Tak obrázek nebude(Kdyžtak později
Problém při pouštění hry
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- ExE
- Lv.15

- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Problém při pouštění hry
Ahoj.Pustil jsem launcher.Vše fungovalo,ale když se mi načetla hra(Teda skoro načetla
)Tak se mi zobrazovala pořád načítací obrazovka ale i chat tak to bylo asi 5 minut pak jsem to vypl a šel hned sem
.Více v obrázku
).Nejde mi to nahrát a teď v noci na to nemám nervy
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
- ExE
- Lv.15

Re: Problém při pouštění hry
Nepomohlo to
EDIT:Přidávám obrázek
Další EDIT:Tady jsem zrovna zachytil špatnou dobu kdy nikdo nepíše v chatu,ale chat se mi zobrazuje normálně.Grafikou to být nemůže-ovladače mám nejnovější.
Spoiler:
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Já měl ten samej problém a ano ovladače jsem aktivoval řešil jsem to tady asi týden a pomohlo to, ale stáhnul jsem aji znova metin a nechal napatchovat a ještě stáhl projistotu znova launcher, a už mi to šlo, fakt jsem se sám tomu divil.ExE píše:Nepomohlo to
Další EDIT:Tady jsem zrovna zachytil špatnou dobu kdy nikdo nepíše v chatu,ale chat se mi zobrazuje normálně.Grafikou to být nemůže-ovladače mám nejnovější.Spoiler:

- ExE
- Lv.15

No program Driver Genius mi ukazuje 3 zastaralý ovladče.Zkusim je aktualizovat a snad to půjde
EDIT:Nepomohlo zkusím ještě reinstall a potom ještě stáhnout znova.Snad to pomůže
Mám tu další problém.Při instalaci mi to píše nějakou chybu.Víc v obrázku
EDIT:Nepomohlo zkusím ještě reinstall a potom ještě stáhnout znova.Snad to pomůže
Spoiler:
- ExE
- Lv.15

- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Postupuješ přesně podlě návodu na webu? Jestli ne, co děláš jinak?
Záleží taky na tom co máš za počítač.
Mně se třeba děly divy (stažené soubory nešly rozbalit/spustit, nešly instalovat programy, jak originální, tak stažené, zvlášť s metinkem se to křížilo vel'a mnoho) s počítačem díky jediné maličké chybě na RAM paměti. Celá byla na vyhození a po výměně jede počítač, jako nikdy předtím.
Záleží taky na tom co máš za počítač.
Mně se třeba děly divy (stažené soubory nešly rozbalit/spustit, nešly instalovat programy, jak originální, tak stažené, zvlášť s metinkem se to křížilo vel'a mnoho) s počítačem díky jediné maličké chybě na RAM paměti. Celá byla na vyhození a po výměně jede počítač, jako nikdy předtím.
"Happines only real when shared."
- ExE
- Lv.15

Dělám všechno úplně přesně.Chyba na počítači.No vše (myslim teda)funguje jak má. 
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Mne pise to iste... Ale mne to tam vipisuje ete ze nemam pripojenie k netu...a + mi nejde ani spustit , ekura.czExE píše:No program Driver Genius mi ukazuje 3 zastaralý ovladče.Zkusim je aktualizovat a snad to půjde
EDIT:Nepomohlo zkusím ještě reinstall a potom ještě stáhnout znova.Snad to pomůže![]()
Spoiler:
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.