PVP Hry Joan 2015

Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
Odpovědět
GiVeMeLoVe
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Re: PVP Hry Joan 2015

Příspěvek od GiVeMeLoVe » stř 07. říj 2015 21:20:55

Mithra píše:
GiVeMeLoVe píše:
GiVeMeLoVe píše:Chtěl bych se zeptat nejlépe GM týmu, jestli výherce ve skupině Super Masters kde je jen 10 soutěžících budou mít všechny odměny ( monokl pero povolení) stejně jako třeba Top Ten. Děkuji

Edit by Mithra: Nevidím důvod, proč by je neměli mít. Za to, že je ve skupině tak málo soupeřů přece nemohou.
Tak to se mi zdá jako velká blbost, přeci jen je jich tam 10 a mají mnohonásobně levnější pvp výbavu než třeba o kategorii víš, možná dokonce i pvm výbavu. To ten kdo by si chtěl vydělat na turnaji yangy by mohl chodit s buffem. Dat 50CB za válku a skončit nejhůře 3 :) ale vás turnaj vaše pravidla:)
A víš, že máš vlastně pravdu?
Turnaj není o výdělku. Tak já ty odměny od GM teamu zruším kompletně.
Stejně mám čím dál víc větší a větší pocit, že jen ony jsou předmětem všech nářků a křiku tady.

No ono by bohatě postačilo, aby v cenách bylo napsáno + speciální odměna GM TÝMU. Nic víc nezveřejňovat, třeba bychom tak předešli transferum a jiným nepříjemnostem. Třeba příště pokud bude mít někdo odvahu toto všechno zrealizovat, určitě to zabralo hodně času a myšlení ale zatím sem nadmíru spokojen.

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » stř 07. říj 2015 21:24:27

Tak mi zkuste oponovat,dále je blbost aby se pvp hry posuzovali 1v1 ( kvůli setům,požehům a dalším věcem) z toho spočívá že ,,pvp" hry nemá cenu ani přádat jelikož to je o ničem.
Ani nevíš co jsi psal?A vyžírky jak tvrdíš ty,do té kategorie řadíš hráče co mají výbavu za xxx miliard ?Soutěž se povedla,války říší ožili a to je hlavní,že se najdou jedinci,kterým to vadí s tím se bohužel musíme smířit.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » stř 07. říj 2015 21:25:41

Wolfikk píše:Jedine lakadlo v turnaji je gm odmena to by melo hodne lidi priznat. Pro zabavu tolik lidi valky najednou urcite nechodi.
Když se pořádaly Hry v roce 2013, uvažoval jsem o tom, že se jich nezúčastním, jelikož nemohu chodit do všech válek a v podstatě postup někomu daruji. Nakonec jsem zúčastnil, abych podpořil myšlenku i pvp samotné.
V roce 2015 se pro mě nic nezměnilo, pracovní doba je pořád stejná a i přesto jsem šel do kvalifikace, abych Hry podpořil. Líbí se mi obnovení her, líbí se mi propojení starého pořadatele (LR) s novým (RL). Sice mám nějaký "rybíz" (námitky), přesto všechno se mi soutěž líbí a světe div se, GM odměny pro mě neznamenají vůbec nic. Maximálně hezkou odměnu, kterou získá někdo jiný.
Obrázek

Nikkinnka
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Nikkinnka » stř 07. říj 2015 21:29:25

Tak se hned všichni nechytejte za slovo. Tak mu to ujelo a napsal to někdo jiný. Ať už je vyžírání o čemkoliv tady to nezměníte. Pokud máte návrhy jak to celé změnit, GM tým určitě vaši schopnost vylepšit PVP na serveru uvítá když se tak všichni v tom vyznáte. Upřímně kdo dnes není ve war naštvaný, že mu někdo vyžral človíčka do kterého se snaží bušit vší silou půl hodiny :-D Já jsem chytla jednoho z nejlepší PVP hráčů podle vás "vyžírku" (ale že to teda umí) a vím, že moc šancí nemám (Tarbole buď na mě hodnej a nesnaž se tolik v dalším kole :-)). Mohla bych tu brečet už od počátku jako všichni kdo si tu stěžují, ale je to jen že napíše každý pár písmenek vylije si svůj vztek a to je tak všechno. Jediné co tu někteří předvádí je to, že kazí hru ostatním. Tak si toho nevšímejte buď nechoďte do war nebo tam choďte a dělejte, že žádná soutěž není. Bylo by fér utnout debatu na téma co vše udělali špatně a jak je celé PVP na (víte co :-)) Každé téma se zvrhne v urážení některých hráčů a kritizování co je špatně - dle mého názoru dost ubohé.

Hezký večer všem.
Nemmesis - dračí šamanka 150lv

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » stř 07. říj 2015 21:41:11

Napsal jsem že je blbost aby se posuzovali 1v1 protože tu jsou spodní bonusy,nauč se číst :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 07. říj 2015 21:44:27

Jen bych podotknul a zopakuji věty jiných. Nikdo nikoho nenutí se her účastnit. Je právo pořadatelů, pokud to uznají za vhodné, kdykoliv se na vše vydlábnout a ukončit hry. Je jen dobrou vůlí GM teamu se her účastnit a rozdat nějaké ty odměny, také se na frlání můžou vykašlat a odměny zrušit. Her se mají a mohou účastnit ti, co se účastnit chtějí, za podmínek stanovených pořadateli, GM teamu. Jestli si někdo myslí, že je tak snadné si počkat až bude mít protivník nula ZB a pak ho zabít, tak je asi jasnovidec a mistr světa. Všichni mají stejnou šanci zasadit poslední ránu, tak jaké vyžírání, když protivníka zabijí společně.

A Evile, jak ty píšeš, že jsi si přečetl celé téma, tak možná ano, ale pak tedy nechápeš psaný text, protože se tu několikrát psalo, že žádné souboje 1v1, ale normální počty CB za války říší, které se jen píší do tabulek a pak se vyhodnocují po rozlosovaných dvojicích.

A na závěr znova: Chcete se účastnit her? Tak respektujte pravidla nastavená pořadateli a teamem. Nemáte žádné právo kritizovat, vy nic nepořádáte, nikdo vás soutěžit nenutí, kdykoliv máte právo se neúčastnit nechat se vyřadit.

Opravdu mě už asi šálí zrak. :-(
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31

Příspěvek od MostEVILEK » stř 07. říj 2015 21:47:12

a kde máš napsano že JÁ jsem napsal že se to má určovat podle pvp 1v1 ,já napsal že je blbost to i tohle,protože to je oboje o ničem,rudlo to žemáš vybavu za xxx kkk neznamená že nevyžíráš :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 07. říj 2015 21:55:38

MostEVILEK píše:dále je blbost aby se pvp hry posuzovali 1v1 ( kvůli setům,požehům a dalším věcem)
Tak to asi psal duch svatý. Netuším od kdy se ve válkách říší používají sety a požehy?

Evile napiš mi, kdo ve válkách vyžírá a kdo nevyžírá a jak to nastavit, aby to bylo spravedlivé. Protože, když to uděláš podle uděleného DMG, tak do těch válek nebude chodit vůbec nikdo, protože třeba WPčka nebo menší slabší postavy neudělají ani jedno CB a můžeme celé PvP odepsat a nechat se tlouct jen děti před skladem v PvM. ;-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Hakan
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 286 poděkování

