Veřejný testovací server (VTS)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Re: Veřejný testovací server (VTS)
Taky jsme zkoušeli testovat zapálení, šamanka měla šanci na zapálení 63% a má odolnost proti zapálení je 60%.
Zde jsou na kolikátý pokus se mě podařilo zapálit:
16.
22.
13.
4.
43.
Děkuji hráčce Aylie za spolupráci.
Zde jsou na kolikátý pokus se mě podařilo zapálit:
16.
22.
13.
4.
43.
Děkuji hráčce Aylie za spolupráci.
Naposledy upravil(a) Chyu dne ned 13. črc 2014 4:19:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Ahoj, mé poznatky z testování
1. začarovaná čepel - ok
2. silné tělo - příšery jsou si již vědomy přesné polohy postavy
3. měděná ruda + mramor požehnání - již lze dát do soukromého stánku
4. průnik + kritik - lze rozdělovat a stohovat
5. ohně v cidonii - odzkoušeno s lv 144 - drop obdobný jako u ohňů 100lv
6. příšery patříci k určité říši již vůbec neútočí - odzkoušeno v kolonii cidonie - ochranka jinno - postava v jinno
7. změna CH - ok
8. elixír vitality - skutečně již přidává max. ZB
9. pergameny a začarované předměty již lze stohovat bez házení na zem
10. příšery již nepronásledují do safe zóny hráče
11. CTRL + V se již žádný znak neobjevuje
12. DRAČÍ SLŮJ + KOUZELNÝ DŮL - obě mapy jsou buglé - vypadá to jako jeden velký kráter
- nemohu tedy odzkoušet
Edit: Děkujeme za nahlášení, na opravě pracujeme.
/Script
13. šaman muž - již při zasáhnutí šípem nedělá krok zpět (zkoušeno i na příšerách a při zásahu příšery se nerozběhne jak tomu bylo do teď)
14. Jeskyně vyhnanství I. a II. - příšery se již nebjevují za zdmi ani po zabití a opětovném portnutí (odzkoušeno v I. i II.)
15. Maska emocí již nemusí být nasazena pro použití emocí vyjma líbání, kdy je nutné povolit emoce na obou stranách
16. žalářník - nevybavuji si moc jak byl natočen na sindi
ale tady je čelem ke mě
17. zatím posledním testováním z mé strany je samozřejmě odolnost proti zapálení (pro mě jako šamanku velmi důležité
)
- první testování proběhlo při 45% odolnosti a 83% šanci na zapálení - výsledky 5,2,3,1,1,3,6,10,3,6,2,3,3,1,7,4,5,11,1,4 (20 pokusů - číslo udává na který pokus se mi podařilo dotyčného zapálit)
- druhé testování proběhlo při 30% odolnosti a 52% šanci na zapálení - výsledky 5,8,9,6,7,3,7,7,3,3,3,3,11,4,11,6,1,6,1,7
18. Smazání přítele z messengeru - funkční na obou stranách
19. Již není třeba při čtení knih využívat pergamen exorcismu a soustředěné čtení
20. Reset schopnosti - základní kouzla zůstavají (odzkoušeno na lv 45, kdy měl zručnost 2 a po vyresetování a následného vybrání povolání opět zručnost 2)
21. Yangbomby - odzkoušeno, padají rovnou do inventáře
22. Čtení knih na "hromádce" - funkční
23. Divák ve válce ze stejného cechu, který právě válčí není zabit - ok
24. Prosekávání šamana/ky při boje z koně - ok (odzkoušeno při útoku rychlostí 153)
Věřím, že vetšina mých testovacích poznatků byla již zde zmíněna, ale čím víc tím líp

1. začarovaná čepel - ok
2. silné tělo - příšery jsou si již vědomy přesné polohy postavy
3. měděná ruda + mramor požehnání - již lze dát do soukromého stánku
4. průnik + kritik - lze rozdělovat a stohovat
5. ohně v cidonii - odzkoušeno s lv 144 - drop obdobný jako u ohňů 100lv
6. příšery patříci k určité říši již vůbec neútočí - odzkoušeno v kolonii cidonie - ochranka jinno - postava v jinno
7. změna CH - ok
8. elixír vitality - skutečně již přidává max. ZB
9. pergameny a začarované předměty již lze stohovat bez házení na zem
10. příšery již nepronásledují do safe zóny hráče
11. CTRL + V se již žádný znak neobjevuje
12. DRAČÍ SLŮJ + KOUZELNÝ DŮL - obě mapy jsou buglé - vypadá to jako jeden velký kráter

Edit: Děkujeme za nahlášení, na opravě pracujeme.
/Script
13. šaman muž - již při zasáhnutí šípem nedělá krok zpět (zkoušeno i na příšerách a při zásahu příšery se nerozběhne jak tomu bylo do teď)
14. Jeskyně vyhnanství I. a II. - příšery se již nebjevují za zdmi ani po zabití a opětovném portnutí (odzkoušeno v I. i II.)
15. Maska emocí již nemusí být nasazena pro použití emocí vyjma líbání, kdy je nutné povolit emoce na obou stranách
16. žalářník - nevybavuji si moc jak byl natočen na sindi

17. zatím posledním testováním z mé strany je samozřejmě odolnost proti zapálení (pro mě jako šamanku velmi důležité

- první testování proběhlo při 45% odolnosti a 83% šanci na zapálení - výsledky 5,2,3,1,1,3,6,10,3,6,2,3,3,1,7,4,5,11,1,4 (20 pokusů - číslo udává na který pokus se mi podařilo dotyčného zapálit)
- druhé testování proběhlo při 30% odolnosti a 52% šanci na zapálení - výsledky 5,8,9,6,7,3,7,7,3,3,3,3,11,4,11,6,1,6,1,7
18. Smazání přítele z messengeru - funkční na obou stranách
19. Již není třeba při čtení knih využívat pergamen exorcismu a soustředěné čtení
20. Reset schopnosti - základní kouzla zůstavají (odzkoušeno na lv 45, kdy měl zručnost 2 a po vyresetování a následného vybrání povolání opět zručnost 2)
21. Yangbomby - odzkoušeno, padají rovnou do inventáře
22. Čtení knih na "hromádce" - funkční
23. Divák ve válce ze stejného cechu, který právě válčí není zabit - ok
24. Prosekávání šamana/ky při boje z koně - ok (odzkoušeno při útoku rychlostí 153)
Věřím, že vetšina mých testovacích poznatků byla již zde zmíněna, ale čím víc tím líp

Naposledy upravil(a) Nikkinnka dne ned 06. črc 2014 18:48:10, celkem upraveno 1 x.
Nemmesis - dračí šamanka 150lv
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Ahojte,
zajimalo by me jestli budou GM upravovat to VTS. Ja vlastnim postavy na Sinfortii a na VTS mam teda smulu. TO tam mam expit od zadacatku a delat veci ybych si neco zkusil?
Nejak to GM neporesili kdyz lidi maji ucty na Sinfo.
Jde mi o to ze si na VTS muzu vylepsit nebo pretocit taliyk co tam mam. Je krasne ze i muou GM neco dat ale uplne k hovn* kdyz nebudu mit veci stavajici. K cemu me budou nejake Draci +9 kdyz je normalne mit ani nebudu.
zajimalo by me jestli budou GM upravovat to VTS. Ja vlastnim postavy na Sinfortii a na VTS mam teda smulu. TO tam mam expit od zadacatku a delat veci ybych si neco zkusil?
Nejak to GM neporesili kdyz lidi maji ucty na Sinfo.
Jde mi o to ze si na VTS muzu vylepsit nebo pretocit taliyk co tam mam. Je krasne ze i muou GM neco dat ale uplne k hovn* kdyz nebudu mit veci stavajici. K cemu me budou nejake Draci +9 kdyz je normalne mit ani nebudu.
Naposledy upravil(a) strelmistr dne ned 06. črc 2014 15:33:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.9
Ja nerozumim ale asi se odpovedi nedockam?? Gm tu jsou nefunkcni nebo jen nechteji reagovat uz to sem pisu po druhe a furt nic.
Edit: Warn za doublepost.
/Script
Edit: Warn za doublepost.
/Script
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
a jako odpověď za půl minutky od přidání tvé zprávy bys nechtěl?? je neděle a svátek ... každej má tak náladu každou chvíli koukat na forko .... za to že ty zrovna nemáš co dělat, nemusíš hned buzerovat lidi tady ....
sorry za spam, ale tohle mě vždycky nějáko dokáže vytočit...
-
- Lv.9
Nervi hnedka, vis prd a budes tu rvat ne. Ja psal uz vcera a odpovedi jsem se nedockal. Ve hre GM neodepisuje Pres hodinu .....Obter!vr píše:a jako odpověď za půl minutky od přidání tvé zprávy bys nechtěl?? je neděle a svátek ... každej má tak náladu každou chvíli koukat na forko .... za to že ty zrovna nemáš co dělat, nemusíš hned buzerovat lidi tady ....
- Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Ohledně serveru Sinfortia jsme bohužel došli k závěru, že převod stávajících postav a řešení konfliktů mezi nimi je příliš zdlouhavý a složitý problém, který by mohl spuštění nového jádra velice zbrzdit. Postavy tedy na VTS převedeny nebudou. Pokud si však založíte postavu novou, GM vám ji ve hře opatří odpovídající úrovní a výbavou.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
- Itako
- Lv.25
- Dal poděkování: 447 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Poprosil by som o zavedenie VIP premia pre odskúšanie tejto novinkyEkura píše:Yangbomby budou od nynějška automaticky sesbírány, pokud bude mít postava aktivní VIP premium

