no tak at pak ale nefnuka Saggi ze se to lidem nelibi a nadavaj na to ! sorry ale nemuzes porovnavat sigl hru s multakem to jsi strelil vedleRenegade2 píše:Víš pro mě přijde vtipný komunikovat s hráči. Protože 1000 hráčů 1000 chutí.
od toho taky to forum vypadá![]()
To jsou ti hráči s kterými by měl komunikovat.Nebo s kterými hráči by měl.
Třeba teď už má vybranou úzkou komunitu hráčů kteří testují co![]()
Když budeš pracovat v práci tak se tě šéf jako dělníka taky nebude ptát jak by si jsi představoval svojí práci, ale bude jí probírat s managementem.
V praxi Saggi udělá návrh na kterým bude pracovat rok a 1000 hráčů to bude chtít jinak
PS: HG je nudný, no to ti doporučím Tomb Raider,ale ten dohraješ za "pár" hodin. Chápeš
Sindicate/Ekura Co bude dál?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
Re: Sindicate/Ekura Co bude dál?
Sieg oder Valhöll
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Saggi fnuká a kde, já jsem si nevšiml
. Já myslel že jsi to pochopil s tím srováním ale asi ne. V tom srovnání nešlo ani tak o to jeslti je to single nebo multi hra ale o to jaká hra to je. Tomb Raider je adventura kde se neustále mění prostředí a pokud jí hraješ poprvé tak tě dokáže neustále něčím překvapovat, metin je oproti tomu multi RPG hra kterou hraješ "dlouhé" měsíce.
Neznám hru která není nudná po tak dlouhé době.

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
skoro vzdy si tu stezoval kdyz se lidem neco nelibilo a dali mu to sezrat ...prosim nemusis me rikat co to je za hru ...proste nemuzes napsat at si jdu zahrat sigl hru kdyz to je uplne neco jinyho nez multak kdyz si tam napsal ze to je kratky...a i multak te dokaze prekvapit i po roce hrani takovy wow clovek muze hrat 3 roky v klidu a porad ho to dokaze prekvapit ale tam to je jina liga tam se snazej aby to hrace neomrzeloRenegade2 píše:Saggi fnuká a kde, já jsem si nevšiml. Já myslel že jsi to pochopil s tím srováním ale asi ne. V tom srovnání nešlo ani tak o to jeslti je to single nebo multi hra ale o to jaká hra to je. Tomb Raider je adventura kde se neustále mění prostředí a pokud jí hraješ poprvé tak tě dokáže neustále něčím překvapovat, metin je oproti tomu multi RPG hra kterou hraješ "dlouhé" měsíce.
Sieg oder Valhöll
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Renegade2 - a snad se to nezamkne (Anfalas a Chyumgo1 dají zpátečku) a Saggi - ten sem může přijít a pobavit se (jako že zasmát), ale nic víc z toho asi nebude. Přeci jen "kormidlovat" tuhle hru může jen jeden.
Ale nikdo věřím nechceme kormidlo - my chceme větší zábavu.
Co se děje "v zákulisí" (server), mě a vlastně nikoho nemusí zajímat. Nás zajímají výsledky "na jevišti" (ve hře) - a... no to si ohodnoťte každý sám podle svých zkušeností z prostředí z jiných her a serverů. Já spokojený jsem - ale jsme na Ekuře a tam je vždycky něco navíc.
Když už jsme u té komunikace - tak bylo by fajné mít někoho ve vedení hry speciálně z "tiskové informační agentury", protože aby jeden člověk zvládal programovat, testovat, řešit tickety a ještě chodit sledovat fórum... to nejde. Nebo jo, ale pak to podle toho vypadá. Spoustě věcí se dá předcházet jen tím, že někdo vhodný vhodně promluví. Neumlčíme tím věčné rýpaly a nespokojence, ale většina bude mít pořád pocit, že jsou v obraze. Tady připomenu dík za reakce Board moderátorů, díky kterým občas víme, že ve hře sice "hoří" ale už se to "hasí".
Návrhy mám rád a je to bezedná studnice námětů. Samozřejmě že všechno neprojde, ale pořád to může inspirovat. Jen nevím, třeba v oblasti PvP, co by tu mělo padnout ještě za nápady, aby se konečně začalo něco dít a PvP se pohnulo směrem k větší zábavnosti? Nebo je to teď vyhovující stav? Asi ne, že jo.
Zatím tečka. Musím do práce.

Ale nikdo věřím nechceme kormidlo - my chceme větší zábavu.

Co se děje "v zákulisí" (server), mě a vlastně nikoho nemusí zajímat. Nás zajímají výsledky "na jevišti" (ve hře) - a... no to si ohodnoťte každý sám podle svých zkušeností z prostředí z jiných her a serverů. Já spokojený jsem - ale jsme na Ekuře a tam je vždycky něco navíc.
Když už jsme u té komunikace - tak bylo by fajné mít někoho ve vedení hry speciálně z "tiskové informační agentury", protože aby jeden člověk zvládal programovat, testovat, řešit tickety a ještě chodit sledovat fórum... to nejde. Nebo jo, ale pak to podle toho vypadá. Spoustě věcí se dá předcházet jen tím, že někdo vhodný vhodně promluví. Neumlčíme tím věčné rýpaly a nespokojence, ale většina bude mít pořád pocit, že jsou v obraze. Tady připomenu dík za reakce Board moderátorů, díky kterým občas víme, že ve hře sice "hoří" ale už se to "hasí".

Návrhy mám rád a je to bezedná studnice námětů. Samozřejmě že všechno neprojde, ale pořád to může inspirovat. Jen nevím, třeba v oblasti PvP, co by tu mělo padnout ještě za nápady, aby se konečně začalo něco dít a PvP se pohnulo směrem k větší zábavnosti? Nebo je to teď vyhovující stav? Asi ne, že jo.
Zatím tečka. Musím do práce.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Ghibli, ale přesně na tenhle post komunikátora by jsi se nejvíce hodil ty 

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
- GurenaimeYuraki
- Lv.23
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, jelikož Ghibliho posty si čtu rád, a jako jedny z mála postů je dočítám do konce.Renegade2 píše:Ghibli, ale přesně na tenhle post komunikátora by jsi se nejvíce hodil ty
Taktéž jsem s tímto serverem více než spokojen-ofík mu nesahá ani po špičku nehtu na palci. Ovšem si budeme muset zvyknout-drobné nedostatky jsou typickým příkladem drobné ruční práce. Mohu souhlasit, nevím proč ale Metin je pro mě něčím magický, páč jsem ho vydržel hrát pár let témeř každý den. Ještě nikdy jsem nenašel hru, která by mě tak chytla. A tento server zvlášť.

-
- Lv.5
- Dal poděkování: 5 poděkování
Vidím, že nejsem sám komu se současná situace nelíbí, ale od doby kdy zmizeli novinky z fora a přidali se dračí sety to jde od 10 k 5.
Doufám, že se zde vyjádří také nějaký administrátor nejlépe Saggi přeci jen je to téma pro něj...
Doufám, že se zde vyjádří také nějaký administrátor nejlépe Saggi přeci jen je to téma pro něj...
- Heroes1986
- Lv.4
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ghibli píše:Ostatní - problém je, že Ekura není v dostatečně silném konkurenčním prostředí (offik, ostatní priváty), kde by se musela přetahovat o hráče a tak se nemůže ani zlepšovat ani růst do kvalitativních výšin. Není prostě motivovaná tlaky zvenčí a ani zevnitř (hráči) a jak je vidět, tak sama se nedokáže překonávat. Ne překonávat ostatní servery, jelikož ty jí nemůžou konkurovat, ale sama sebe (svojí hratelnost a zábavnost).
A třeba to Ekura ani nechce - dva lidé tady ví, kam měla Ekura dojít. A dost možná těch cílů dosáhla a snaží se jen udržet laťku, kterou si sama nastavila.
Ale opravdu stačí být Ekuře tím jednookým, co je mezi slepými králem? Doufám, že ne.![]()
Padají tu nápady na příchod nové krve - ale - nemyslím, že by tu byl potřeba přímo druhý Kápo. Spíš to chce další "GM-dělníky", co nám budou servírovat zábavu a opečovávat nás, než sami odpadnou a pak budou nahrazeni někým dalším. Jaká je zábava ve hře, víte každý sám. Já jen připomínám, že zábava nerovná se automaticky nová mapa, nové věci, nové schopnosti. Ono se dá zabavit i na těch součastných mapách - ale - pokud se tam bude něco dít. Tím dít myslím něco navíc, než jsou běžné hráčské aktivity. A o tom to je.![]()
Příchod každé novinky je riziko - že jí nepřijme systém nebo hráči a nebo obojí. Tady pak záleží na jejím načasování a na způsobu podání. Pokud vás, jak píše např. GurenaimeYuraki, kompetentní osoby v PRAVÝ ČAS neupozorní, že se vám TEĎ bude hra lagovat z důvodů aplikace nějaké novinky do hry, tak... panika, chaos, roztrpčení a naštvaní hráči na fóru. Já s oblibou říkám, že způsob a ladění nových věcí ve hře budí dojem, že nejsme hráči, ale spíš betatesteři - ale i betatester ví, co se KDY a JAK bude dít.Samotné testování - těžko říct, jak velký vzorek hráčů je potřeba pro to, aby se něco správně otestovalo. Každopádně místní hráčská komunita je natolik široká, že by se našlo dostatek těch, co by se mohli použít na případné otestování.
PS: máme podezřele málo nevyřízených ticketů (aktuálně 48), přičemž měsíc zpátky jich bylo tuším 5x víc = to vypadá, že se nahoře pracuje i na efektivnější komunikaci supportu hry s hráči - a nebo že by ubylo těch, co píší tickety?
naprostý souhlas,skvěle vystiženo
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Ostatní - i vy lichotníci - ne že by se mi to nelíbilo
- ale že vy budete po mě něco chtít.
Každopádně, jména jsem si poznamenal a až přijde správný čas a já budu na správném místě, tak ty vaše Herbařka a Karmy už nějak posuneme (tohle byl žert). 
K návrhu od Renegade2 - nejdříve musíme popohnat PvP na serveru, aby byl ve Válkách průměr 200 a víc hráčů a PvP celkově víc bavilo a potom... se uvidí.
A jestli sem teď někdo přijde (vedení)? Jestli bude mít teď něco na srdci, tak určitě, ale jinak asi ne. Ale my si počkáme a zase se připomeneme.

K návrhu od Renegade2 - nejdříve musíme popohnat PvP na serveru, aby byl ve Válkách průměr 200 a víc hráčů a PvP celkově víc bavilo a potom... se uvidí.

A jestli sem teď někdo přijde (vedení)? Jestli bude mít teď něco na srdci, tak určitě, ale jinak asi ne. Ale my si počkáme a zase se připomeneme.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.5
Zachovejme aktivitu tohoto tématu vyžadujme informace. Vedení evidentně nemá zájem o hráče, když není schopno se zde vyjádřit.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
noxforko « pát 8:29 pm »

@
cleo « čtv 8:30 pm »

@
Suko201 « čtv 7:30 pm »

@
TOXIX « čtv 3:18 pm »

@
Mionix « čtv 2:28 pm »

@
Suko201 « čtv 2:25 pm »