Příspěvek
od ovechkin » pát 17. kvě 2013 22:32:17
...obdobná záležitost mne potkala, ale to už je velmi dávno..k chybě došlo ze dne na den samovolně...odinstalovat hru nestačí zřejmě jen běžným způsobem...ale využít k tomu programu např. revouninstaler (freeware)....ten umí vytáhnout i z regeditu zbytky....dá se říci, že by pak nová instalace byla na čisto...nejdřív- ale pro jistotu ještě provest cleaning pc a stáhnout luncher nový....možností je také bod obnovy pc do doby, kdy hra ještě fungovala.....reinstal windows je snad poslední variantou, ale toho snad nebude zapotřebí...snad má pomoc bude k něčemu platná....potěšilo by mne, kdyby to pomohlo... nepatřím k těm, kteří pokud něco ví ...nechávají si to jen pro sebe...ono je totiž lepší držet partu a nehrát na svém písku...v případě nouze mám tak přátelé, kteří rádi poradí...
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.