Spoiler:
Jsem majitelem účtu a vystavil sem ho na prodej, dostal sem pár nabídek ale žádnou z nich sem neakceptoval (ten co mi psal poslední sem mu napsal ať tam dá šek), dojdu na druhej den (tj dnes), lognu se na webu - dám hero market a najednou mě zabije hláška -->> "Tento účet není na prodejní listině. Zkuste znovu, případně nás kontaktujte na supportu."
No tak jsem si domyslel že když neni na toté listině, tak asi už tam toten účet byl víc jak týden ne? No tak sem jel do nastavení a co nevidím? --->> "Změny údajů jsou povoleny jen na aktivních účtech." Tak šak dobre.. stane se žejo, třeba je zamrazenej a chudáček čeká na moji pomoc -> tak sem kliknul na "Herní účet" (nikoliv na tu nabídku pod nim) a čumim jak děcko na nickelodeon že prej
"Stav Účtu AUKCE
Tento účet je vystaven na prodej.
Do ukončení prodeje není možné za daný účet hrát."
No šak dobre! Je to síce trochu divné ale že já jsem už ostřílenej tak zkusim kouknout na emaily, možná se ten prodej už nejak pozměnil a tak si tam hezky jdu ale co nevidím, na mailu ani zmínka o tem, že bych mel neco akceptovat. Wat wat wat?
No tak jsem si domyslel že když neni na toté listině, tak asi už tam toten účet byl víc jak týden ne? No tak sem jel do nastavení a co nevidím? --->> "Změny údajů jsou povoleny jen na aktivních účtech." Tak šak dobre.. stane se žejo, třeba je zamrazenej a chudáček čeká na moji pomoc -> tak sem kliknul na "Herní účet" (nikoliv na tu nabídku pod nim) a čumim jak děcko na nickelodeon že prej
"Stav Účtu AUKCE
Tento účet je vystaven na prodej.
Do ukončení prodeje není možné za daný účet hrát."
No šak dobre! Je to síce trochu divné ale že já jsem už ostřílenej tak zkusim kouknout na emaily, možná se ten prodej už nejak pozměnil a tak si tam hezky jdu ale co nevidím, na mailu ani zmínka o tem, že bych mel neco akceptovat. Wat wat wat?
Pozn.: Znova opakuju že jsem majitelem prodávaného účtu, nikoliv nabízející.
Na pranýři sem se díky bohu (nebo bohužel?Script píše:Bude se jednat o systémovou chybu, proto je nutné problém řešit neprodleně na supportu. Jakékoliv vaše zásahy do aukčního systému by mohly problém ještě prohloubit. Jedině snad zkontrolovat, jestli nebyl účet v průběhu aukce zabanován, ale v takovém případě by mělo dojít k automatickému stažení z prodeje.