2017

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

2017 ?

navyšenie lvl
7
7%
hratelnosť v PVM
51
52%
PVP
20
20%
grafika
10
10%
niečo iné
11
11%

Celkem hlasů: 99

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: 2017

Příspěvek od MadWizard » stř 01. úno 2017 11:35:44

crazy8 píše:Ja osobne si myslím že Ekura team (ďalej už len ekura) sa zameriava na mimoriadne novinky, ktoré hračov ohromia, no zabudajú že v jednoduchosti je krása.

Vysvetlím to tak že ekura nám v hre ponúka v poslednej dobe len zložité a prepracované novinky, z čoho môžu byť určite nadšenci a dlhoročný hráči radi no uplne mi to príde tak že sa zabúda na nových hráčov, predsa tu nebude tých 50 "topiek" navždy.

Ako píšu hráči predomňou to pvp sa tými prepracovanými hráčmi pokazilo, už prešiel čas od vydania královského systému, či prerobenej schopnosti "rybarstva" a ja osobne by som si želal aby sa nasadili "counter" veci do hry, jak proti mřenkám tak aj proti praporúm. Rozhodne nie proti ninjom v zamasku keďže je to ich originálna schopnosť ktorou dokazujú jedinečnosť, bolo by to ako degradovanie zurivosti pri valecnikovi tým že jeho vlastna schopnosť ho myslim o 31% oslabuje.

Myslím si že nový hráči na ekure skončia skôr než sa zabavia. Ja osobne považujem za zábavu sekanie sa s inymi hráčmi, čiže PvP. Bohužial v dnešnej ekure je to tak že kým nový hráč spraví bio, nejaku obstojnu vybavu a proste ledva priemerné veci tak ubehne MINIMALNE rok myslim si že je to určite viac v klude aj dva. No nehovorím že je to zlé práve v tom je to čaro ekury, musite si ten "úspech" vydrieť. No napriek tomu si myslim že tí hráči potrebujú nejaký cieľ do ktorého sa dostanú skôr ako za cca rok a pol a aj to ešte nie s nejakou nadpriemernou výbavou. Možno to bude brané ako reklama na svoj návrh ale vôbec o to nejde myslim si že ten už pozná každý. Môj návrh je dva a pol roka starý a má viac ako 8000 zobrazení a drvivá väčšina hráčov s ním súhlasí. ÂNO ide o návrh valok riši pre malé lvly, myslím si že nováčikovia by to určite uvítali ale to je vidieť aj v samotnom návrhu, ide o to že do týchto válok ríši by sa nováčik mohol zapojiť približne po 4 mesiacoch hry (cca) a rozhodne by toto bol cieľ nových hráčov, aby sa mohli aj oni biť so svojimi 2x10 1x 15 výbavičkami, a rozhodne by mali šancu si zabojovať, potom si človek povie že fajn toto mám idem ďalej, nebude im to stačiť a budú sa chcieť ťahať vyššie.. No teraz je to "zadosťučinenie" dosiahnúť omnoho ťažšie.

Čiže ja očakávam v tomto roku veľa pvp reforiem, čo sa týka pvm nebranime sa ničomu ale ako som napísal niečo jednoduchšie si myslím by bolo omnoho lepšie.

Ako napísal nedávno niekde MITHRA že v swampe si stači postaviť kafčo na medzerník a už sa to sype.. No lenže pozrite sa koľko hráčov je v swampe a koľko v entariane, dokonca sa po novom stretávam často s ľuďmi ktorý ani HG nevedia dať sami a veľky hrači už v skupinách moc nechodia pritom HG bola skupinová mapa. Čiže keď sa vrátim k podstate: radšej "druhý swamp" kde bude mať prístup hráč skôr ako zase ďalšiu zložitú mapu pre pár jednotlivcov.

Kto si to prečítal celé, tak mu patrí moje poklonenie :D nebolo to najlahšie ani napísať celý deň som totiž rozmýšlal jak to všetko spísať čo najjednoduchšie.
Ahojte.
Nedá mi necitovať tohto pána nadomnou, pre malé lvl tie war neni taký nejaký zlý nápad . Aspoň by sa zabavili a šla by im i tá ekonomika s menšímy lvl vecamy . čo dodať k tom mapám ano maš pravdu čo sa tyka entarianu HG je jednoduché preto väčšina tam chodila . Nejdem sa uz opakovat o entariane lebo i tak to nemá zmysel pisat o vybave a spol , čo sa týka nového tiež by bola dobra mapa velka ako swamp rozdelena do obtiaznosti metiny bosovia , kde by hrač by si musel vytvorit alebo vylepsit nove veci a zbrane . Ale ked sa pozeram aka komunita skor počet kolko je hračou tak ekura skor nejak sa mi zda že padá

kral
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od kral » stř 01. úno 2017 11:45:57

Navyšovat lvl určitě ne, spousta lidí se snaží dosáhnout na ten nejvyšší lvl tak jim nebrat ambice ,že to nedokážou protože bude další navýšení. Určitě bych uvítal něco ohledně PVP vylepšit nějak války popřipadě čtvrteční mapu , jelikož červení a žlutí se naběhají než doběhnou k modrým a ty stejně stojí na spawnu a dávají kouzla a sotva vylezou + bych udělal nějaký schod z reswapnu ze kterého když někdo vyjde a dá kouzlo tak cesty není zpět.
Další věc bych zrušil ty mřenky ve válce, protože bojovat s nikým nemá význam , navazuji na tu debatu kde človek s výbavou za 5Kkk dá 3x víc CB za válku v mřence než človek s výbavou za 500kkk karmou P dračima +9 . Poté se člověk který tuto hru hraje aktivně nemá chut chodit do válek když ho předhoní nějaký neviditelný tvor co je vidět jen v tabulkách ,ale celou válku ne.
Marketka17 Drak -150lv
Quintessa BM -160lv
:chunjo:

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » stř 01. úno 2017 13:57:03

kral píše:Navyšovat lvl určitě ne, spousta lidí se snaží dosáhnout na ten nejvyšší lvl tak jim nebrat ambice ,že to nedokážou protože bude další navýšení. Určitě bych uvítal něco ohledně PVP vylepšit nějak války popřipadě čtvrteční mapu , jelikož červení a žlutí se naběhají než doběhnou k modrým a ty stejně stojí na spawnu a dávají kouzla a sotva vylezou + bych udělal nějaký schod z reswapnu ze kterého když někdo vyjde a dá kouzlo tak cesty není zpět.
Další věc bych zrušil ty mřenky ve válce, protože bojovat s nikým nemá význam , navazuji na tu debatu kde človek s výbavou za 5Kkk dá 3x víc CB za válku v mřence než človek s výbavou za 500kkk karmou P dračima +9 . Poté se člověk který tuto hru hraje aktivně nemá chut chodit do válek když ho předhoní nějaký neviditelný tvor co je vidět jen v tabulkách ,ale celou válku ne.

,,Schod ze spawnu" podobných věcí tu už bylo,například teleportační portály ovšem ty se bugovali. Tuším že tu bylo ještě něco jiného ačkoliv si už nepamatuji co. Podle mě by to vyřešilo to že respawn ve válce říší byl na seřadišti a kdo by chtěl jít bojovat portl by se do války a když by umřel tak by byl nazačatku seřadiště tam by se buffl a znovu se portl určitě to tak udělat jde. Nicméně pochybuji že by tohle někdo schválil protože by tu každej druhej brečel že to není fér atd.. :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Cyklista
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od Cyklista » stř 01. úno 2017 14:51:33

Ahoj všichni.
Trošku bych shrnul to co tu mnozí propagujete.
1) "Nový" swamp.
Dle mého absolutní hloupost. Řekl bych, že swamp a celkově systém je nastavený dobře. Pro ty kdo tam chodí často čeká dost slušná odměna v podobě okamžitých yangů. Ovšem čeho je moc toho je příliš, a když se tam chodí denně, začíná to být šeredná nuda. I to je podle mě v pořádku, má to motivovat hráče v postupu na další mapy jako jsou haegeron, cidonie a později i entarian. Řekl bych, že všechny tři jmenované mapy byly určené spíše jako skupinové. A bohužel, lidi se nechtějí dělit o zisk, takže místo toho aby šli ve skupině hágéčko, tak jdou radši do nudnýho swampu, a pak tady rozepisujou, že to chce novou mapu swampu podobnou, která by i stejně vydělávala. V tomto případě bych asi administrátorům hry doporučil udělat mapu totožnou se swampem, jen přemalovali mapu a vyřádili se na designu monster :lol:

2) Vzhled dračích brnění
Mluví se o tom jakou dobu, mně samotnému se to také nelíbí. Byl jsem rád, když se našel někdo, kdo přepracoval mapy prvních měst. Má mou velkou poklonu za to, že obětoval svůj čas, aby udělal hru krásnější pro nás všechny. Jsem si jist, že kdyby měli členové teamu dostatek času na takové věci jako jsou vizuální úpravy map a brnění, jistě by jsme se takových změn dočkali. A jelikož já sám neovládám žádné grafické umění co se herních prvků týče, tak bych rád požádal některé zdatné grafiky z vás, kteří by měli čas a ochotu se podívat na ty naše dračí brnění. Možná by nebylo od věci, kdyby tito hrdinové byli za svou práci pro celou komunitu odměněni teamem v podobě nějakých těch prémií ve hře.

3) Mřenky a prapory ve válce
Je tu samostatné téma "piraňa obecná", myslím si, že je v něm dostatek návrhů, které by dohromady dokonale popisovaly vlastnosti nové ryby, ať už by se jmenovala "piraňa" nebo třeba "cejn" (něco z českých vod).
Kdyby bylo po mém, tak by daná ryba měla tyto vlastnosti:
-šance na výlov/usmrcení shodná jako šance na výlov/usmrcení mřenky (dal bych obě ryby do stejné časové kategorie)
-ryba by po použití odhalovala všechny hráče v blízkém okolí, kteří použili mřenku, zrcadlo neviditelnosti či několik bílých praporů, které měly za následek neviditelnost delší než 5s
-hráč, který použil něco pro zneviditelnění, nesmí použít rybu pro zviditelnění ostatních a obráceně. Výjimkou je pouze ninja, který použil zamaskování, na toho by daná ryba nefungovala, tudíž by zůstal NEVIDITELNÝ a sám by mohl pomocí ryby odhalit protihráče, kteří neviditelnosti dosáhli jakýmkoliv jiným způsobem než schopností zamaskování.

Doufám, že vás můj příspěvek příliš nevyčerpal a děkuji všem za pozornost i případné odpovědi/úpravy. :heart: :heart:
:inlove: Cyklista :inlove:

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování

Příspěvek od Pajik » stř 01. úno 2017 15:08:22

Já myslím, že by bohatě stačilo swamp "odladit", lagy v něm jsou dost překážkou (znám lidi, co tam přišli a kvůli lagům a vzteku z toho prostě se na to rovnou vykašlali - není jich málo). Swamp sám o sobě je nudný a když v něm jsou i lagy, tak už je později i nesnesitelný a pokud se nemnoží, tak vlastně ani výdělečný. Jelikož cidonie je dost nepřátelská země, kde se "nováčci" skoro neuchytí a entarian je "drahý", kerindor taky nic moc v poslední době, je ten swamp potřebný... Nová mapa netřeba.

grafika... myslím, že moc úprav nepotřebuje, není to nic extra, krásou to neoslní, ale myslím, že je lepší řešit prioritně hratelnost
Nicméně nějaká ta "soutěž" ze strany teamu, by mohla dopomoci "vykrásnit" ten náš server (jako je výše zmíněno, odměny ve hře, např. za návrhy určitých předmětů či tak)

navýšení lvlu.. myslím, že je ještě stále brzy, dost lidí nemá maximální lvl
Obrázek

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31

Příspěvek od MostEVILEK » stř 01. úno 2017 17:23:29

Pajik píše:Já myslím, že by bohatě stačilo swamp "odladit", lagy v něm jsou dost překážkou (znám lidi, co tam přišli a kvůli lagům a vzteku z toho prostě se na to rovnou vykašlali - není jich málo). Swamp sám o sobě je nudný a když v něm jsou i lagy, tak už je později i nesnesitelný a pokud se nemnoží, tak vlastně ani výdělečný. Jelikož cidonie je dost nepřátelská země, kde se "nováčci" skoro neuchytí a entarian je "drahý", kerindor taky nic moc v poslední době, je ten swamp potřebný... Nová mapa netřeba.

grafika... myslím, že moc úprav nepotřebuje, není to nic extra, krásou to neoslní, ale myslím, že je lepší řešit prioritně hratelnost
Nicméně nějaká ta "soutěž" ze strany teamu, by mohla dopomoci "vykrásnit" ten náš server (jako je výše zmíněno, odměny ve hře, např. za návrhy určitých předmětů či tak)

navýšení lvlu.. myslím, že je ještě stále brzy, dost lidí nemá maximální lvl

Dost lidí nemá maximalní lv z toho důvodu že na menším levelu je větší zisk CB ... kdyby byli CB za každou smrt stejné tak každý půjde vejš z důvodu většího dmg / obrany ale takle na ukor těch CB ne.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Příspěvek od crazy8 » stř 01. úno 2017 17:46:47

Chytili ste sa moc toho swampu čo som pisal to bola metafora pre novú jednoduchú mapu ako je swamp nie priamo "nový swamp" napisal som to aj predtym v uvodzovkách.

Myslel som tým proste novú jednoduchú mapu do ktorej sa dá jednoducho dostať ako do swampu mohla by byť kludne od lvl 105 / 110 napriklad nie od 90 a pod aby nevymrela pritažlivka... Expi by v nej šli na báze swampu a proste výbava by tam nestála cez 50kkk ale 15 kkk ako do swampu cca .. hej je to len proste taká prvotná myšlienka. Toto si predstavujem pod pojmom "nový swamp" a nie nový swamp ako 2. mapu s meteormi atd.. to nie to necham na tvorcov o čom bude ta mapa, len nech to neni tak zložito prepracované a zložito dosiahnuteľné ako NAPR. entarian :)
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » stř 01. úno 2017 23:40:45

Diskusia sa nam pekne rozrastla čo ma teši ale ked si tak človek vezme mozme tu pisat litanie všetci ale ked si oni povedia ze zrobia dalsi entarian tak ho urobia a ja vtedy zmazem postavy ale ked si zmazeme postavy i tak zostanu ako keby realne a oni maju ako keby obsadenost ako keby hrali

co novym veciam brnenie by mohlo i sperky i zbran i mapa :D na system swamp by to na ten sposob mohlo byt ako podoba nejaka

ale asi najviac som sa bal tohto http://prntscr.com/e3ctwf

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Příspěvek od M3t0r1 » pát 03. úno 2017 10:17:10

MadWizard píše: co novym veciam brnenie by mohlo i sperky i zbran i mapa :D na system swamp by to na ten sposob mohlo byt ako podoba nejaka

Ak bude nová mapa pokračovanie enta, alebo to bude ďalšia mapa úrovne HARD kde si nahrabú ninjovia v premene a BM surovia tak :up:
Začalo to kerindorom, potom enta a ak aj ďalšia mapa bude niečo podobné tak super, ostatné postavy sa môžu prestať hrávať.
Každý tu bude ninja a BM

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31

Příspěvek od MostEVILEK » pát 03. úno 2017 11:02:36

M3t0r1 píše:
MadWizard píše: co novym veciam brnenie by mohlo i sperky i zbran i mapa :D na system swamp by to na ten sposob mohlo byt ako podoba nejaka

Ak bude nová mapa pokračovanie enta, alebo to bude ďalšia mapa úrovne HARD kde si nahrabú ninjovia v premene a BM surovia tak :up:
Začalo to kerindorom, potom enta a ak aj ďalšia mapa bude niečo podobné tak super, ostatné postavy sa môžu prestať hrávať.
Každý tu bude ninja a BM

Sice tam ninja bere nejvíce a BM je fajn na kouzla ale v proměně to můžeš sekat s čímkoliv,upřímně momentalně mám do Entu šamana a za hodinu 1,1kkk v yang a to má vybava není zdaleka hotová.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « pon 10:22 am »
inddi píše: ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
Dobrý den, je to z toho důvodu, že u Vás vyskočil duplicitní účet vytvořen zde na fóru. Poprosím Vás abyste se na mne obrátila do sz kde to dovyřešíme.
@ ChunjoKing « pon 9:59 am »
@inddi,  netreba si z toho robiť hlavu. Samotná strakatá a aj čierna puma sa dajú zložiť kedykoľvek. Určite dôjde k náprave zo strany tímu a vy svoju časť amuletu dostanete.
@ inddi « pon 5:52 am »
Ano koukala jsem i do IS skladu není nikde.
@ ChunjoKing « pon 12:42 am »
Pozerali ste v IS sklade?
@ inddi « ned 11:55 pm »
ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
@ Tomori « ned 9:00 pm »
breberak1234 píše: jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
Dobrý den, je možné, že se Vám dotazník neukázal. U některých tento problém nastal. Pokud nám budete chtít poskytnout zpětnou vazbu napište mi sz, nebo zašlete ticket. Mockrát děkuji a omlouvám se za komplikace.
@ breberak1234 « ned 8:53 pm »
jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.

Who is chatting

offline Inferna 
offline Lenca96 
offline OUTWAR 
offline Tomori 
offline matesWSW