Navíc , že bude mapa brzo prázdná, s tím bych tolik nesouhlasila. Přeci jen tam občas bude třeba zajít při plusování věcí

No chodit HG hodinu+ kvůli truhlám, no furt vede ve vydělávání swamp, a do nové mapy lozit bude vlastně potřeba jen skrze biologa, takže si to shrnem, důvod proč tam lozit, tím myslím že fakt potřebnej je biolog.Sabousek píše:Nelze se zavděčit všem, ale co vidíte špatného na Hg, který je výdělečný i expící ? To mi rozum nebere.
Navíc , že bude mapa brzo prázdná, s tím bych tolik nesouhlasila. Přeci jen tam občas bude třeba zajít při plusování věcíNemluvě o tom, že "biolog" bude minimálně na půl roku.
musiš ich zabiť ešte raz toľkomemebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv, bylinky,žíly.
Má někdo ten samý problém?
Ch jsem měnila, se zlodějkou bez, plášťování, metiny 50
podraďte díky
neni ten drop až od lvl 120 ?memebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv, bylinky,žíly.
podraďte díky
Nejsem si jistý ale myslím že ty věci padají až od lvu 120memebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv, bylinky,žíly.
podraďte díky
Chromá tlapa je na boty +7 LV 124 proto to s největší pravděpodobností bude padat na 120 nebo 124. Jinak věci kde dropnout a z čeho v příspěvku do Cepina jsme dropovali s postavami 150,141.memebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv, bylinky,žíly.
podraďte díky
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Já jen říkám že čekáme nějakej čas na nové mapy, monstra, věci, všechno to tu je, tenže podle mě každého nebaví vydělávat v 1 a samé mapě.Sabousek píše:Jak s oblibou říká Saggi, vždy máš možnost si vytvořit hru podle svých představ
To, že tvou spokojenost uspokujuje nejefektivnější výdělek nebo exp není chyba teamu, ale tvoje vlastnost. Jsou tu i hráči, kteří jsou uspokojeny tím, že mohou poznávat nové věci a způsoby a koumat, třeba i nezištně. Bylo jen na Tobě, jaký způsob hraní a zábavy sis zvolil.