Příspěvek od Hakan » stř 07. říj 2015 22:22:01

Krkovička píše:Muzou se hraci porovnavat podle CB a proc? No to je jednoduche hned nekolik aspektu : biolog,karma,lovec,bonusy,talismany,rozlozeni pvp bonusu a taky taktika to je velice dulezita vec je treba si rozmyslet kdy se zdekovat a kdy utocit a hlavne kam, sam jedinec nikoho neutluce takze muzes lovit slabsi kusy nebo utocit do davu a doufat ze tve kouzla budou silnejsi a pripocitaji se ti CB a o tom to je.Pokud se nepletu tak vyzirani uz neni o tom ze das posledni ranu a vyzeres nekomu CB bez zasluhy ale jak silne straty od tebe utrpi protivnik .
Bohužel mám rýpací náladu takže na tohle si zareagovat musím. Ne nejde srovnávat PvP podle CBček (určitě né podle těch ve war) Tohle číst od někoho, kdo zanechal dost luxusní postavu ninji a udělal si healera mi trochu víc odporuje tomu co jsi napsal. Biolog, blá, blá, blá... taktika áno ono je fajn s postavama co mají dálková kouzla natočit si útoky (neříkej, že je nemáš, jinak by jsi nezačernil dolní bonusy, protože když někdo vidí jeden pár obran je katasrofa) a běhat kolem davu a jen házet kouzla, která se načítají ultra rychle. S postavama, které do toho davu jít musí (daggeři, mentálové, auráci a WPčka) se opravdu parádně utíká z davu, kde se to řeže hlava nehlava a než stačíš utéct hra tě 2x vrátí zpět a už už jednosměrná letenka do "Spustit ve městě". Tak se z vyžárání sekem stalo vyžírání kouzlem. Teda pokud vím, předtím se taky dalo kouzlem vyžírat, takže se vlastně vzala jen možnost získat CB sekem pro ty, kteří ten chumel drží a tvoří :up:
už jsem si vylil své srdíčko a ulevilo se mi ách :clap: :clap:

K tématu, her se neúčastním z důvodu časových, zdravotních (nervy mám jen jedny a kazit si je 3x týdně není dobrý nápad) a taky co si budeme nalhávat jsem lama, která ve war říší nic nedá :( V cidonii bojuje a nadávat si nechá.
Na soutěž nadávat nemůžu a nechápu, jak si to někdo může vůbec dovolit. Je to jen zpestření hry. Dobrovolné přispění nemalé částkym nemála času a podobně, několika hráči pro ostatní komunitu a furt to ostatním není dobré.
Napsal bych ještě něco, ale to už by bylo off topic :(

Takže pac, pusu levým tlačítkem myši na šipku Odchod!
SBOHEM

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31

Příspěvek od MostEVILEK » stř 07. říj 2015 22:36:29

Cepino píše:
MostEVILEK píše:dále je blbost aby se pvp hry posuzovali 1v1 ( kvůli setům,požehům a dalším věcem)
Tak to asi psal duch svatý. Netuším od kdy se ve válkách říší používají sety a požehy?

Evile napiš mi, kdo ve válkách vyžírá a kdo nevyžírá a jak to nastavit, aby to bylo spravedlivé. Protože, když to uděláš podle uděleného DMG, tak do těch válek nebude chodit vůbec nikdo, protože třeba WPčka nebo menší slabší postavy neudělají ani jedno CB a můžeme celé PvP odepsat a nechat se tlouct jen děti před skladem v PvM. ;-)

Nejsem programator,takže nevím či to jde či nie,ale udělal bych to tak že by se to odvíjelo od DMG,jak jsem psal vejš,tak když by někdo vzal přes 75% zb někomu a druhý těch zbylých 25% například,tak by šli cb tomu kdo ubral více,tím by se aspon vyrušilo trošku vyžíraní,je jasné že když si někdo nahodí utoky,např dragon šaman,nebo mental vleze do chumlu(k chumlu) dá řev nebo průraz,vezme hodně,ale furt by třeba nevzal těch 50%. Jenže to už se kdysi psalo že to tak bude,ale ejhle,ono nic že ?:)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix 
offline Valkaryan