WP sura - zbran
- 
				MonkeyZombie
 - Lv.9

- Dostal poděkování: 2 poděkování

WP sura - zbran
z akou zbranou expit na lvl 65? FMS+9 18%prumka aneb kupit daky exor nebo vilu +9? dik za odpovedi...

Re: WP sura - zbran
Nejvyhodnejsi by byl bitevacek +9MonkeyZombie píše:z akou zbranou expit na lvl 65? FMS+9 18%prumka aneb kupit daky exor nebo vilu +9? dik za odpovedi...
					Naposledy upravil(a) Dandas dne pon 20. pro 2010 21:45:18, celkem upraveno 1 x.

- KakiteX
 - Lv.8

bitevqk +9 do 3KK? si z marsu?
určo FMS +9 prúmka 35% a máš to silnejšie ako bitevák, samozrejme už záleží potom na bonusoch na príšery atd

určo FMS +9 prúmka 35% a máš to silnejšie ako bitevák, samozrejme už záleží potom na bonusoch na príšery atd
- 
				MonkeyZombie
 - Lv.9

jenze mne sa nece do toho FMS vrazat koli zmene prumky na 35+ a to uz vobec ne kupovat...co se tice teho bitevaku do 3kk - taky sem se trochu zasmál 

ty si se nikdy nepreklepl? tak prominte pani dokonaly ale takovym chytrakum by to mohlo dojitMonkeyZombie píše:jenze mne sa nece do toho FMS vrazat koli zmene prumky na 35+ a to uz vobec ne kupovat...co se tice teho bitevaku do 3kk - taky sem se trochu zasmál
- 
				MonkeyZombie
 - Lv.9

ne jeste sem se nikdy nepreklepl ... sryDandas píše:ty si se nikdy nepreklepl? tak prominte pani dokonaly ale takovym chytrakum by to mohlo dojitMonkeyZombie píše:jenze mne sa nece do toho FMS vrazat koli zmene prumky na 35+ a to uz vobec ne kupovat...co se tice teho bitevaku do 3kk - taky sem se trochu zasmál
- JeSTeRSK
 - Lv.21

- Dal poděkování: 29 poděkování
 - Dostal poděkování: 11 poděkování

WP-exorcismus alebo bitevak
BM-ozubka
vila je len pre wara

BM-ozubka
vila je len pre wara
zedli ste mi nohy....
						- 
				Jirule5511
 - Lv.17

Tak ted´ si mě roesmál Víla jednoznačně pro suru ten potřebuje rychlost útoku.JeSTeRSK píše:WP-exorcismus alebo bitevak
BM-ozubka
vila je len pre wara