Proc uz Sindy neni jako driv?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
valkyria99
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Re: Proc uz Sindy neni jako driv?

Příspěvek od valkyria99 » pát 28. úno 2014 0:15:20

LOCO30 píše:Tak pro mě je to, že se z celkem kvalitní PVP hry, stala hra obchodní. Už jsem to psal jednou. Zmizela rivalita mezi hráči, a to po té, co zanikla svatá. Dneska už je to jen o tom, kdo má na kontě více kkkkkkkkkkkkk.
Zmizela svatá a hráči i s průměrným a podprůměrným PvP chodí zabíjet raději na PvM mapy.
K oživení PvP mě napadlo, co takhle udělat mapu, nebo použít už nějakou, která je nejméně používaná a udělat moby, kteří by měli PvP obrany a platilo by na ně jen PvP výbava?? nemyslím jen silný proti lidem, ale plácnu byl by tam třeba Šampion - bonus silný proti warům + obrana na něj, Kouzelník - Silný/odolnost proti šamanům. Vrah - silný/odolnost proti ninjům. Nekromant - silný/odolnost proti surům. Samozřejmě obrany ny zbraně podle toho s čím by kdo bojoval, ochrana proti magii. + Nějací ti bossové a tím myslím bossové jako bossové a ne tihle šašci v PvM, které sundá i lvl 35. Drop by si mohli zvolit sami hráči. Co by tam tak nejvíce chtěli - tím GM můžou říkat: Máte tam to co jste chtěli. To je už jen na uváženou, ale zatím jsem si nevšiml, že by někdo z týmu odpověděl. Myslím si, že tímto krokem by byl sindi o pár úrovní výš oproti jiným serverům.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!

Jester
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Jester » pát 28. úno 2014 1:24:19

valkyria99 píše:
LOCO30 píše:Tak pro mě je to, že se z celkem kvalitní PVP hry, stala hra obchodní. Už jsem to psal jednou. Zmizela rivalita mezi hráči, a to po té, co zanikla svatá. Dneska už je to jen o tom, kdo má na kontě více kkkkkkkkkkkkk.
Zmizela svatá a hráči i s průměrným a podprůměrným PvP chodí zabíjet raději na PvM mapy.
K oživení PvP mě napadlo, co takhle udělat mapu, nebo použít už nějakou, která je nejméně používaná a udělat moby, kteří by měli PvP obrany a platilo by na ně jen PvP výbava?? nemyslím jen silný proti lidem, ale plácnu byl by tam třeba Šampion - bonus silný proti warům + obrana na něj, Kouzelník - Silný/odolnost proti šamanům. Vrah - silný/odolnost proti ninjům. Nekromant - silný/odolnost proti surům. Samozřejmě obrany ny zbraně podle toho s čím by kdo bojoval, ochrana proti magii. + Nějací ti bossové a tím myslím bossové jako bossové a ne tihle šašci v PvM, které sundá i lvl 35. Drop by si mohli zvolit sami hráči. Co by tam tak nejvíce chtěli - tím GM můžou říkat: Máte tam to co jste chtěli. To je už jen na uváženou, ale zatím jsem si nevšiml, že by někdo z týmu odpověděl. Myslím si, že tímto krokem by byl sindi o pár úrovní výš oproti jiným serverům.
na príšery bonus proti War/ninja/šaman/sura ?
by musel mať riadne málo ZB ak vezmeš do úvahy :
  • kvalitné PVP tvorí jedna výbava, kde sa nachádza v zbrani 3x kámen na char [v niektorých možnostiach - príklad prúniky, iba 2x kámen na char]; čo tvorí 38% do útoku, ak je kámen leštený; Ostatok výbavy tvoria obrany
    • z toho plynie :
      - by to bolo skôr, že príšery lovia teba a ty máš na ne obrany :arrow: pričom ty máš útočiť na príšery a oni majú mať obrany na teba :lol:
      - čiže by to bola výhoda iba pre tzv. seterov [4x výbava = 4x fullka na určitý char]
Možno som to len zle pojal, treba ten nápad riadne objasniť. No predovšetkým by som do PVP nezapájal mobov.

Skôr prevedenie ako v starej svatej. Vstup do určitých lokácií by sa nachádzal vo Svatej, Drak, Bossovia, nosiči, gumy...
My sme mali na drop takéto podmienky - buď mať so sebou PVP, alebo ochranku ktorá bojuje za teba [čiže PVPčkovalo sa tak či tak]
Teraz je to ulahčené a PVP tým pádom aj opadlo, pretože všetko čo si človek musel vybojovať má teraz podnosom.
Obrázek

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pát 28. úno 2014 11:03:02

valkyria99 - nápad je to zajímavý. Těch PvP mobů by bylo víc a natrvalo nebo by probíhal jejich postupný respawn?

Možná by nebylo nutné, aby ten PvP mob chtěl bojovat a byl spíše trošku víc zbabělý a o zbytek akce se podělí ostatní hráči = Já si do Malé svaté kdysi připravil podobný nápad, kdy se v určitou dobu na náhodných místech objevují jednotliví PvP mobové - viz spoiler:
Spoiler:
b.) Znáte Ničitele a Tisícibojovníka? Vypadají jako gladiátoři, co právě utekli z nějaké arény.

NÁPAD: vezmeme agresivně vypadajícího moba - lidský typ - například Tisícibojovník, trošku ho naboostujeme, aby nelehnul na ránu a ještě mu přidáme zbabělost piráta Tanaky, aby se nám víc pohyboval (hodně běhal po mapě). Po otevření malé svaté necháme na náhodných místech respawnovat tyto 3 gladiátory (každého jinde) a na hráčích bude je co nejdřív zlikvidovat. Po zabití posledního se objeví další trojka gladiátorů - opakujeme víckrát. Po uplynutí časového intervalu nebo po zabití určitého počtu NPC gladiátorů pak sečteme výsledky zabití a hráče z nejlepší říše odměníme - NPC uprostřed mapy za "povzbuzování" ostatních protihráčů z druhých říší vám rozdá pěkné PvP dárky.
----------------------------------------------------------------------------------------------
...teď mě napadla "modifikace tohoto eventu ze Svaté", kdy se použije akce z Věže démonů - konkrétně 4. patro, kde máte otevřít 5 pečetí do 20 minut...

NÁPAD: všechno by probíhalo jako v předchozím případě - jen s tím rozdílem, že by dropem byl Klíč, kterým by hráč otevřel pro svojí říši jeden z několika sloupů (pečeť). Říše s největším počtem otevřených pečetí = odměna = třeba finální Boss plus drop z něj.
Jester - vstupy do PvM map přes PvP mapu radši ne - už tu byl vstup do Kerindoru přes Svatou a moc se nelíbil. Takže Sentinel ve Svaté klidně, ale vstup do Kerindoru radši z cechovní mapy.
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

valkyria99
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od valkyria99 » pát 28. úno 2014 11:24:09

Ghibli:
Myslel jsem tím komplet celou mapu plnou PvP mobů. Na začátku slabší a menší lvly a ke konci třeba i 150. Nedával bych aby byli agresivní, třeba jen někteří. Bylo by špatné kdyby kupříkladu lvl 100 jel doprostřed mapy a za ním se hnali všichni ze začátku :D
A jelikož jsou a existují talismany, tak aby něco vydrželi. Jako je např. Kerindor, taky je nesundáš na ránu, ale musíš se snažit. Ne aby tam někdo najel a plášťoval a hlavně aby měli 100% antistun. Jinak tam naběhnou stunové z kerinu, ninjové v proměně a je po srandě.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pát 28. úno 2014 19:50:27

SvetaPan píše:nechapu vetu zkousel si draci kovat ve vezi kdyt te to nikdo nenuti tam delat docela blba citace
Docela ti to nedošlo,co sem tím myslel.Je to tak,že i když to jde kovat ve věži,tak to žádná výhra není. Ale od tebe se nic jiného čekat nedá...

Ghibli, opět opakuji.PvP mobové nejdou udělat a nastavit.Psal to přímo Saggi. Takže by si akorát vymyslel jen další PvM mapu :)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

KnockOut
Lv.16
Lv.16
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od KnockOut » pát 28. úno 2014 21:30:30

PvP opravdu potřebuje, už to nějaké spestření, ale nevím no pořád mi příjde, že jste vedle, nepříjde mi že to je přesně ono, co se týče nápadu valkyria99 já osobně bych asi PvP s moby nemýchal, co takhle třeba staré dobré Gladiátoské turnaje? pokud si pamatuji byl o ně pěkný zájem, myslím si žě by GM měli zprostředkovat nějaké PvP turnaje na bázy OX kde by se prostě válčilo za hodnostné ceny, přece jen to PVP není levná záležitost, a jak už tu bylo někde psáno CB se dají vyměnit za pár předmětu které jsou podle mne málo hodnotné avšak potřebné, přidal bych nějaké ať už novinky či něco jiného :up:

Jinak ještě bych si strašně přál, aby zde byli opět zbarvené hodnosti :inlove: :up:
Obrázek
ObrázekGapeBuffŘíšeCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Dragon
Shinsoo
Belfegor
134
Full P
Complete
M7
G10
Diabolos
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ObrázekGapeŘíšeCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Body
Shinsoo
Belfegor
145
Full P
Complete
P
M5
Diabolos

HonzaEm
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 41 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaEm » pát 28. úno 2014 21:39:14

lordsword píše:
SvetaPan píše:nechapu vetu zkousel si draci kovat ve vezi kdyt te to nikdo nenuti tam delat docela blba citace
Docela ti to nedošlo,co sem tím myslel.Je to tak,že i když to jde kovat ve věži,tak to žádná výhra není. Ale od tebe se nic jiného čekat nedá...

Ghibli, opět opakuji.PvP mobové nejdou udělat a nastavit.Psal to přímo Saggi. Takže by si akorát vymyslel jen další PvM mapu :)
Tak ale je pravda, že už to bude nějaký ten pátek od doby, kdy to saggi psal. Takhle se vyjádřil dříve o více věcech, že to nelze a dneska už to tu máme, takže bych tu viděl nepatrnou naději ... :think:

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » pát 28. úno 2014 21:46:04

co bude mit clovek kdyz bude hrat s botem? s cim se porovna? to by byla dobra blbost
Sieg oder Valhöll

Jester
Lv.17
Lv.17
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Jester » pát 28. úno 2014 22:13:23

jop, SvetaPan má tak či tak pravdu, PVP s "NPC" ? to je stále PVM...
Já osobne by som bol za starú Svatú + staré hodnosti
Obrázek

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » pát 28. úno 2014 22:54:34

no hlavne doufam ze draci veci pujdou prekovavat konecne aby se to trosku srovnalo a lidi mohli zacit s pvp
Sieg oder Valhöll

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix