dlouho jsem tu nehrál a nedávno jsem si udělal postavu, ale nechcou se mi tam načíst jazyky cizích říší. Ale tím, že jsem dlouho nehrál, tak nevím, jestli se zde nedělaly nějaké změny a nebo jestli je to chyba .. Dříve mi to šlo vždy, když jsem prolezl port do 2. město .. Teďka to nepomohlo a debug taky ne .. Tak mi prosím někdo řekněte, jestli je to schválně a nebo jestli s tím mám něco dělat .. a případně, co ..
Nenačtené jazyky
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- 
				rendak
 - Lv.9

- Dal poděkování: 3 poděkování
 - Dostal poděkování: 6 poděkování

Nenačtené jazyky
Zdravím, 
dlouho jsem tu nehrál a nedávno jsem si udělal postavu, ale nechcou se mi tam načíst jazyky cizích říší. Ale tím, že jsem dlouho nehrál, tak nevím, jestli se zde nedělaly nějaké změny a nebo jestli je to chyba .. Dříve mi to šlo vždy, když jsem prolezl port do 2. město .. Teďka to nepomohlo a debug taky ne .. Tak mi prosím někdo řekněte, jestli je to schválně a nebo jestli s tím mám něco dělat .. a případně, co ..

- 
				HonzaM
 - Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
 - Dostal poděkování: 825 poděkování
 - Kontaktovat uživatele:

- eMco
 - Lv.3

- Dal poděkování: 1 poděkování
 - Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Nenačtené jazyky
Mas aktivovany kouzka? Respektive jestli sis vybral zamereni kouzel,me se to pote  vzdy aktivovalo.

Nepři se s blbcem, protože by si někdo nemusel všimnout, že je mezi vámi rozdíl. 
						- 
				HonzaM
 - Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
 - Dostal poděkování: 825 poděkování
 - Kontaktovat uživatele:

Odebrání loterijních šeků z obchodu.
Úprava získání schopnosti rozumět ostatním říším. Nově je schopnost rozumět ostatním říším získána při výběru povolání u učitelů. Pokud již máte vybrány schopnosti a nemáte jazyky kontaktujte nás se jménem postavy na supportu.

Úprava získání schopnosti rozumět ostatním říším. Nově je schopnost rozumět ostatním říším získána při výběru povolání u učitelů. Pokud již máte vybrány schopnosti a nemáte jazyky kontaktujte nás se jménem postavy na supportu.
- 
				Domisall
 - Lv.25

- Dal poděkování: 31 poděkování
 - Dostal poděkování: 283 poděkování

Rozumiet nepriatelom mozes od lvl 15

Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
						Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
- 
				BravoZ
 - Lv.19

- Dal poděkování: 52 poděkování
 - Dostal poděkování: 49 poděkování

- 
				rendak
 - Lv.9

- Dal poděkování: 3 poděkování
 - Dostal poděkování: 6 poděkování

Mám lvl 75 .. Kouzla mám .. Jen ty jazyky ne .. Půjdu přes support .. Díky za rady .. 

Můžete

Můžete
- 
				BravoZ
 - Lv.19

- Dal poděkování: 52 poděkování
 - Dostal poděkování: 49 poděkování

Áno, ak Ti nenaskočili jazyky a máš kúzla, tak napíš na support.

Edit: warn za backseat modding.
/Sibyla

Edit: warn za backseat modding.
/Sibyla