![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj
"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou"

-
- Lv.9
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Chtěl bych GM poprosit o přidání věcí na vylepšování takže např. Runy,perly,střepy dračí věci +0 (pirátky)by tam mohli být jantarová ruda a pod.
Nevím jestli je více lidí co nemají v PVM třeba meč (prodali ho nebo cokoli jiného), tak co mají dělat když nemají čím mlátit nebo nemají něco jiného např. Štít. Já osobně bych navrhnul ten VTS co tu byl naposled se všema věcma u soona, lidi si mohli zkoušet plno věcí. Vyřešil by se i problém že na ninějším VTS lidi ze Sinfortie nemaj na VTS nic !!
Nevím jestli je více lidí co nemají v PVM třeba meč (prodali ho nebo cokoli jiného), tak co mají dělat když nemají čím mlátit nebo nemají něco jiného např. Štít. Já osobně bych navrhnul ten VTS co tu byl naposled se všema věcma u soona, lidi si mohli zkoušet plno věcí. Vyřešil by se i problém že na ninějším VTS lidi ze Sinfortie nemaj na VTS nic !!
- Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Tehdy se ale spousta z výše zmíněných věcí testovala. Momentálně se však testují novinky úplně jiné, které lze vyzkoušet prakticky s jakoukoliv výbavou. Nic ve zlém, ale pokud někdo nemá na své postavě například meč, měl by se snažit hlavně na herním serveru (Sindicate, Sinfortia) aby nějaký získal. Protože až VTS skončí, nebude mít takhle zase nic.
Nejsem žádný odpůrce uvedení těchto věcí do stánků, ale argumenty většiny hráčů mi v tomto ohledu přijdou zcestné. Až se budou testovat války a královský systém, budiž. Víte, docela rád bych viděl nějaké příspěvky týkající se našeho seznamu změn od lidí, kterým jsem věnoval svůj čas na VTS a vyrobil jim třeba i kompletní výbavu včetně levelu a kouzel. Ano, jsou i světlé výjimky, kterým za to patří velký dík, ale je jich zoufale málo.
Nejsem žádný odpůrce uvedení těchto věcí do stánků, ale argumenty většiny hráčů mi v tomto ohledu přijdou zcestné. Až se budou testovat války a královský systém, budiž. Víte, docela rád bych viděl nějaké příspěvky týkající se našeho seznamu změn od lidí, kterým jsem věnoval svůj čas na VTS a vyrobil jim třeba i kompletní výbavu včetně levelu a kouzel. Ano, jsou i světlé výjimky, kterým za to patří velký dík, ale je jich zoufale málo.
[GA]Script
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »