Nebo ho dal kamosovy z offiku,protoze sem mu tim ten nick drzel? Ja nechapu,proc ta tvoje banda nemuze,proste rict svuj nazor a nechat to byt,ale ne vy ho musite kazdymu nutit.Jste prece ty hvezdy ne? Ja sem svuj nazor napsal vyse a tim to pro me hasne.Tak se do me nenavazej,pro me ty neznamenas vubec nic.

kdybys to nevedel je takovyhle:
Spoiler:
No tak sem to konecne dolouskal.No musim rict,ze z vetsiny souhlasim s Forummanem,protoze to co tu nekteri plodi si nezada s IQ pod 50.
1.Ze nejde zmenit jmeno v realu? Ale no tak to nemyslite vazne ne? :normal?:
2.Ze vas budou okradat,prejmenovane postavy porad dokola?Co vim,tak nejvic pruseru delaji,prave ty postavy co maji stejny nick a neustale koluji pres HM a lidi jim naleti,prave kvuli staremu nicku.
3.Me spis osobne stve,ze kolikrat ma postava stejny nick a uz 20 majitele.Pak ho napadnu,protoze je na BL u me a ejhle on uz to davno neni on.Takze bych dalk povinne prejmenovani pri prodeji.
4. Ze si ma ma hrac vybrat nick,za ktery bude hrat cele roky a ma to vedet dopredu? :normal?: Tohle je hra a ne real.hrajeme,za to co nas bavi a nekdo treba zmeni po letech nazor na nick,driv pekny,nebo meni pohlavi,kvuli svatbe o ktere,preci nemohl tusit,pred lety.Nekdo chce hrat za jiny char a chce mit prave nick hlavni postavy a te vedlejsi.(to nikoho nenapadlo co?)
Treba prave vyvin hry omezi nektere,chary,driv v pohode,ted slabe.Proto dalsi duvod zmeny.
5.Zmena i - L mam sam takovehle postavy a kdo neni hloupy,uz si je davno zabral,prave kvuli podvodnikum.A pokud si davate nicky s mraky LLLL je to jen vase hloupost a zase uvitate zmenu nicku ;) tahle zmena by musela byt od zacatku serveru ane ted po letech.

Jinak me osobne o tu zmenu nejde,nepotrebuju ji a sve pratele ve hre mam a kdyby si zmenily nick,tak mi to reknou ne? Jinak by to prece nebyly pratele:)
Jasne ze sou proti ti co sou se svym nickem spokojeni,ale uvedomte si ze tuhle hru nehrajete samy.
Zase plácáš absolutně z cesty, já sem reagoval na forummana, tys začal otravovat s tim svým rádoby chytrým postem mě, ne já tebe. Na víc ti odpovědět nemůžu, protože se v tvým postu, kde plácáš pátý přes devátý, jako obvykle nevyznám, soráč.

drago23
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od drago23 » pon 03. zář 2012 15:45:54

Hele nehádejte se tu jak malí fakani a radši když teda tak toužíte po té změně jmen, vymyslete kloudné řešení jak to uskutečnit.To je asi cíl této diskuze a nebylo by od věci kdyby se tu opět vyjádřil Saggi ;)

Mimochodem co říkate na ten návrh se stařenkou?? Pořád se jen hašteříte a když tu něco někdo navrhne tak se k tomu ani nevyjádříte!!!

BTW: souhlasím s Teensaverem že co se týče krádeží tak to na to nemá vliv, napálit i zradit tě může i ten od koho to nečekáš a za 90% krádeží si lidi můžou sami :suspect:
Naposledy upravil(a) drago23 dne pon 03. zář 2012 15:49:29, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pon 03. zář 2012 15:47:32

Ewelyn a Teensaver - získávání důvěry není BLBOST a bohužel jinak, než že časem toho člověka "vyzkouším" (něco mu půjčím nebo dám nebo se mu s něčím svěřím), jestli mu mám nebo nemám věřit, nejde zjistit.

Tento proces získávání nových přátel je u každého STEJNÝ :!:

Určitě je fajn, že máte své seznamy přátel - ale i přátelé odcházejí a noví přicházejí a tak je třeba si dělat i nová přátelství. I tady.

A určitě nenacpu hned první den někomu ze sympatií svojí luxusní výbavu, ale když vzájemné sympatie přerostou v kamarádství, neměl by být problém ani u tohohle.

Proto lidé jako vy měli prostě štěstí na lidi, které potkali a ostatní, co je potkalo něco opačného, prostě smůlu a proto je NESMYSL MLUVIT těhle případech o BLBOSTI. ;)

Polopatě = blbí, že "riskujeme" na začátku, jsme všichni - jen někomu to vyjde a někomu ne. :)

kamosvsech - DaggerT na ChytrejMansari? Mansariho herně znám, sice povrchně, ale znám - DaggerTa taky - ale co mám čekat od ChytrejMansari? :?

Já chci hrát a ne neustále zjišťovat, co za "nové" postavy okolo mě vzniká (nové nickem), co se dá od jejich majitelů čekat a jestli to není přejmenovaný třeba můj oblíbený "prudič swampový".

Když by nějaký slušný hráč prodával postavu, tak se to většinou komunita dozví. Buď z rozloučení na fóru nebo z drbů, co tu kolují a nebo to prostě někdo zaregistruje v HM. Víme tak nějak o sobě.

V případě přejmenování se nedozvíme nic, aby se tak nějaký "pernamentní obtěžovač" mohl zanořit a vynořit se zase s novým nickem.

A to se mi nelíbí. :down:

DŮVĚRA se v místních podmínkách rodí těžko. A přejmenovávání postav by tomu ROZHODNĚ neprospělo.
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Ewelyn
Lv.4
Lv.4
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Ewelyn » pon 03. zář 2012 16:06:49

Ghibli píše:Ewelyn a Teensaver - získávání důvěry není BLBOST a bohužel jinak, než že časem toho člověka "vyzkouším" (něco mu půjčím nebo dám nebo se mu s něčím svěřím), jestli mu mám nebo nemám věřit, nejde zjistit.

Tento proces získávání nových přátel je u každého STEJNÝ :!:

Určitě je fajn, že máte své seznamy přátel - ale i přátelé odcházejí a noví přicházejí a tak je třeba si dělat i nová přátelství. I tady.

A určitě nenacpu hned první den někomu ze sympatií svojí luxusní výbavu, ale když vzájemné sympatie přerostou v kamarádství, neměl by být problém ani u tohohle.

Proto lidé jako vy měli prostě štěstí na lidi, které potkali a ostatní, co je potkalo něco opačného, prostě smůlu a proto je NESMYSL MLUVIT těhle případech o BLBOSTI. ;)

Polopatě = blbí, že "riskujeme" na začátku, jsme všichni - jen někomu to vyjde a někomu ne. :)

kamosvsech - DaggerT na ChytrejMansari? Mansariho herně znám, sice povrchně, ale znám - DaggerTa taky - ale co mám čekat od ChytrejMansari? :?

Já chci hrát a ne neustále zjišťovat, co za "nové" postavy okolo mě vzniká (nové nickem), co se dá od jejich majitelů čekat a jestli to není přejmenovaný třeba můj oblíbený "prudič swampový".

Když by nějaký slušný hráč prodával postavu, tak se to většinou komunita dozví. Buď z rozloučení na fóru nebo z drbů, co tu kolují a nebo to prostě někdo zaregistruje v HM. Víme tak nějak o sobě.

V případě přejmenování se nedozvíme nic, aby se tak nějaký "pernamentní obtěžovač" mohl zanořit a vynořit se zase s novým nickem.

A to se mi nelíbí. :down:

DŮVĚRA se v místních podmínkách rodí těžko. A přejmenovávání postav by tomu ROZHODNĚ neprospělo.
Najdi mi v mém příspěvku, kde jsem řekla, že získávání důvěry je hloupost.
Pouze jsem konstatovala, že krádeže neexistují. To že někomu půjčíš věc byť ho znáš sebelépe je čista tvoje věc a ostatních také.
Půjčuješ věci s rizikem, že se ti už nevrátí.
PS: Nemysli si, že nevím jak to chodí." Máš lvl , máš věci - budeme kamarádi " ?
Když si někdo do přátel přidá každého pak sním různě debatuje, měl by být schopný rozpoznat jestli člověku věřit může nebo ne. To mě vede k názoru, opět zmiňovaném výše " krádeže neexistují " Jde o důvěru v něco co si jí nezaslouží a majitel ( oběť ) to není schopný posoudit.
Můj názor a zkušenost.
Postavy:
Appofis Dragon shaman Lv 145
Říše - Jinno
Cech - Sabotage

Odděleně pochodovat, společně udeřit.

Ewelyn
Lv.4
Lv.4
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Ewelyn » pon 03. zář 2012 16:07:10

jinak opět PRO za splněných kritérií

[Edit: :warn: doublepost/Tryphena]
Naposledy upravil(a) Ewelyn dne pon 03. zář 2012 16:08:58, celkem upraveno 1 x.
Postavy:
Appofis Dragon shaman Lv 145
Říše - Jinno
Cech - Sabotage

Odděleně pochodovat, společně udeřit.

TS96
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 82 poděkování

Příspěvek od TS96 » pon 03. zář 2012 16:07:36

Já bych byl pro. I v reálném životě si přece můžete změnit jméno.. tak proč ne ve hře?
Ale tak jako v reálu to chce mnoho podmínek a úkonů, tak i tady bych to zavedl tak aby to nešlo jednoduše.

Značný poplatek yangů/SD + snadná dohledatelnost předešlých nicků na webu + zablokování původní přezdívky k použití.

Myslím že vše to tady již někde bylo zmíněno ale většinu diskuze jsem nečetl takže sem prostě napíšu svůj názor.
Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pon 03. zář 2012 16:13:15

drago23 - Stařenka? Málem bych zapomněl... myslím, že je to geniální nápad. :up:

Já bych nedával důraz při změně jména - když by teoreticky šla - ani na yangy ani na SD. Ale mohlo by se za to platit.

Já bych dotyčné hráče trápil herně. Proč? No prostě proto, že kdo to myslí ve hře vážně, tak se té postavě určitě bude dál věnovat. No a ten, kdo jí chce použít jen na "zábavu" z "trápení" ostatních, určitě nebude s ní ve hře chtít dál postupovat.

Čili se k hráčům, co budou chtít přejmenovat postavu, bude přistupovat podle dvou pravidel = 1. Kdo si počká, ten se dočká - a druhé - 2. Bez práce nejsou koláče. :)

1. Podle prvního pravidla by hráč, který chce nechat postavu přejmenovat, musel zažádat o přejmenování u Stařenky a ta by mu dala možnost až po určitém časovém intervalu (10-20-30 dní).

2. Podle druhého pravidla by hráč, který chce nechat svou postavu přejmenovat, musel absolvovat u Stařenky buď nějaký QUEST nebo - a to se mi líbí víc - by musel dosáhnout určité úrovně v určité herní schopnosti u té postavy, kterou chce přejmenovat. ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pon 03. zář 2012 16:31:16

Ghibli píše:drago23 - Stařenka? Málem bych zapomněl... myslím, že je to geniální nápad. :up:

Já bych nedával důraz při změně jména - když by teoreticky šla - ani na yangy ani na SD. Ale mohlo by se za to platit.

Já bych dotyčné hráče trápil herně. Proč? No prostě proto, že kdo to myslí ve hře vážně, tak se té postavě určitě bude dál věnovat. No a ten, kdo jí chce použít jen na "zábavu" z "trápení" ostatních, určitě nebude s ní ve hře chtít dál postupovat.

Čili se k hráčům, co budou chtít přejmenovat postavu, bude přistupovat podle dvou pravidel = 1. Kdo si počká, ten se dočká - a druhé - 2. Bez práce nejsou koláče. :)

1. Podle prvního pravidla by hráč, který chce nechat postavu přejmenovat, musel zažádat o přejmenování u Stařenky a ta by mu dala možnost až po určitém časovém intervalu (10-20-30 dní).

2. Podle druhého pravidla by hráč, který chce nechat svou postavu přejmenovat, musel absolvovat u Stařenky buď nějaký QUEST nebo - a to se mi líbí víc - by musel dosáhnout určité úrovně v určité herní schopnosti u té postavy, kterou chce přejmenovat. ;)
A jeej Ghibli by opet nejradsi dal zase karmu na G:))
Podle me by bohate stacila,ta cekaci lhuta.Schopnosti postavy by mely byt nezavisle a nemuzes dopredu vedet,za jakych duvodu vznika prejmenovani a ta postava uz tu schopnost muze mit ne?:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » pon 03. zář 2012 16:32:44

Nejsem příznivcem prodeje a nákupu postav, nedávám postavám nablblá jména (i když - možná ano, ale jsem s nimi spokojený :-) ), tudíž nemám ani potřebu jméno měnit. Nejraději bych byl proti.

- Druhá strana mince - jestliže jde měnit pohlaví, je hloupé když se po změně mužská postava jmenuje ženským jménem a naopak.
- Jestliže server umožňuje nákup a prodej postav, mohl by uživatelům HM vyjít vstříc i v tomto směru.

Když změna jména, tak aby za to člověk skutečně "zaplatil", aby jména neměnil jako fusekle. Dokážu si představit, že by šlo změnit jméno po splnění nějakého fakt pruda questu. Ne těžkého, ale něco otravného. Plus omezení kolikrát lze jméno změnit.
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting