Koupil jsem si nové boty do HG, a potřeboval bych zjistit zda se více uplatní talisman 50 HU nebo 6% příšery?
Hodnota útoku VS. Silný proti příšerám
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
KnockOut
- Lv.16

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Hodnota útoku VS. Silný proti příšerám
Zdravím ... 
Koupil jsem si nové boty do HG, a potřeboval bych zjistit zda se více uplatní talisman 50 HU nebo 6% příšery?
Děkuji předem za každou odpověď. 
![]() | GapeBuff | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragon | Shinsoo | Belfegor | 134 | Full P | Complete | M7 | G10 | Diabolos | ||||||||||
![]() | Gape | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
Body | Shinsoo | Belfegor | 145 | Full P | Complete | P | M5 | Diabolos | ||||||||||
-
igneel
- Lv. 11

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Re: Hodnota útoku VS. Silný proti příšerám
chcelo by to skôr test, ale ak si dobre pamätám tak vzorček ukazoval, že príšery pridajú viac (bohužiaľ to tuším bolo ale pri 10% príš.)
- qSTRoNgMANp
- Lv.27

- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, Přišery ti přidaj více, protože obě hodnoty (75/10) jsou v talíkách o 34% menší na hodnotě a o 40% na příšerách. Podle mě to nebude takový rozdíl, ale přišery, jsou silnější.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Priserky daju viac ale ked tam mas HU tak to tam klidne nech

Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
-
KnockOut
- Lv.16

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Dobře, díky moc, právě mám boty 2x průmku a k tomu HU ... tak sem nevěděl no ...
) ale díky moc všem ! 
![]() | GapeBuff | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
Dragon | Shinsoo | Belfegor | 134 | Full P | Complete | M7 | G10 | Diabolos | ||||||||||
![]() | Gape | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
Body | Shinsoo | Belfegor | 145 | Full P | Complete | P | M5 | Diabolos | ||||||||||