Ekura - nový datadisk

Diskuze o rozlehlé zemi s Kouzelným sadem, které dominuje Keskiro spolu s jeho starším bratrem Askerem.
Odpovědět
Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ekura - nový datadisk

Příspěvek od Sabousek » úte 17. bře 2015 7:59:31

Nelze se zavděčit všem, ale co vidíte špatného na Hg, který je výdělečný i expící ? To mi rozum nebere.

Navíc , že bude mapa brzo prázdná, s tím bych tolik nesouhlasila. Přeci jen tam občas bude třeba zajít při plusování věcí :) Nemluvě o tom, že "biolog" bude minimálně na půl roku.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 171 poděkování

Příspěvek od slusnej » úte 17. bře 2015 8:06:46

Sabousek píše:Nelze se zavděčit všem, ale co vidíte špatného na Hg, který je výdělečný i expící ? To mi rozum nebere.

Navíc , že bude mapa brzo prázdná, s tím bych tolik nesouhlasila. Přeci jen tam občas bude třeba zajít při plusování věcí :) Nemluvě o tom, že "biolog" bude minimálně na půl roku.
No chodit HG hodinu+ kvůli truhlám, no furt vede ve vydělávání swamp, a do nové mapy lozit bude vlastně potřeba jen skrze biologa, takže si to shrnem, důvod proč tam lozit, tím myslím že fakt potřebnej je biolog.
Obrázek

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » úte 17. bře 2015 8:12:26

Jak s oblibou říká Saggi, vždy máš možnost si vytvořit hru podle svých představ :)
To, že tvou spokojenost uspokujuje nejefektivnější výdělek nebo exp není chyba teamu, ale tvoje vlastnost. Jsou tu i hráči, kteří jsou uspokojeny tím, že mohou poznávat nové věci a způsoby a koumat, třeba i nezištně. Bylo jen na Tobě, jaký způsob hraní a zábavy sis zvolil.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

memebeme
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od memebeme » úte 17. bře 2015 12:54:36

Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv :) , bylinky,žíly.
Má někdo ten samý problém?
Ch jsem měnila, se zlodějkou bez, plášťování, metiny 50
podraďte díky :)

Domisall
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 283 poděkování

Příspěvek od Domisall » úte 17. bře 2015 12:58:00

memebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv :) , bylinky,žíly.
musiš ich zabiť ešte raz toľko :lol: dakedy to padne hneď dakedy za pol dňa
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

marti1n1
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od marti1n1 » úte 17. bře 2015 13:02:41

memebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv :) , bylinky,žíly.
neni ten drop až od lvl 120 ?
Bobisek má nového majitela

Hakan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 284 poděkování

Příspěvek od Hakan » úte 17. bře 2015 13:03:49

Nejsem si jistý ale myslím že ty věci padají až od lvu 120

tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 260 poděkování
Dostal poděkování: 252 poděkování

Příspěvek od tyranka » úte 17. bře 2015 13:16:40

Chromá tlapa je na boty +7 LV 124 proto to s největší pravděpodobností bude padat na 120 nebo 124. Jinak věci kde dropnout a z čeho v příspěvku do Cepina jsme dropovali s postavami 150,141.
Tlapa padla na hoře sohan ne z meteoru.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 17. bře 2015 13:44:43

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat Saggiho jak je to zamýšleno s duchem v Entarianu? Dostali jsme s kamarádkou úkol ho najít. Byl v hradě, nu což koupili jsme klíč a vlezli, také jsme si celý cech prohlédli Bosíka a celý hrad. Dále jsme splnili úkol zabít démona a hle mám jít zase za duchem a on je zase v hradě. Nějak jsem to nepochopil, meteory nedáme ani omylem a do hradu za celý den nikdo nejde, páč bosse také nedá, jak se tedy zadarmo mám dostat k duchovi abych mu řekl o svém výsledku? Jinak k hnojivům, jeden den jsem obětoval k tomu, že jsem vysekával bosse v zaniklé. Po dropnutí zhruba 110 truhel jsem po rozklikání měl 10 hnojiv. No na 5 hodin zabíjení dosti slabé. Dále při dropování v přitažlivce s dropíkem mi na jednom nepadlo ani jedno hnojivo a na druhém za dvě hodiny 2. Tak že netuším, jak je to myšleno padá z mobů přiměřeným levelem. Může padnout dropikovi 37 z mobů level 55 nebo nemůž? Nebo musím být od moba vždy +-7 levelů? Moc z toho nejsem moudrý. Děkuji.
Na závěr chci poděkovat hráči Clon3D, nic neudělal, jen mu patří dík, že je TOP. :-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 171 poděkování

Příspěvek od slusnej » úte 17. bře 2015 14:02:25

Sabousek píše:Jak s oblibou říká Saggi, vždy máš možnost si vytvořit hru podle svých představ :)
To, že tvou spokojenost uspokujuje nejefektivnější výdělek nebo exp není chyba teamu, ale tvoje vlastnost. Jsou tu i hráči, kteří jsou uspokojeny tím, že mohou poznávat nové věci a způsoby a koumat, třeba i nezištně. Bylo jen na Tobě, jaký způsob hraní a zábavy sis zvolil.
Já jen říkám že čekáme nějakej čas na nové mapy, monstra, věci, všechno to tu je, tenže podle mě každého nebaví vydělávat v 1 a samé mapě.
Obrázek

Odpovědět