Ekura - nový datadisk

Diskuze o rozlehlé zemi s Kouzelným sadem, které dominuje Keskiro spolu s jeho starším bratrem Askerem.
Odpovědět
Nikkinnka
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Re: Ekura - nový datadisk

Příspěvek od Nikkinnka » sob 21. bře 2015 11:03:18

Taky jsem měla ze začátku problémy se sběrem jaderitů, stále mi padal jen jeden. Ve srovnání s přítelem, který už dělá metiny 25lv a já stále 10lv je to k zlosti. Ale asi to bude opravdu o rychlosti a to i rychlosti zniceni metinu. Ale pokud mám zhodnotit vývoj téhle mapy, tak nadšená už jako ze začátku nejsem. Biolog ok, mám smůlu se sběrem jaderitů, ale ducha jsem našla pouze 2x jednou na začátku hry pak nic pak 1x po úpravě a teď se zase k němu nemůžu dostat. Pokud má tento úkol v něčem ulehčovat zabíjení mobů nebo portování do Enterianu, tak vzhledem k nedostupnosti ducha je to nesplnitelné. Ze začátku jsme ničili meteory a padaly dokonce 2ks klíčů (teď už pouze jeden) + slušný drop, teď bída. Ničili jsme také metory bombou na postavách, které biologa nedělají, teď už to nelze (nepadne vůbec nic), zabíjení bossů v sadu bylo náročné ale drop to kompenzoval. Teď zabijeme 10x bosse a z toho 8x padnou jen runy. Asi si někdo hrál s dropem jinak si to neumím představit. Vzhledem k tomu, že v nové mapě padají pouze věci, které jsou využitelné jen v nové mapě (výjímku tvoří alespoň pro mě helma s ZB) a to asi abychom si to tam dávali tak je tahle mapa až příliš náročná. Jestli si někdo představuje, že budeme chodit v houfech zabíjet moby, bosse nebo meteory, pak nám padne jedna helma a tu by si měli asi rozdělit všichni zúčastnění tak nevím kolik lidí to zaujme. A to i když už máme některé nové věci +9 tak i přesto si to o moc lépe nedáváme.
Nemmesis - dračí šamanka 150lv

tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 254 poděkování

Příspěvek od tyranka » sob 21. bře 2015 11:07:39

Nemmesis
19.3.2015 - Aktualizace

Změny v mapě Entarian:
Navýšení levelu všech monster, aby měl i hráč s vyšším levelem možnost zisku většího množství Yangů a BZK
Navýšení dropu Yangů z monster
Navýšení počtu BZK z monster
Lehké dobalancování dropu z některých monster
Lehké dobalancování síly některých monster

Úprava úkolů:
Oprava spawnování Ducha Kerindorana
Oprava teleportů na vyhlídkovou stezku
Oprava informačních instrukcí jednotlivých úkolů
Změna některých otázek v úkole Pomoc Duchu Kerindorana - 4 elementy

Změna prémiového povolení pro herbaření
Od nynějška bude dostupné jako služba (ikonka v horní části obrazovky), tedy už nebude nutné mít u sebe příslušný předmět.
Dříve zakoupené předměty byly hráčům odebrány a přepočítány dle zakoupení v IS.

Zlepšení padání Yangů při aktivní třetí ruce - nyní již nebudou padat yangy z monstra odděleně (např. 3 "kupičky"), ale vždy celá částka naráz

Vylepšený spawn bylinek - již se nebudou objevovat na nedostupných souřadniních

Úprava bonusu "Magická hodnota útoku +%" (rozšíření vlivu).
Oprava textů u biologického úkolu level 70 (Zelkové větve)
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

Nikkinnka
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Nikkinnka » sob 21. bře 2015 11:17:10

tyranka píše:Nemmesis
19.3.2015 - Aktualizace

Změny v mapě Entarian:
Navýšení levelu všech monster, aby měl i hráč s vyšším levelem možnost zisku většího množství Yangů a BZK
Navýšení dropu Yangů z monster
Navýšení počtu BZK z monster
Lehké dobalancování dropu z některých monster
Lehké dobalancování síly některých monster

Úprava úkolů:
Oprava spawnování Ducha Kerindorana
Oprava teleportů na vyhlídkovou stezku
Oprava informačních instrukcí jednotlivých úkolů
Změna některých otázek v úkole Pomoc Duchu Kerindorana - 4 elementy

Změna prémiového povolení pro herbaření
Od nynějška bude dostupné jako služba (ikonka v horní části obrazovky), tedy už nebude nutné mít u sebe příslušný předmět.
Dříve zakoupené předměty byly hráčům odebrány a přepočítány dle zakoupení v IS.

Zlepšení padání Yangů při aktivní třetí ruce - nyní již nebudou padat yangy z monstra odděleně (např. 3 "kupičky"), ale vždy celá částka naráz

Vylepšený spawn bylinek - již se nebudou objevovat na nedostupných souřadniních

Úprava bonusu "Magická hodnota útoku +%" (rozšíření vlivu).
Oprava textů u biologického úkolu level 70 (Zelkové větve)
Děkuji, jen tu aktualizaci nemůžu nikde najít. Kdybych ji našla, nepsala bych :)

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » sob 21. bře 2015 11:25:19

Všechny aktualizace jsou vždy uveřejněny na webu v Seznamu změn. :)
Obrázek:
Obrázek

Nikkinnka
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Nikkinnka » sob 21. bře 2015 11:28:37

Díky :)

budaso20
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 95 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od budaso20 » sob 21. bře 2015 15:22:27

Světe div se, dnes jsem si se šamanem našel meteor s předstihem, přesun zvládnul s minimální prodlevou a 16ks jaderitu na světě :-)

všem děkuji za doporučení, snad to již takto půjde

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » ned 22. bře 2015 6:11:25

Tak včera večer se mi rozblikal úkol s duchem, potažmo najít svatyni. Tu jsem našel, napsalo to informuj duch, jaké bylo moje zklamání, když se mi duch opět rozblikal v hradu. Tomu už neříkám smůla, to je snad nějaký zlý úmysl. Když jsem ho nepotřeboval byl venku, když ho potřebuji je nedostupný. :-( Jsem nakrknut.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

yetin
Lv.1
Lv.1
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od yetin » ned 22. bře 2015 7:44:52

Já měl asi štěstí - nalezl jsem ducha kerindorana venku. Vzal jsem úkol na 2 postavy - najít svatyni větru resp. vody. Tam mě poslali do ledovky resp do pouště. Tam jsem dostal lahvičku - jmenuje se sféra. Do ní mám chytit jakéhosi ducha. NEVÍ NĚKDO KDE TOHO DUCHA HLEDAT????

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » ned 22. bře 2015 9:19:49

Pro Budaso, ano je to v rychlosti rozbití meteoru od obdržení třaskaviny, když jsem se jen portoval do města k meteoru dojížděl na koni, tak padalo mezi 15-18 jaderitů, když si nyní již vyhledávám meteor na manželovi a portuji se na něj okamžitě, tím jsem zkrátil dobu na minimum, tak již po čtvrté v řadě mám 20 kusů.

Jen bych připomněl, je tu jakási soutěž o věcné ceny a ta je podmíněna splněním určitých úkolů ve hře. Aniž by mě to nějak drásalo, tak jsem se jen zamyslel a tím, že někdo má ducha mimo hrad a druhý v hradu, tak jsou jaksi hráči vůči jiným limitováni. Ne opravdu o ceny nestojím, ale někdo možná ano a jaká je pak spravedlnost, když někdo má ducha mimo hrad a někdo ne? Nová mapa je takový začarovaný kruh. Špičkové postavy se špičkovou výbavou si to v nové mapě s nějakými těmi obtížemi dávají. Průměrní si pomalu neškrtnou. Drop nových věcí, které by měli pomoci si to v mapě dávat je podmíněn zabitím tamních monster. To znamená pro průměrného hráče nedropnutelné, maximálně si je může koupit na trhu a k tomu všechny věci co jsou potřeba k vylepšování taktéž. Ti co si to tam dávají od začátku, ti si věci ukovou a zas budou lepší, ti co mapu neustojí, zas budou pozadu. Udělali jsme si s cechem docela drahou výbavu, zapracovali jsme na sobě, stálo to mraky miliard yangů a včera po půlhodinovém úsilí jsme konečně v sadu stroma složili. Úsilí obrovské, počet propitých elíků a požehů obrovský, drop mušle, runy a jedny nové boty k naší smůle nepoužitelné. :-D No nic, již jsme se ponaučili a zas zapracujem na výbavě abychom byli lepší a snad si to budeme dávat lépe. Ovšem pro normálního hráče, co tu tráví chvilku denně je myslímsi mapa prostě až moc těžká. A pro solohráče už mapa není vůbec. Majitelé si musí uvědomit, že krom skupinových hráčů jsou tu i sóloví, kterých si myslím je tu dosti a pro ně tato mapa už není téměř vůbec. Neříkám si to na mapě plášťovat, ale třeba vzít si jednu skupinku a po třeba minutovém boji ji s chlastáním udolat a mít z ní nějaký ten drop. Takhle je to podivné. Mapa oproti třeba swampu nebo HG nádherná co se týče zpracování, questy až na toho ducha také pěkné, bylinkaření a nové elíky také chválím, ale zatím mapa pro 99% hráčů jen běhačka a mrtvolka a plazení se po zemi. :-) Hezký den Cepino.
Naposledy upravil(a) Cepino dne ned 22. bře 2015 9:41:26, celkem upraveno 3 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

budaso20
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 95 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od budaso20 » ned 22. bře 2015 9:21:21

yetin píše:Já měl asi štěstí - nalezl jsem ducha kerindorana venku. Vzal jsem úkol na 2 postavy - najít svatyni větru resp. vody. Tam mě poslali do ledovky resp do pouště. Tam jsem dostal lahvičku - jmenuje se sféra. Do ní mám chytit jakéhosi ducha. NEVÍ NĚKDO KDE TOHO DUCHA HLEDAT????
v dané svatyni elementu :-)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix