Lois píše:
Nic tady promazávat neni potřeba, sami jste tu ze sebe udělali uplný magory.
Kdyby fungovala čest a dostání vlastnímu slovu oboustranně, tak tu neni nikdy k rozebírání vůbec nic. Vycházíte z jednostranných informací, správně byste neměli mít ani ty, protože se vás to prostě netýká. Fakt zabedněnci. Musíte mít ty životy opravdu chudý a prázdný, když se místo o svoje věci staráte o ty naše.
K cele teto konverzaci, ja to vidim tak, že hur jsi z toho v očích lidi vyšla ty a ne oni (Jsi v te žlute tak dlouho a ješte sis nezvykla na potrebu obyvatel rozebrat všechno do detailu ? )
K tvým prispevkum predtím:
Spoiler:
Ty z toho tu treti svetovou už deláš, ty deláš treti svetovou ze všeho co se nedeje tak jak chceš. Pojem spravny vudce určite nesedí na tebe. Vedete společne ? - ne, nejradeji bys mela všechny na vodítku. Ty si členy sveho cechu vážíš jen do te doby dokud skačou jak ty pískáš a jakmile se člen rozhodne k nečemu z vlastné vule už to je odpad. Nemyslím si že Luca ty tvoje moudra potrebuje, jak se tak dívám její cech je v mnoha ohledech lepší jako tvuj. Jako hvezda se možná cítíš ty ve chvíli kdy si mužeš dokazovat svoji moc na nekom kdo je pouhy mravenec a neuvedomuje si, že ty ve skutečnosti žadnou moc nemáš. Kdyby ses nechovala tak jak se chováš byvalí členove cechu by možná nemeli duvod mluvit o tom jak to tam funguje.
TxGaRxT píše:Jo a teď mi prosím definuj "správného člena" ... Dle mně člen co odejde nmůže být pro cech správnej Hmm ale vidím že slovné války by vám trochu šli ... co tak si poměřit síly ve válečném poli ... sem zvědav na další výmluvu
Ave JÁ !!
S váma to není válka, je to závod o to kdo má vetší počet postav s herbarenim na P (anebo víc penez) a kdo má víc lidí co umí šikovne zdrhat + kdo má lepšího stunera
Lorianne píše:
S váma to není válka, je to závod o to kdo má vetší počet postav s herbarenim na P (anebo víc penez) a kdo má víc lidí co umí šikovne zdrhat + kdo má lepšího stunera
1)Stunera můžete mít taky
2)Herbařit můžete i vy (vydělávat taky)
3) takže za to že ste líní nikdo jinej nemůže
Lorianne píše:
No nevím, sama říkáš "šikovně zdrhat", však to je jedno jak bojujou. Když jim to vychází, tak je to jejich strategie a váš problém jestli prohráváte. A že používají stunery... To vy snad nemůžete? Od čeho teda potom jsou Je to jako by jsi teď fňukala, že jste prohráli válku, protože neumíte taktizovat.
Já teda vůbec netuším jak vypadá jejich válka, ani jak dopadla válka mezi vašimi dvěma cechy. Jen píšu co mi vyplívá z tvého příspěvku.
Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
Lorianne píše:
No nevím, sama říkáš "šikovně zdrhat", však to je jedno jak bojujou. Když jim to vychází, tak je to jejich strategie a váš problém jestli prohráváte. A že používají stunery... To vy snad nemůžete? Od čeho teda potom jsou Je to jako by jsi teď fňukala, že jste prohráli válku, protože neumíte taktizovat.
Já teda vůbec netuším jak vypadá jejich válka, ani jak dopadla válka mezi vašimi dvěma cechy. Jen píšu co mi vyplívá z tvého příspěvku.
Lorianne píše:
Tady jde o to, že meji zajem bojovat jen s cechem,který považuji za slabší at si rikaji co chteji. Jo ted je to tak, že tohle a tohle a tohle mužete mit i vy ale ja nejsem slepá a videla jsem i ty prispevky jaký to byl pláč pred valkou nebo po valce s križaky, o tom jak nevim koho nabrali pred valkou a podobne. To taky muže udelat kterejkoliv cech. (Vymluvy jsou jejich slova ne slova jinych cechu)
Ja nejsem za Pretorians ani za LR mne to je uplne jedno. Podle všeho ale meji pravdu Pretorians a já nesnašim když se nekdo pretvaruje jakej je skvelej a pravda je jiná.
Lorianne píše:
Tady jde o to, že meji zajem bojovat jen s cechem,který považuji za slabší at si rikaji co chteji. Jo ted je to tak, že tohle a tohle a tohle mužete mit i vy ale ja nejsem slepá a videla jsem i ty prispevky jaký to byl pláč pred valkou nebo po valce s križaky, o tom jak nevim koho nabrali pred valkou a podobne. To taky muže udelat kterejkoliv cech. (Vymluvy jsou jejich slova ne slova jinych cechu)
Ja nejsem za Pretorians ani za LR mne to je uplne jedno. Podle všeho ale meji pravdu Pretorians a já nesnašim když se nekdo pretvaruje jakej je skvelej a pravda je jiná.
S příspěvky od tebe se bojovat musí, ale vyhrát se nedá ;(
Lois píše:
S příspěvky od tebe se bojovat musí, ale vyhrát se nedá ;(
Moc mne to mrzí, že pravda je krutá a ty se za ni zlobíš a nezmužeš se na nic jineho než na tohle
PS: Už ti to tu nebudu spamovat aby ses nahodou nerozbrečela za pc snad budeš mit do budoucna hodne zajemcu o vstup do cechu
Lori i ty jedna bojovnice
Už zase bojuješ na fóru a na nás ve hře pěkně kašleš, už dlouho si za náma nepřišla. Nad čí ''inteligencí'' se teď mají modráci bavit?
Noták nech mne být nebo se rozbrečim . Modrá má prece tebe jiste se bezemne zaobejdeš. Já už moc nehraju - informace pro tvoje potešení. Na tvem miste se starám o sebe a o tvou zábavu se jiste postará inteligence Humanoida
Naposledy upravil(a) Lorianne dne čtv 10. črc 2014 15:13:59, celkem upraveno 2 x.
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout
@TomasFoxx, Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má
@LittleNessa, na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag treba to zobrať teraz z opačnej strany
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu to je funny
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě
TomasFoxx píše: @LittleNessa, ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene
TomasFoxx píše: @LittleNessa, no vidíš já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic"
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
TomasFoxx píše: @LittleNessa, no vidíš já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic"
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický