Ono tomu je tak skutečně tak 2. vesnice mi vydělává snad nejvíc

Kerindor - 210 úlomků drop byl vskutku přenádherný 2x střep a bylinky co víc přát, ale na tohle už jsem si zvykl ještě ke všemu, když si vemete, že střep prodáte za 35kk ono vlastně už do keri chodím dropit bylinky, protože to ostatní nestojí za řeč. Z toho mě 60kk jen elíky a dalších 50kk proměny takže do mojí aktivitu v kerindoru začínám omezovat.
Pak tu mám swamp - bohužel nejsem v TOP abych vydělal 1kkk za swamp a díky nedostatku místa se dostanu tak na 300kk+ které vyplácám na mapách a točení talismanů. Takže výdělek z něho mi pokryje ledatak krev a elíky na další swamp.
Pak zaskočím s prckem do metinlandu a udělám tam 450kk - záleží jestli padne mapu nebo ne. Takže já už vydělávám v metinlandu, protože tam vydělám zdaleka nejvíce akorát mě deptají jistá individua která musím krotit s hlavní postavou.
Na závěr postavu 114 Lv živím s droperem z metinlandu

Prostě je to tu na pytel, když máte problém prodat kosti na útok schopností za 130kk připomínám, že dříve jsem je kupoval za 350kk, protože nyní si vedle Vás stoupne frajer a potřebuje peníze tak prodá úlomky za 2,5kk a kosti za 100kk tím pádem si od Vás už nikdo nic nekoupí, protože zjistili, že tu samou věc koupí o dost levněji a takhle to bude klesat až do té doby než bude stát úlomek 1kk - magičák 20kk. Jedna věc s talismanama a dobrýma bonama mě stojí 10kkk tak si stočítejte kolik hodin musím strávit na tom podělaným droperovi abych si na to vydělal