KevinUtd - "OX" je věčné téma a bohužel nikdy jsme tady nic nevyřešili.
Nechce se mi moc věřit, že by OX a eventy vůbec dojely na "nevychovanost mladších hráčů" apod. To je pro mě alibismus první kategorie a výmluva asi jako že "voda je překvapivě mokrá" a nebo že v létě je "sluníčko překvapivě horké".
Už když jsem sem lezl, tak po mě u vstupu nikdo žádnou občanku nechtěl. Tudíž nepředpokládám, že se sem dostaly jen věkové kategorie 15+ nebo 18+. Takže tu budeme potkávat "mladší hráče" a u nich by nás nemělo překvapovat jejich specifické chování. Každé chování má samozřejmě své hranice - ale - asi něco jiného je, když si hrají hráči z předškolky a nebo z hráči vejšky apod.
Ani se mi nechce věřit, že by třeba OX dojelo na "nespokojenost s otázkami" apod. Problém může být díky tomu, když na otázku je více odpovědí. Ale to je na spolupráci GM a hračů, aby si tím prošli a vyeliminovali všechny tyhle nepřesnosti.
Meteory nebo Bossové na námku - to nikdo nechceme. Ale proč ne třeba u Biologa (už to tak jednou bylo), nebo na jiné pro všechny společné mapě (to taky bylo)? Žádný problém.
Takže proč vlastně tu není slibovaná zábava? Ono se nechce a když není co by nutilo, tak vlastně není důvod něco měnit. Bohužel pro nás.

Pro zasmání - asi si "pronajmeme" nějaké GMko. Prostě mu zaplatíme přes SD, aby nám tu nějakou srandu přišlo udělat. A pro všechny hráče a to znamená taky v nějakou lidsky normální hodinu. Někdo proti?