Války v roce 2021 (antistun a chitinky)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Lejno
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 234 poděkování
Dostal poděkování: 460 poděkování

Re: Války v roce 2021 (antistun a chitinky)

Příspěvek od Lejno » pát 26. úno 2021 15:39:24

Mionix píše: pát 26. úno 2021 15:37:03 Ne a co probíhá skoro po každé válce, že ten hraje tak a ten tak a že to hrají blbě? Tady další vnucuje, že útoky jsou špatně. Nechte každého na pokoji jak hraje, oni vám také nic nenutí. :-)

Mio
Tým pádom by sme ale všetci mali kupiť healera a premenovať to na Ekura:Star wars, pretože tie blizkové postavy na to "každý nech si hraje, jak chce" doplácaju velkým dielom :D
Do tretice všetko dobré...
Obrázek

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 648 poděkování

Příspěvek od TomasFoxx » pát 26. úno 2021 15:44:05

Mionix píše: pát 26. úno 2021 15:37:03 Ne a co probíhá skoro po každé válce, že ten hraje tak a ten tak a že to hrají blbě? Tady další vnucuje, že útoky jsou špatně. Nechte každého na pokoji jak hraje, oni vám také nic nenutí. :-)

Mio
To ale porovnáváš dvě uplně rozdílný věci. To že se po válkách hádáme a smějem někomu je čistě hráčská rivalita, to s tímhle tématem nemá nic společného.
To co my tady teď řešíme, je ta kravina, že nám ve válce "někdo" ubere jedním spellem za 1/3 našich zb, to je podle tebe vyrovnané pvp? To by podle tebe měla bejt normální možnost v pvp, aby postava která spell ani nemíří mohla tolik ubrat? Ať si každý nosí co chce, ale v normálních měřítkách, který má vyrovnat team týhle hry.
Obrázek

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » pát 26. úno 2021 16:01:50

Mio,

nechci aby toto vyznělo jak team insult, ale kdy si ty naposled byl ve war, že si dovolíš vyjadřovat k válkám?

Já si pamatuju, že sis stěžoval na to, že někdo seká za BMko, a potom píšeš takové věci?

Pokud někdo z healeru mi poradí, jak mám hrat proti vám, budu vám nesmírně vděčný, ale ze všech ruzných testů je to prostě proti armádě healeru nehratelný, protože jedinej, kdo je muže ohrozit je ninja, na kterého každej 5head natočil 92, takže dagger přestal mit zajem od healery a raději huntí archery/ BMka, kteří jsou více konfliktní a pravěpodobně mají max 72 ninja.

Ano Weisse mi bere 7k kritem, nebo kolik, ale je to jeden z mála, kterej to hraje se ctí a s obranama i kdyby nemusel ;) A dá tam pěkné CB.

Ostatní paštiky mají utok war sura a jedou bomby, kde mi lita i za 16k :)
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 613 poděkování
Dostal poděkování: 674 poděkování

Příspěvek od Mionix » pát 26. úno 2021 16:36:00

qSTRoNgMANp píše: pát 26. úno 2021 16:01:50 Mio,

nechci aby toto vyznělo jak team insult, ale kdy si ty naposled byl ve war, že si dovolíš vyjadřovat k válkám?

Já si pamatuju, že sis stěžoval na to, že někdo seká za BMko, a potom píšeš takové věci?

Pokud někdo z healeru mi poradí, jak mám hrat proti vám, budu vám nesmírně vděčný, ale ze všech ruzných testů je to prostě proti armádě healeru nehratelný, protože jedinej, kdo je muže ohrozit je ninja, na kterého každej 5head natočil 92, takže dagger přestal mit zajem od healery a raději huntí archery/ BMka, kteří jsou více konfliktní a pravěpodobně mají max 72 ninja.

Ano Weisse mi bere 7k kritem, nebo kolik, ale je to jeden z mála, kterej to hraje se ctí a s obranama i kdyby nemusel ;) A dá tam pěkné CB.

Kde se vyjadřuji k současným válkám? Já jen píšu, ať si každý hraje jak uzná za vhodné a nepřijde mi vhodné, ho za to kritizovat. Každý hraje jak chce a jak to umí. To je vše. A já na rozdíl od vás, veškeré hráče respektuji a nikdy bych si nedovolil jim buď říkat, že mají hrát jinak, nebo je za jejich styl hraní kritizovat. To je vše, co zde opakuji. Vy opět hledáte v mých slovech něco, co jsem nenapsal a jestli si pamatujete, tak sám jsem psal, že se na války chodím koukat a že vás chápu, že v současnosti to moc vyrovnané nebo vybalancované není. :-)
Mio

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » pát 26. úno 2021 16:49:00

Mionix píše: pát 26. úno 2021 16:36:00
qSTRoNgMANp píše: pát 26. úno 2021 16:01:50 Mio,

Kde se vyjadřuji k současným válkám? Já jen píšu, ať si každý hraje jak uzná za vhodné a nepřijde mi vhodné, ho za to kritizovat. Každý hraje jak chce a jak to umí. To je vše. A já na rozdíl od vás, veškeré hráče respektuji a nikdy bych si nedovolil jim buď říkat, že mají hrát jinak, nebo je za jejich styl hraní kritizovat. To je vše, co zde opakuji. Vy opět hledáte v mých slovech něco, co jsem nenapsal a jestli si pamatujete, tak sám jsem psal, že se na války chodím koukat a že vás chápu, že v současnosti to moc vyrovnané nebo vybalancované není. :-)
Mio
Proto se dožaduji změnu v systému, protože je mi naprosto jasné, že nikoho ke změně nedonutím. :)
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

LordRayden
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od LordRayden » pát 26. úno 2021 18:17:14

Vždyť mio má pravdu, celé tohle téma je vyloženě blízkaři vs celá Ekura s tím, že se sem kdokoliv kdo s vámi nesouhlasí bojí cokoliv napsat, protože od vás hned dostane bídu. Ale vemte si to z toho úhlu pohledu, že přestože se možností, kterými se dá vydat se naskytlo neskutečně moc, většina lidí (a především na blízkových postavách) pořád staví něco na základě klasiky, která frčela naposledy před 9 lety a pak se diví, že ti, kteří se vydali novým směrem jejich výbavy counterují a pořád to berete tak, že ta klasika je jediný správný směr a všichni co mají ve výbavě něco, co vy ne je špatné a je to nefér. Paradoxně přesně proto vznikly ty výbavy, protože lidi využili skuliny, na které mohli těžit. A díky tomu, že nikdo neodpovídá novými vybavami proti nim z toho těží dál, a s tímto přístupem budou ještě hodně dlouho a vy si tu budete ještě déle stěžovat. Teď je díky jejich výbavám skulin nových hned několik, ale nikdo jich nevyužije, protože jdou pořád v tom monotónním režimu toho, co je "správné PVP, co je top, co mu někdo doporučil" a pak to dopadá takto. Vážně to nemyslím nijak špatně proti vám, ale tímhle stylem nakázání s tím stejně nikdo nic neudělá. PS. Už se těším na další porci bídy :roll:
Obrázek

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 648 poděkování

Příspěvek od TomasFoxx » pát 26. úno 2021 18:22:36

LordRayden píše: pát 26. úno 2021 18:17:14 Vždyť mio má pravdu, celé tohle téma je vyloženě blízkaři vs celá Ekura s tím, že se sem kdokoliv kdo s vámi nesouhlasí bojí cokoliv napsat, protože od vás hned dostane bídu. Ale vemte si to z toho úhlu pohledu, že přestože se možností, kterými se dá vydat se naskytlo neskutečně moc, většina lidí (a především na blízkových postavách) pořád staví něco na základě klasiky, která frčela naposledy před 9 lety a pak se diví, že ti, kteří se vydali novým směrem jejich výbavy counterují a pořád to berete tak, že ta klasika je jediný správný směr a všichni co mají ve výbavě něco, co vy ne je špatné a je to nefér. Paradoxně přesně proto vznikly ty výbavy, protože lidi využili skuliny, na které mohli těžit. A díky tomu, že nikdo neodpovídá novými vybavami proti nim z toho těží dál, a s tímto přístupem budou ještě hodně dlouho a vy si tu budete ještě déle stěžovat. Teď je díky jejich výbavám skulin nových hned několik, ale nikdo jich nevyužije, protože jdou pořád v tom monotónním režimu toho, co je "správné PVP, co je top, co mu někdo doporučil" a pak to dopadá takto. Vážně to nemyslím nijak špatně proti vám, ale tímhle stylem nakázání s tím stejně nikdo nic neudělá. PS. Už se těším na další porci bídy :roll:
Prosímtě, co ty jsi zkoušel hrát do velký války krom healera a toho daggera 110 s útokama? Já fakt nechápu tyhle tvoje moudra, když máš 72 šaman a healer ti dá 15k zaříkat tak to není žádná skulina ve výbavě, to se prostě nedá obehrát 😂😂
Ok, dám na daggera full útok šaman/ninja + 8síla/pohyb do spodních a budu chodit vypínat lidi na flus, co natom ale bude za zábavu? Respawn simulator?
Mi přijde že jsi párkrát zkusil kombinace ve spodních bonusech (slyšel jsem třeba o 8kritik/8prunik spodní) a myslíš si že to tak může zkoušet jakákoliv postava, tak to ale není :D
Naposledy upravil(a) TomasFoxx dne pát 26. úno 2021 18:29:01, celkem upraveno 2 x.
Obrázek

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » pát 26. úno 2021 18:23:39

LordRayden píše: pát 26. úno 2021 18:17:14 Vždyť mio má pravdu, celé tohle téma je vyloženě blízkaři vs celá Ekura s tím, že se sem kdokoliv kdo s vámi nesouhlasí bojí cokoliv napsat, protože od vás hned dostane bídu. Ale vemte si to z toho úhlu pohledu, že přestože se možností, kterými se dá vydat se naskytlo neskutečně moc, většina lidí (a především na blízkových postavách) pořád staví něco na základě klasiky, která frčela naposledy před 9 lety a pak se diví, že ti, kteří se vydali novým směrem jejich výbavy counterují a pořád to berete tak, že ta klasika je jediný správný směr a všichni co mají ve výbavě něco, co vy ne je špatné a je to nefér. Paradoxně přesně proto vznikly ty výbavy, protože lidi využili skuliny, na které mohli těžit. A díky tomu, že nikdo neodpovídá novými vybavami proti nim z toho těží dál, a s tímto přístupem budou ještě hodně dlouho a vy si tu budete ještě déle stěžovat. Teď je díky jejich výbavám skulin nových hned několik, ale nikdo jich nevyužije, protože jdou pořád v tom monotónním režimu toho, co je "správné PVP, co je top, co mu někdo doporučil" a pak to dopadá takto. Vážně to nemyslím nijak špatně proti vám, ale tímhle stylem nakázání s tím stejně nikdo nic neudělá. PS. Už se těším na další porci bídy :roll:
Tak mi milý raydene řekni danou skulinu na auraka, prosím zasvět mě do toho.

Dostaneš bídu, protože to co píšeš jsou prostě nesmysly, protože jediný kdo danou skulinu muže využit je dálková postava.

Nebo snad si dokážeš představit, že bych na aurakovi hral full utoky?

Dokud mi neřekneš tu tvoji teorii, co dělam "špatně" a že nepoužívám nějakou "skulinu", tak je to pouze bezvyznamne tlachani.
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

7lukas
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 79 poděkování

Příspěvek od 7lukas » pát 26. úno 2021 19:26:18

Aha tak když tak moc rozumíš PVP tak mi řekni co máme nosit za věci na blízkovou postavu. Ano za dálkovou postavu máš x možností co můžeš nosit ale řekni mi co chceš nosit např za mentoše abys dokázal potankovat těch x healerů a archerů s extremním útokem. Fakt bych to rád věděl já nonstop testuju x věcí měním často obrany na chary ale nic nepomáhá. A bohužel už dlouho do hry nebyla přidaná věc která by pomohla zlepšit obrany. Chitin brnko je stejný jak schop dokonce bych řekl že i horší pokud ho nemáš lxsně natočené. Chitin štít to je zase věc pro dálkové postavy a chitin zbraně jsou fajn ale o proti chitin brnku jsou až moc OP. Takže pokud nám tu poradíš co máme zlepšit budeme rádi ;)

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 613 poděkování
Dostal poděkování: 674 poděkování

Příspěvek od Mionix » pát 26. úno 2021 19:35:14

7lukas píše: pát 26. úno 2021 19:26:18
Aha tak když tak moc rozumíš PVP tak mi řekni co máme nosit za věci na blízkovou postavu. Ano za dálkovou postavu máš x možností co můžeš nosit ale řekni mi co chceš nosit např za mentoše abys dokázal potankovat těch x healerů a archerů s extremním útokem. Fakt bych to rád věděl já nonstop testuju x věcí měním často obrany na chary ale nic nepomáhá. A bohužel už dlouho do hry nebyla přidaná věc která by pomohla zlepšit obrany. Chitin brnko je stejný jak schop dokonce bych řekl že i horší pokud ho nemáš lxsně natočené. Chitin štít to je zase věc pro dálkové postavy a chitin zbraně jsou fajn ale o proti chitin brnku jsou až moc OP. Takže pokud nám tu poradíš co máme zlepšit budeme rádi ;)
Pardon, zeptejte se Lyra, ten dává krále i za mentála napohodu a opakovaně.

Mio

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí
@ Suko201 « stř 12:07 pm »
marexanax píše: Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
lol, jak se tohle může stát, to mi je opravdu záhadou.
@ marexanax « stř 9:40 am »
Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
@ Vydesenej « stř 7:22 am »
Z technických důvodů bude provedena údržba v čase od 7:30 do 8:00 :D a hra už nejede v 7:00 AU
@ TomasFoxx « úte 11:21 pm »
@Mionix,  jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo :D každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@ Mionix « úte 5:28 pm »
@TomasFoxx,  tak že, je to systémem ošetřené, nebudu psát jak, ale nedostupný zmizí sám.
@ qSTRoNgMANp « úte 12:53 pm »
Na to, že Vás tam je 5 a pů, tak se chováte, jak korporát o 500 zaměstnancích. :D
@ Mionix « pon 7:12 pm »
@TomasFoxx,  Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@ TomasFoxx « ned 10:06 pm »
@Mionix,  mohl bys prosim ticket 94300? jde jen o bugnuty ctyrlistek, tak at muzem hledat dal
@ Mionix « sob 5:34 pm »
Tak že pro info, ti co mi poslali do SZ jméno postavy, tak je quest údajně opraven a můžete jít za Handu UP
@ Mionix « sob 4:59 pm »
Prosím do SZ o dodání jmen postav, kde vám nejde nový věneček. Saggi nahradí.
@ Borda91 « sob 2:11 pm »
Už má někdo ten suvenýr? :D
@ cleo « sob 1:14 pm »
@Nonepovideeej,  ono to prý nejde ani těm co ho ještě nedělali
@ Nonepovideeej « sob 11:47 am »
Pravděpodobně to nejde nám, kteří měli rozdělaný úkol v Dongji, ostatním to šlo, tak nevím..
@ cleo « sob 10:52 am »
@Mionix,  těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím
@ Nonepovideeej « sob 10:46 am »
Mám Smetánku, Sam-zi, Rododendron, Kakikvět, Šeřík a Broskvový květ a nic no, tak nevím :/
@ MrDzenda « sob 10:40 am »
Mě už vyrábí věneček. Odevzdáváš správné? (Houby Tue, Kořen Gango, Datle, "Bodlák" nebere)
@ Nonepovideeej « sob 10:05 am »
Bylinky nejdou stále odevzdat :( Alespoň mně teda..
@ TomasFoxx « sob 9:42 am »
Vydesenej píše: Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
:D

Who is chatting

offline Mionix