Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
Johanides
- Lv.23

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Příspěvek
od Johanides » úte 22. kvě 2012 20:18:29
Cepino píše:nikdo normální se na eza necpal.
ja nemám nijakého dropa
som normálny a aj tak chodím na eza, lebo ma to expí a dalo sa tam zarobiť (úprimne dúfam, že sa aj bude dať)
tak sklidni hormon
Nádej zomiera posledná. Prvý zomiera nepiateľ
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides
Paris 4ever
-
MadaraPL
- Lv.14

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Příspěvek
od MadaraPL » úte 22. kvě 2012 20:30:09
Nevím šel jsem na ezoteriky k jezírku ze 120 nic mi nepadalo zapl jsem shamu 125 u jezírka mi nic nepadalo celkem za oba swampi cca v yangách 30kk a v prutech tak 14kk a v essencích tak 30kk takže

-
Sotyk
- Lv.8

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Příspěvek
od Sotyk » úte 22. kvě 2012 20:36:18
tak teďka jsem byl swamp sura BM 124lvl byl jsem na metinech 130 a drop znich žádnej

esence padali v celku slušně a v prutech jsem si vydělal cca 75kk za hodku a půl
BM Sotyk 141 lvl 
-
Richie
- Lv.2

Příspěvek
od Richie » úte 22. kvě 2012 20:43:09
Zdravím všechny. Tak jsem zkusil (Mimochodem hlavni postava lvl 111) Swamp a HRŮZA!!!!!! To abych si začal dělat postavu do Keru ( než ji dodělám tak tam nebude místo) no ještě že je teplo nejlepší asi bude pauza nebo rozhlédnutí po nějaké jiné hře. A dodělat si výbavu na tu asi nebude

kde vydělat Tak asi jedině Zručnost, herbaření apod

-
MadaraPL
- Lv.14

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Příspěvek
od MadaraPL » úte 22. kvě 2012 20:49:45
Vydělat jde všelijak udělejte si postavy na kerindor nadropujte 100ks úlomků buď prodejte nebo otevřete a máte vždy tak 300kk za kerindor pak si zlepšíte věci na swamp půjdete si zaexpit pak znova kerindor..
-
Johanides
- Lv.23

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Příspěvek
od Johanides » úte 22. kvě 2012 20:51:02
MadaraPL píše:Vydělat jde všelijak udělejte si postavy na kerindor nadropujte 100ks úlomků buď prodejte nebo otevřete a máte vždy tak 300kk za kerindor pak si zlepšíte věci na swamp půjdete si zaexpit pak znova kerindor..
a kto bude kupovať tie úlomky, keď vo swampe to nepadá?
E: Saggi sa vyjadril, že na ostatné lvly sa nejak pozabudlo
tak mu verme, že to napraví 
Naposledy upravil(a)
Johanides dne úte 22. kvě 2012 20:53:15, celkem upraveno 1 x.
Nádej zomiera posledná. Prvý zomiera nepiateľ
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides
Paris 4ever
-
sandiiik
- Lv.2

Příspěvek
od sandiiik » úte 22. kvě 2012 20:51:20

ted budu mit lvl 109 a pripravuju se na to že si budu dělat zdobeny a najedno tohle, ty voee to neni možný !
Klirx-aurák 110
CuntLicking-Dragon 104
sandiiik ninja dagger lvl 100 bejval.....
jsem tu abych zabíjel stánky v modré a červené říši :-****
-
Extreemee
- Lv.13

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Příspěvek
od Extreemee » úte 22. kvě 2012 20:53:21
jj presne tak jediny napad na vydelek je herbarko no jo ale kdo ty bylinky bude kupovat ve swampu se nevydela;) ekonomika jde do pr...

-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
diver píše: Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@Valkaryan, budou. Vyčkejte prosím do zítra.
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál

a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@TomasFoxx, To je záměr. Vracíme se do starých časů.
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
Tak já tě tímto vyhlašuju
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat?
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
Přicházejí velký změny (korektury)
To posouvání údržby je fakt parádní
@Mionix, Krásná práce
@Nonepovideeej, proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby.
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@Nonepovideeej,

děkuji
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@reeenda, on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí