Email na uctu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
KeriBM
- Lv.17

- Dostal poděkování: 36 poděkování
Email na uctu
Ahoj chtel bych se zeptat jestli by sel nak zmenit emeil mam to i na bufce i na hlavni postave nemuzu si ani za prase vzpomenout jake tam mam hesla na emaily,takze nemuzu ucty dat ho aukce,psat ticket atd proste nic
-
CalidorM2
- Lv.9

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: Email na uctu
hmm, napadá mě jedině na stránce kde se přihlašuješ na e-mail. Zadat - zapoměl jsem heslo a odpověděť na kontrolní otázky aby ti poslali nový heslo.
Jestli si nepamatuješ kontrolní otázky, tak to je už velký problém..
Pak jedině vytvořit si novou postavu ( email si někam zapiš a heslo k němu
aby jsi ho nezapoměl i pro příště ) pak přes něj pošli tiket na suport..
Doporučuji si koupit notýsek a do něho psát různý hesla, ale raději jen ke hrám a e-mailum. Nebo si dávej všude heslo stejný i nick..
Jestli si nepamatuješ kontrolní otázky, tak to je už velký problém..
Doporučuji si koupit notýsek a do něho psát různý hesla, ale raději jen ke hrám a e-mailum. Nebo si dávej všude heslo stejný i nick..
LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL JSEM MUŽ ÚTRAPY !!!!!
- Derty
- Lv.19

- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
-
Singe
- Lv.6

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Email na uctu
Naco sem pises, ked neporadis? ... Nikoho nezaujima kde si pises heslo a ci je to best...Derty píše:Jak píše CalidorSám mám Poznámkový blok a je best
Skus napisat tiicket.