Ještě bych dodal, že takovouto věc by se dala využít snad na všech levelech.... Což si myslím, že je malé bezvýznamné

Jakékoliv výhrady, nápady, kritiku apod. zveřejněte

Tvůj názor ti neberu:-), jako ulehčení to brát můžeš.. ale ty truhlice zadarmo nebudou... A 95% návrhů je ulehčení hrypato111 píše:Za mna nie, bolo by to vyrazne ulahcenie hry, to by potom uz droperi vobec nemuseli chodit vysypavat... A s tym pvp to je tiez nanic, lebo pokial by si mohol mat ty pvp v swampe mohol by ho mat aj ten druhy, a tak by ste sa tam nafulleny sekali 30 min. takze nie
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
V prvé řadě bych ti chtěl moc a moc poděkovat za super názor.. Výše jsem to nezmínil.. ale truhly by byly samozřejmě na heslo..Ghibli píše:PospyForko - Truhly v inventáři je nápad přímo EPICKÝ, protože by takhle šlo jednoduchým způsobem zredukovat počty účtů, které hráči musí obsluhovat kvůli skladničení (a že jich je).![]()
Nápad je to GRANDIÓZNÍ - v případě, že "tankuju" z jednoho ze svých skladníků na hlavní postavu větší množství předmětů. Klasika jsou třeba expertky, které si musím předávat obchodem po dvanácti. Zatímco mít Truhlu, tak si jí otevřu a rovnou přehážu z inventáře do inventáře potřebné množství.![]()
Nápad je to VELKOLEPÝ - pokud něco konkrétního hledám a nevím, na kterého skladníka jsem to před měsícem zastrčil (skleróza) - než procházet účty, přihlašovat a odhlašovat postavy, tak v případě truhel v inventáři je hledání o hodně rychlejší a pohodlnější.
Navíc - Štědrý den a dárkování je za dveřmi a věřím, že i tady ve virtuálnu si hráči dávají navzájem dárky (...i já byl letos mimořádně hodný :wannafight: ). Ale jak dávají? Dary předávané přes obchod jako nějaký prodej či co - no fuj.A přitom by stačila v IS malá DÁRKOVÁ VÁNOČNÍ TRUHLIČKA (malá = 12 políček), do které by dárce "zabalil" dárky a truhličku pak předal obdarovávané osobě. Ta by pak tuto truhličku rozbalila (otevřela) a... znáte někdo krásnější pocit, než je samotné rozbalování dárků (truhliček) od ostatních?
![]()
Já jsem PRO - všechno má svoje ALE - i Truhly v inventáři.
Jak už naznačoval pato111, tak nejsou vhodné "cestovní verze" Truhel do Swampu nebo Přitažlivky apod., aby nám pak dropeři "nezamrzávali" na jednom místě, protože nemají důvod jít vysypávat dropy.A to PvP si hold budeme muset vozit dál u sebe.
Další "problém" může být v případě okradení (stává se to). Pokud vám někdo zlý přijde vyluxovat vaše účty, tak mu to chvíli potrvá - v případě plných Truhel ve vašem inventáři má dotyčný zloduch ale hodně ulehčenou práci (protože vy máte vlastně všechno sbaleno).![]()
Co s tím?
1.) Truhly se NESMÍ použít (otevřít) nikde, kde není na mapě NPC Skladník.
2.) Truhly NEPŮJDOU ani vyhodit z inventáře na zem nebo předat přes obchod. Vhodné by bylo, když by šla každá Truhla zaheslovat.
A kde mám-e ty dárky? Koupená DÁRKOVÁ VÁNOČNÍ TRUHLIČKA z IS by měla jiný status a šla by ve hře předat přes obchod. Vhodné a úžasné by bylo, když by šla tato truhlička pojmenovat (nick hráče). Ještě bych přidal do IS DÁRKOVOU VALENTÝNSKOU TRUHLIČKU, ať si užijí i hrající dvojice slavící 14. únor.
Obrázky už mám:![]()
- teď zbývá maličkost - přesvědčit Saggiho.
Takže v prvé řadě bych podotknul, že truhla by byla... př.:Chyumgo píše:Ahoj, tento návrh je trošku těžší na realizaci, ale věřím že by si stím Saggi dokázal pohrát.
Mě se ten návrh líbí, pokud ta truhla bude na heslo a bude mít 90 míst, jako má sklad.
Jenže nevím k čemu by mi taková truhla (kromě vození expáku, zlodějek a PvP-éčka) byla, když by sní nešlo obchodovat, když přece dropuji ty expertky a chci je pak prodávat, tak by nebylo nic jednoduššího tu truhlu přendat na shopa, tam to vyložit a vesele je prodávat, teda stím že by každá postava tu truhlu neměla svou.
Př: Mám postavu ABC, která takovou truhlu nemá, pak mám postavu DEF, která tu truhlu má a má na ní heslo 4567895, když ji přendá na postavu ABC, tak ta když tu truhlu otevře bude k vyzvání aby zadala nové heslo, když ho zadá bude truhla prázdná a věci od postavy ABC, bude mít stále postava ABC, ale bude si je muset buď vytáhnout opětovným použitím předmětu, nebo skladovou rukou. To je špatný příklad.
Mělo by to fungovat takto:
Mám postavu ABC, která truhlu nemá, pak mám postavu DEF, která truhlu má, naplní ji, zahesluje heslem 4567895, truhlu pak přesune na postavu ABC, ta když ji otevře heslem 4567895, tak by mohla věci z truhly vybrat. To je dobrý příklad.
Truhla by nesměla jít hodit na zem.
Truhla by nesměla jít prodat.
Ghibli- tento nápad je super, určitě je lepší kliknout pravým a kouknout se co mi to dalo, než to vidět přímo v obchodování![]()
Tato dárková truhla by mohla fungovat takto:
Do truhly vložím věci, ty pak zamknu a po vyzvání zadám jméno postavy, ten se pak uloží a tuto truhlu už nebude moct otevřít nikdo jiný kromě te postavy.
Truhla by nesměla jít hodit na zem.
Truhla by nesměla jít prodat.
Já bych obě truhly rozhodně využil, jen by záleželo na ceně v IS, proto by se také mohl zavést drop této věcičky, dejme tomu že by měla šanci na spadnutí jako mapa pokladu (menší?), ale jak říkám, záleží na ceně.
Za mě