Oživení svaté země

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

Je potřeba Svatou zemi nějak oživit ?

Ano
83
70%
Ne
17
14%
Nevím / Je mi to jedno
18
15%

Celkem hlasů: 118

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Re: Oživení svaté země

Příspěvek od lordsword » pon 02. črc 2012 14:02:20

slusnej píše:
forumman píše:
Jsi trochu na omilu na PvP mapě už se pracuje a bude změněna jen ještě chviličku času
Zkus někdy text na který reaguješ přečíst, pochopit a pak se pokusit odpovědět na něj, když už ho cituješ. Jelikož pak to vypadá, že tvoje reakce je úplně mimo rámec toho na co ses snažil odpovědět, dík... :roll:

A k tomu tvému omIlu... To že se změní mapa nějak jinak změní poměr sil či ochotu lidí umírat...???? Upřímně obdivuju, jak někdo dokáže být takhle mimo a ještě se veřejně k tomu hlásit... :roll:
Takže mi říkáš že změnou mapy to není teda jo?
Takže mi pověz proč když byla stará svatá tak tam byla fůra droperů + pvp lidí..
Proč když se změnila svatá,na velkou a malou tak chod lidí o 90% se změnšil možná v malé řádí i když na tu už si tady pár lidí taky stěžovalo takže řekni mi v čem je háček v mapě nebo v lidech řek bych v mapě když ve staré svaté bylo non stop plno lidí furt i když to bylo aji sentinelem ale bylo to aji mapou protože vždy kdo tam šel tak vždy se tam dalo někoho lovit
No sam, sis odpovedel:) bylo to sentinelem a zinama a gumama.A jako dalsi duvod je ze se mala svata posunula do 95lv:) Ale je to zbytecny psat stejne je to jedno.Uz to nereste a bude klid.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pon 02. črc 2012 14:20:53

Tak mi potom řekni proč každej chce starou svatou když si každej volil změnu já nevolil v hlasování na nic nebyl jsem tu zrovna
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pon 02. črc 2012 14:44:00

slusnej píše:Tak mi potom řekni proč každej chce starou svatou když si každej volil změnu já nevolil v hlasování na nic nebyl jsem tu zrovna
nejak sem si nevsiml,ze to chtel kazdej.Rozumny hrac moc dobre vi ze je to hloupost,ze to neni mapou,ale nema smysl to resit.za hcvilku bude nova mapa,tak nikoho Svata zajimat nebude.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pon 02. črc 2012 14:50:20

Když se podíváš nahoru na hlasování vidíš že je každej PRO změnu svaté ;)
Obrázek

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » pon 02. črc 2012 14:52:28

Rok píše:
forumman píše:
Rok píše:to že tam nikdo nechodí za to si mužete všichni :) padlo tu už mnoho nápadu jak jí zkusit oživit, to že se nikomu nic nelíbý je váš problem tak si nas.. :D

a to že to zkazily talismany sou už zoufalí kecy !
Nejsmutnější na tom všem je fakt, že ikdyž Lordsword má kolikrát podivné názory, alespoň je to druh člověka, co umí přemýšlet a zapojit mozek.

O těch vašich návrzích na oživení, všechny jsou na houby, jelikož jak jsem již mnohokrát popisoval, v současné fázi s tím prostě už nejde na tomto serveru nic dělat, jelikož 99% lidí tu má stejný názor a stejné "zážitky" jako pisatel v tomto tématu patrikstepanek-prostě to 1% lidí, co jsou do toho "zažraní" odtamtud svou silou a ochotou žít ve hře vyhnali všechny ostatní, jelikož většinu prostě nebaví leštit zem... A samozřejmě že věci jako karma, zručnost potažmo talismany, to stále více a více umocňují... Kdyby si byl schopen uvažovat a podívat se na věc s nadhledem, musel by si dojít ke stejnému názoru... 8-)

A tak si tu můžete dále povídat jak děláte vše pro oživení pvp, jak ostatní na to kašlou a hledají výmluvy, ale prostý fakt je ten, že většina lidí raději maká na reálném životě než na virtuální postavě a jelikož tato hra se vydala směrem pro závislé jedince, tak pvp mapy prostě jdou do kytek, jelikož oněch závislých, či abych použil váš výraz "těch co se ve hře snaží a makají", je posrkovnu, tak pak nemají co dělat a s kým bojovat... K tomu jen dodám, naštěstí jich je málo ;)

A když už tady chceš něco mumlat o zoufalosti, tak jediné co tu zatím bylo zoufalé je to, že někdo kdo je schopen napsat líbÝ si tu s plnou vážností dovoluje někoho osočovat... :roll:
prosím tě já hraju metin 2 hodiny obden tak že já se za závisláka považovat nemužu ;) a taky mám teřba všude talismany hotoví byo. lvl129 a atd. hraju okolo 1 roku je to jen o snaze

tak že já ten čas co tu sem využiju jak nejlíp to jde
a něaký lidi co řešej jaký kdo napíše Ý už ani neřeším ;)

a jestli soudíš lidi podle toho jaký napíšou Ý tak to je tvuj problem
Proč ne? Když člověk nedokáže ani správně napsat jednu větu tak proč bych měl vůbec brát nějakou váhu na to co napíše, třeba je to jedna velká chyba :down:

Co se týče té svaté, tak to bylo tím že tam měl každý (i já :lol: ) sejmout nějakého toho dropera, dropeři tak chodili kvůli gumám, zinům atp. a pvpeři se tam chodili mlátit protože tam chodili lidi. Bylo to kvůli mapě jelikož tam něco bylo a né chodníček obehnaný těma strašnýma hradbama.
Aurimek
130
Obrázek

DpetanD
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 19 poděkování

Příspěvek od DpetanD » pon 02. črc 2012 15:28:14

Dneska vážně "suprově" oživená svatá, 10 lidí, ale nikdo nikoho nemohl sundat..

zen
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od zen » pon 02. črc 2012 15:34:28

Ja bych ozivil svatou tak ze bych odstranil toho teleportera nahore v safezone :D

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » pon 02. črc 2012 15:38:29

Vsak o tehle svate se prej rozhodlo, ze ji chcete. Asi vam schazeji easy CB z droperu :D
Osobne mi docela vadilo, ze ve stare svate byl sentinel a vstup do keri. Kolikat to bylo nemozny dostat buffku do keri. A proc? Pac tam stali HUNTERI CB s nabehlima zilama na krku po easy CB :D
Vsichni co chteji zmeny, chteji easy CB s droperu a ja sem proti.
Ted chodi mnohem vice lidi do war risi, nez predtim, pac ty lidi si najdou cas. Predtim sem urcite lidi nevidel moc casto ve war risi a presto meli hodnosti Generalu a Vojevudcu.
Otazka tedy zni "Z koho meli ty PVP killeri ty hodnosti?"
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

Radiace
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Radiace » pon 02. črc 2012 16:27:22

Neos píše:Vsak o tehle svate se prej rozhodlo, ze ji chcete. Asi vam schazeji easy CB z droperu :D
Osobne mi docela vadilo, ze ve stare svate byl sentinel a vstup do keri. Kolikat to bylo nemozny dostat buffku do keri. A proc? Pac tam stali HUNTERI CB s nabehlima zilama na krku po easy CB :D
Vsichni co chteji zmeny, chteji easy CB s droperu a ja sem proti.
Ted chodi mnohem vice lidi do war risi, nez predtim, pac ty lidi si najdou cas. Predtim sem urcite lidi nevidel moc casto ve war risi a presto meli hodnosti Generalu a Vojevudcu.
Otazka tedy zni "Z koho meli ty PVP killeri ty hodnosti?"
Výstížné

vivava
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od vivava » pon 02. črc 2012 16:46:44

Kde máte vůbec napsaný že se bude měnit svatá by mně zajímalo

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « pát 10:08 pm »
Dobrý den, zítra od 20:05 proběhne soutěž Steeplechase, a po ní bude následovat rybářská soutěž.
@ Vydesenej « pát 2:59 pm »
Soulicek píše: je v pláne btw nejaká nová mapa ? či radšej sa ani nemam pýtať? xdd po 8 rokoch či kolkých by sa možno aj patrilo niečo fresh.. :D
You funny guy :D
@ Liberation « pát 1:51 pm »
Nová mapa nevydělá peníze, spíše se chystají nové skiny :)
@ Soulicek « pát 12:43 pm »
je v pláne btw nejaká nová mapa ? či radšej sa ani nemam pýtať? xdd po 8 rokoch či kolkých by sa možno aj patrilo niečo fresh.. :D
@ Suko201 « čtv 10:52 pm »
Hele proč v patchlogu už dlouho nic nebylo? Nebyly údržby?
@ TomasFoxx « čtv 9:28 am »
@Revus,  jednou stačilo
@ Revus « čtv 12:03 am »
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
@ REEEN « úte 10:16 pm »
Zdravím, nevíte někdo jaká je max využitelná rychlost útoků pro šamana u sekaní z koně?
@ ChunjoKing « úte 12:42 am »
@Grout,  No, kým to všetko ohodnotia 🤣🤣 to nemôže byť ľahké
@ Grout « pon 11:05 pm »
Můžu se zeptat, jak je na tom vyhlášení těch přáníček? Tipovačka je už nějakou chvíli vyhodnocená, ale přáníčka jsem si nevšiml. Díííky
@ Tomori « sob 12:04 pm »
Tomas142 píše: Bude soutez stepp. Nekdy
Dobrý den, steeple byla minulou neděli. Kdykoliv bude nějaká soutěž pořádána, dám předem informace do hry i zde na fórum.
@ Tomas142 « sob 11:35 am »
Bude soutez stepp. Nekdy
@ Revus « pát 8:44 pm »
Dekuji. preji hezky vecer.
@ Tomori « pát 7:06 pm »
Revus píše: Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
Dobrý den, teď jsem to zkoušela a funguje. Musíte do herní účet- nastavení- další účty (a zadat heslo na účet z kterého jste přihlášen)
@ Revus « pát 6:53 pm »
Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
@ Tomori « pát 1:02 pm »
Dobrý den,
chtěla bych vás informovat, že testovací války dnes 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí.
Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ Mionix « pát 8:42 am »
@Revus,  mohu prosím jméno postavy do SZ, děkuji.
@ Revus « čtv 10:39 pm »
a více lidem
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@ ChunjoKing « čtv 1:10 pm »
Mne to píše správne.
@ Mionix « čtv 11:23 am »
@Revus,  Dobrý den, to je divné. Nyní jsem na ní nasedl, na čerstvou tento den a nic mi to nepíše?
@ Revus « čtv 11:00 am »
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
@ Mionix « stř 7:37 am »
@cleo,  bude doufám vypnuto při údržbě.
@ PanNikdo « úte 8:57 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
Děkuji ti
@ ChunjoKing « úte 8:38 pm »
@PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
@ Suko201 « úte 6:43 pm »
ChunjoKing píše: Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
přesně tak, vyhypoval to ten typek na dc, jen diky němu se to rozjelo ve velkem
@ PanNikdo « úte 6:34 pm »
I když máš nakliknuté není 100%šance že se dosteněs zaleží na pripojení atd..můžu poprosit o DC ? na ekuru dekuji
@ ChunjoKing « úte 6:22 pm »
Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
@ cleo « úte 6:02 pm »
@Mionix,  zdravím, šlo by prosím odstranit z chatu po přihlášení hlášku o testovací válce dne 11.7.
@ Suko201 « úte 5:58 pm »
Vy se zase nezlobte na mě, ale problém určitě nebyl v otázkách, ale v tom, že prostě v létě nejsou lidi a že některé vlny jsou velmi těžké, jelikož když je málo lidí, není dmg a navíc někteří nemají výbavy, takže například takové golemy bych nerfnul a ještě nějaké asi 2-3 vlny. To je problém, nikoliv otázky :D
@ Fakr « úte 5:50 pm »
Ono spousty lidí to mají předem u strážce nakliknuté a tím pádem jsou v aréně rychleji.Takže pokud čekáš na chat až se vyhlasí vstup a pak klikneš na stražce tak je pozdě.
@ Mionix « úte 1:10 pm »
Nezlobte se na mě, ale to je stále dokola. Nedochází se, špatně, udělejte změnu. Dochází se, špatně, udělejte změnu. Ať uděláme cokoliv, pořád je to špatně.
@ Suko201 « úte 7:43 am »
Ok však jen můj názor, pokud je to pro většinu lepší, tak ok :-)
@ Revus « úte 2:40 am »
Je to daleko lepsi nez to bylo predtim
@ gagefranjo « pon 11:02 pm »
@Suko201,  atd. co? Slabší reflexy? XD
@ Suko201 « pon 9:52 pm »
Jako můj názor je ten, že se začala docházet kvůli tomu, že několik lidí bylo ohledně toho dost aktivní na DC a zkoušeli to rozjet a když lidi viděli snahu, tak se chodí pravidelně, nemyslím si, že to zrušení těch otázek přitáhlo lidi a pokud jo, tak 2 z 25ti. Dal bych je tam zpět, jelikož dost ovlivňuje teď, kdo jaký má net atd.
@ PanNikdo « pon 9:26 pm »
já sem něřekl že není něco fer pouze sem se ptal .
@ Revus « pon 9:26 pm »
neni na tom nic co by nebylo fér pro všechny
si moc pomalý no
@ Tomori « pon 9:26 pm »
PanNikdo píše: Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
Testuje se to. Upravovali se i golemové, jak již hráči psali. A tak dostal jste se 1 z 4, ale došla se ne? Předtím se došla 1 z xy.
čekáš? tak kde je problém
@ PanNikdo « pon 9:25 pm »
čekám tam stejně jako ostatní připravěný to odkliknout tak prosím komenty nefnukej si nechej.
@ Revus « pon 9:23 pm »
Kdo driv prijde ten driv mele, nefnukej
@ PanNikdo « pon 9:18 pm »
Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
@ Tomori « pon 9:16 pm »
PanNikdo píše:
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
Dobrý den, stalo se tak, aby se ozkoušelo zda se budou arénky docházet či ne.
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
A předtím byl problém tam někoho vůbec dostat. Nedocházela se i kvůli počtům. Zatím se to zkouší. A uvidí se jak to bude dále.
@ PanNikdo « pon 9:13 pm »
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
@ Tomori « pon 9:09 pm »
@ PanNikdo « pon 9:04 pm »
Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
@ Tomori « ned 1:02 pm »
Dobrý den, plán na dnešní večer, jak jsem slíbila, je tedy následující: 20:05 -> Soutěž OX 20:55-> Soutěž „Sběr bylin“ 21:40 (+- po aréně) -> Soutěž „Steeplechase“ A kotlík do každé říše, v průběhu večera.
@ ChunjoKing « sob 6:29 am »
@PanNikdo,  rado sa stalo.
@ ChunjoKing « sob 6:28 am »
@BlowBM,  všetci sme ten problém mali. Už by to malo byť v poriadku. Funguje všetko tak, ako má?
@ PanNikdo « pát 8:52 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
děkuji za info
@ BlowBM « pát 6:06 pm »
Ma niekto podobný problém s ekurou? Píše mi to že nelze se spojiť s aktualizačnim serverem… na pc mi neotovori ani web ekury. Takže reinstall nemám ako urobiť.
@ Ashen « pát 4:10 pm »
A kdy půjde arénka?
@ Tomori « pát 3:21 pm »
Dobrý den, chtěla bych vás informovat, že testovací války ve dnech 25. 7. 2025 a 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí. Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste v posledním týdnu vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ libast « pát 9:26 am »
Co stím je nelze se připojit k aktuálnímu servru.
@ Tomori « čtv 10:26 pm »
MladejKozel píše: Proč nejde arena ?
Dobrý večer, o problému víme. Již se pracuje na jeho odstranění.
@ ChunjoKing « čtv 9:20 pm »
@PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
@ MladejKozel « čtv 9:10 pm »
Proč nejde arena ?

Who is chatting