Podmínky:
• věk 16+
• bezkonfliktní přístup k ostatním hráčům – v cechu i mimo
• komunikativnost – TeamSpeak3 – pomůžeme s instalací a nastavením
Upřednostňujeme:
• nižší lvl – nebudeme expit vás ani vaše buffery, ale poradíme, pomůžeme, ochráníme
• hráče bez výrazné herní historie
• častý přístup na TeamSpeak3 – užíváme vlastní server = stálá komunita
Koho opravdu nevezmeme:
• hráče, který se prezentuje jako hulvát, ať už ve hře nebo na fóru
A co nabízíme:
• za své členy se vždy postavíme
• stabilní cech – založen 13.11.2011, hráčů: 16 z toho momentálně aktivních 15
Kontakt:
• na fóru: Lois
• ve hře: kterýkoli člen LosReyes, budete odkázáni na fórum
Při hladkém průběhu trvá přijetí cca týden, z toho důležitější část probíhá na TeamSpeaku (splnění podmínek nic nezaručuje).
Hraješ? TO SE MÝLÍŠ! Přidej se a konečně HRAJ.
Můžu se zeptat..? Proč berete lidi zrovna od 16+..?
Podmínky:
• věk 16+
Upřednostňujeme:
• nižší lvl – nebudeme expit vás ani vaše buffery, ale poradíme, pomůžeme, ochráníme
Koho opravdu nevezmeme:
A co nabízíme:
Kontakt:
Při hladkém průběhu trvá přijetí cca týden, z toho důležitější část probíhá na TeamSpeaku (splnění podmínek nic nezaručuje).
To už se chováš celkem normálně,a né jak "rozmazlené děcko"
Tak s tím úplně nesouhlasím znal jsem lidi, kterým bylo 30 a chovali se jak naprostý hovada a pak jsem potkal lidi, kterým bylo 13 a byly to bezproblémový lidi. Záleží na jednotlivci. Pardon za
Podmínky:
• věk 16+
Upřednostňujeme:
Koho opravdu nevezmeme:
A co nabízíme:
Kontakt:
je to pohodový cech. TS je zaužívané na rozhovory, ale s tým by problém nebol. skôr si myslím, že 16+ skôr sa pripojí k rozhovoru "starých členov" ako tí mladší.
diskriminácia? mno kto má o vstup záujem aspoň sa cez PM spýta . už pri písanom slove možno posúdiť kto je aký
Som sama sebou, ale ak by som mohla byť Drakom, budem Drak.
Zdravím.
Reaguji na první příspěvek,kde se píše.Nikoho bezdůvodně nenapadáme.Takže se ptám.Nikoho bezdůvodně nenapadali? Dneska ve swampu mně i moji bufku napadla crazybaff,opakovaně nás zabíjela,když jsme šli sekat bažinu,co byla opodál a ona se surou nick jsem bohužel zapomněl sekali eza a bažina byla netknutá.Nenechali mně ji dosekat a ona jak našla moji bufku,pořád jí zabíjela,abych se nemohl bufit a pak mně.Nakonec bufka odjela,ale vyčmuchal ji ten sura,dal info crazybaff a ta ji sejmula u metinu zmutovaných,pak odjela za surou s kterým jsem se mlátil a pořád jezdila kontrolovat,jestli moje bufka vstala.Jak viděla že ne jela zpátky a tak to bylo pořád dokola.Nakonec jsem odjel a ona jezdila pořád za mnou,protože doufala,že ji dovedu k bufce.Já se na ni ptal a lidi z červené říkají,že to dělá pořád,že nenávidí červenou říši a každého zabíjí, podle toho co dnes předvedla to je pravda.Nemluvě o tom,že už mně napadla dřív.Takže je hezké,že tak vychvaluješ svůj cech,abys tam nalákal lidi,ale měl bys za své členy jako vůdce ručit.Mimo jiné dělá tvému cechu ostudu a vyvrací všechno pozitivní,co o cechu píšeš.Tím chováním akorát staví cech do špatného světla,o tom,že nenechá druhé lidi v časově omezené mapě vydělat ani nemluvě.Napsal jsem ti celou situaci do PM,pochopitelně nespoléhám na to,že mi budeš věřit,protože screen jsem nedělal a ona to zřejmě zapře,nebo si vymyslí,že jsem začal já,ale já jsem 124 lvl a moje bufla 110,těžko bychom šli do 136,navíc jezdím swamp vydělávat ne se mlátit.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
Attila píše:Zdravím.
Reaguji na první příspěvek,kde se píše.Nikoho bezdůvodně nenapadáme.Takže se ptám.Nikoho bezdůvodně nenapadali? Dneska ve swampu mně i moji bufku napadla crazybaff,opakovaně nás zabíjela,když jsme šli sekat bažinu,co byla opodál a ona se surou nick jsem bohužel zapomněl sekali eza a bažina byla netknutá.Nenechali mně ji dosekat a ona jak našla moji bufku,pořád jí zabíjela,abych se nemohl bufit a pak mně.Nakonec bufka odjela,ale vyčmuchal ji ten sura,dal info crazybaff a ta ji sejmula u metinu zmutovaných,pak odjela za surou s kterým jsem se mlátil a pořád jezdila kontrolovat,jestli moje bufka vstala.Jak viděla že ne jela zpátky a tak to bylo pořád dokola.Nakonec jsem odjel a ona jezdila pořád za mnou,protože doufala,že ji dovedu k bufce.Já se na ni ptal a lidi z červené říkají,že to dělá pořád,že nenávidí červenou říši a každého zabíjí, podle toho co dnes předvedla to je pravda.Nemluvě o tom,že už mně napadla dřív.Takže je hezké,že tak vychvaluješ svůj cech,abys tam nalákal lidi,ale měl bys za své členy jako vůdce ručit.Mimo jiné dělá tvému cechu ostudu a vyvrací všechno pozitivní,co o cechu píšeš.Tím chováním akorát staví cech do špatného světla,o tom,že nenechá druhé lidi v časově omezené mapě vydělat ani nemluvě.Napsal jsem ti celou situaci do PM,pochopitelně nespoléhám na to,že mi budeš věřit,protože screen jsem nedělal a ona to zřejmě zapře,nebo si vymyslí,že jsem začal já,ale já jsem 124 lvl a moje bufla 110,těžko bychom šli do 136,navíc jezdím swamp vydělávat ne se mlátit.
Tak, ja bych to tak neobvykle vzal odzadu.
Pišeš zde(v tvem přispevku), že chodiš do swampu vydelavat a ne se mlátit, tak z toho si dovolim usuzovat, že chceš mit ve swampu po celou dobu klid. Tak v tom pripade bych ti doporučoval, se naučit slušnosti hlavne proti lidem, jako ja (hloupým a tvrdohlavým) a ne používat slova jak jsi volil ty... (pokud jsi zapomel mužeš se kouknout na screen niže)
Dale pak, podle me je v celku marny zde vyličovat jak to bylo protože, zrejme maš určite pravdu a jen ta tva je opravdova. Tudiž pokud maš ve zvyku začit sekat bažinu u nekoho, kdo jsi plaštuje ezo o kousek vedle a dozajista prišery vylezajici zni(te bažiny) se objevi v take blizkosti(hrače jenž plaštuje ezo), že když seka tak si donich dozajista sekne ti pride bežné a normalni. Tak se pak nediv, že ten dotyčnej to bere jako umyslné lagovani, a v podstate provokaci (opovrhovani).
Dale me vcelku, zaraži fakt, že crazabaff nenavidi celou červenou riši. Docela jiste bych rad znal hrače od kterych maš tyhle informace. Dozajista jsou to spolehlyve zdroje a už vubec jsi si to nevymyslel.
Na zaver, už jen dodam jen to, aby jsi prište važil slova. Protože se ti muže splnit to co si preješ, a ne vždy to dopadne jak si mysliš.
Attila píše:Zdravím.
Ahoj,
PM, které jsi napsal, dorazilo na účet mého manžela. Jelikož máš PM sám zablokované, musím tedy reagovat sem. Oficiálně vedu LosReyes, prakticky si však cech vedeme dohromady víceméně všichni.
crazybaff a rhetetopX jsou oba součástí toho nejvyššího vedení a samozřejmě mají, jako všichni u nás, plnou důvěru ostatních.
Co se semlelo ve Swampu jsem si nechala dopodrobna vylíčit. Bažinu sice nesekali, nicméně spadla velmi nešikovně přímo do všeobecně uznávaného expícího placu. Běžnou praxí je, pokud takovýto metin najdeš, se nejprve zeptat expícího hráče, zda neva, že si to sesekneš. Stejně jako běžnou praxí je, to jako expící hráč přijmout a chvíli tahat opodál nebo expení na nutnou dobu přerušit.
Ty jsi však našim klukům nejenže nenapsal, ale pak, když jsi tedy psát začal jsi byl dle mého názoru drzý a naprosto nevhodně útočný. To se není opravdu co divit, že tě takhle prohnali. Být toho účastníkem, proženu tě taky.
Mám za to, že ani tobě by se nelíbilo, kdyby někdo na tebou zabraném plácku převedvedl to, co jsi udělal, ale možná se mýlím a vůbec ti nevadí, když ti přes "tvoje" moby někdo tahá jiné, notabene odlišný druh. To se to pak seká jedna radost... mě by však např. takováto akce s tebou přišla na dobrých 50kk, protože by jsi mě zkrátka nehorázně zdržel.
Toliko k našemu problému, pokud mi chceš ještě psát, ozvi se již prosím na můj účet zde na fóru: Lois
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?