Druhý svět
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Druhý svět
Proč je na druhém světě tak málo lidí a na prvním kvanta lidí ?
Však při takovém množství druhý svět můžete zrušit, však tam nikdo nehraje než pár shoperů...
mělo by se s tím něco udělat, ne ?
Však při takovém množství druhý svět můžete zrušit, však tam nikdo nehraje než pár shoperů...
- strnaj
- Lv.23
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
Re: Druhý svět
Založenie druhého sveta bol krok vedľa...
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
- Bmlegend
- Lv.22
- Dostal poděkování: 38 poděkování
Shockys píše:Proč je na druhém světě tak málo lidí a na prvním kvanta lidí ?
Proč bych tam měl chodit když mám postavu na sindi ? celou dobu pár lidí psalo a já mezi něma že to bude chvilková záležitost , borci co si mysleli že když začnou někde od znova tak budou hned top , itemáci taktéž ale zjistily že na prázdnem serveru to nemá cenu ...
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
konečne niečo k veci...Bmlegend píše:Shockys píše:Proč je na druhém světě tak málo lidí a na prvním kvanta lidí ?
Proč bych tam měl chodit když mám postavu na sindi ? celou dobu pár lidí psalo a já mezi něma že to bude chvilková záležitost , borci co si mysleli že když začnou někde od znova tak budou hned top , itemáci taktéž ale zjistily že na prázdnem serveru to nemá cenu ...
jo a ani ty hrať nemusíš na sinfortii keď nechceš ,takže sa s tým urobiť nič nemusí
Si PvP Hráč lvl 70-95? Hľadáš čech s pravidelnými vojnami a s aktivitou v Malej Svatej?
[center]PRIDAJ SA K NÁM![/center]Viac nájdeš TU
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 75 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Hrál jsem tam je to škoda myslel jsem, že se to rozjede ale nic no jdu zpět na sindicate 

SirMateo
Dreek
Dreek
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Je to prostě velký omyl, co chceš ? Byl to krok skoro o rok zpátky... to neřeším ani to, že se díky tomu po :warn: systém SDček a poté se kvůli Sinfortii musel odstavit i Hero Market, protože potřeboval úpravy. Prostě zrušit ho je asi dost blbost, ale to že tam nikdo není, za to hráči na Sindicate fakt nemůžou. A určitě opustí všichni svoje postavy a poletí hrát na prázdný server
.

Podpis smazán moderátorem fóra.
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já to psal hned, že zapláčeme, ale je pravda, že sem to trochu přehnal, když sem říkal, že by to rozbilo komunitu lidí
Lidí co tam přešli bylo strašně málo a nových asi taky moc nepřibylo, zaplať pánbůh za to
Bylo to strašně uspěchané a špatné rozhodnutí

-
- Lv.9
Psal jsem, že by to chtělo hráče přitáhnout a to, že si hned myslel na to, že okamžitě začneš hrát na Sinfortii místo Sindicate nikdo nenapsal.Andri píše:Je to prostě velký omyl, co chceš ? Byl to krok skoro o rok zpátky... to neřeším ani to, že se díky tomu po :warn: systém SDček a poté se kvůli Sinfortii musel odstavit i Hero Market, protože potřeboval úpravy. Prostě zrušit ho je asi dost blbost, ale to že tam nikdo není, za to hráči na Sindicate fakt nemůžou. A určitě opustí všichni svoje postavy a poletí hrát na prázdný server.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Napíšu to tak, lidi plakali že chtěli druhej svět, Saggi jim vyhověl, a počítal s tím že tam bude nejspíš taky větší aktivita, na to kolik lidí tu založilo na to téma, že už nemaj co dělat na sindicatu, že už je to nebaví že by to chtělo novej svět atd, tak teď maj to co chtěli, to že tam je málo lidí je i proto že Sintforia se nerozjela ještě jak by měla podle mě, je to otázka času, já hraji ádle na sindicatu, já neplakal aby se udělal novej svět, takže mi je to celkem jedno, jestli ty postavy přesunou potom třeba na sindi nebo ne, fakt nevím, podle mě je to prostě otázka času jak se rozběhl sindi, tak i sintforia se po čase rozjede, jen chvilku počkat.
Jinak k tvojí otázce, nemůžeš lidi chtít nutit hrát někde jinde když nechtějí, tohle se prostě nevnutí nikomu, když se někomu tam bude chtít hrát, tak bude s tím ty ani GM team žádnej hráč nic neudělá.
Jinak k tvojí otázce, nemůžeš lidi chtít nutit hrát někde jinde když nechtějí, tohle se prostě nevnutí nikomu, když se někomu tam bude chtít hrát, tak bude s tím ty ani GM team žádnej hráč nic neudělá.

-
- Lv.9
heheslusnej píše:Napíšu to tak, lidi plakali že chtěli druhej svět, Saggi jim vyhověl, a počítal s tím že tam bude nejspíš taky větší aktivita, na to kolik lidí tu založilo na to téma, že už nemaj co dělat na sindicatu, že už je to nebaví že by to chtělo novej svět atd, tak teď maj to co chtěli, to že tam je málo lidí je i proto že Sintforia se nerozjela ještě jak by měla podle mě, je to otázka času, já hraji ádle na sindicatu, já neplakal aby se udělal novej svět, takže mi je to celkem jedno, jestli ty postavy přesunou potom třeba na sindi nebo ne, fakt nevím, podle mě je to prostě otázka času jak se rozběhl sindi, tak i sintforia se po čase rozjede, jen chvilku počkat.

Jináč nikoho jsem v žádném případě nenutil v mém tématu, aby hrál na sinfortii.
Také ten server lidi chtěli už před 1 rokem a né po roce...nikdo jen tak nevydrží rok čekat na něco, co je nejisté, když Saggi nedal znát svůj zájem o přípravu druhého světa, když jej zavrhnul po dlouhých diskuzích zde na fórum.
Jak je znát, tak spousta lidí zde nepochopila/nedospěla ještě k názoru, že tu píšu jen o ,,propagaci" serveru Sinfortia...
Ne, zde hold hloupě budou spámeři furt psát dokola ,,Nebreč" ; ,,neplakej" ....opravdu je to smutné, že k rozumné diskuzi se vždy najde nějaký ehm... který bude psát takové hloupé poznámky.
Já sám musím říct, že bych o Sinfortii ani nevěděl, kdybych tu neměl kamaráda, který tu hraje a neřekl mi o této ,,novince"
edit. GM tým, že s propagací serveru nic neudělá ?? To bych snad bral i jako urážku

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »