Hlasujte a napíšte Váš názor

EDIT: 1 proti a žiadny dôvod ?

![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Je úplně jedno jestli přitaháš další postavu, nebo to narveš do skladu.tyranka píše:Dávám NE.
Proč: chodíme do keri s více postavama co tam stojí třeba měsíc než jdeme znovu. Jen upozorňuji, že nosíme za keri 600 úlomků ve dvou ( healer+ buf+ ninja v proměně- postavy obslohovány 2 hráči.)
Určite, ale vyber si:Itako píše:Môj názor:
Určite asi nebudem behať cez celé keri, len aby som si to dal do skladu.
Tých proti som našiel menej, ak som niečo vynechal, tak napíšte, ale za mňa
BravoZ píše:Určite, ale vyber si:
Naplniť za 80 minút INV (ako to dávam ja napríklad) a koniec ?
Alebo naplniť INV, zabehnúť do skladu a vrátiť sa naspäť (neverím, že zaberie viac, ako 7 minút) a pokračovať ?
HonzaM píše:podle mě to má nějaký smysl .. i když možná jen symbolický ... za mě NE, protože do teď tam ten skladník nebyl a dá se s tím celkem v klidu žít![]()
...
![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
je toItako píše:Myslím, že výhodné by to bolo pre tých, čo chodia na prvé 2 príšery (kerindorský skřet, kerindorský kouzelník), lebo budú blízko skladníka.Citácia 1:BravoZ píše:Určite, ale vyber si:
Naplniť za 80 minút INV (ako to dávam ja napríklad) a koniec ?
Alebo naplniť INV, zabehnúť do skladu a vrátiť sa naspäť (neverím, že zaberie viac, ako 7 minút) a pokračovať ?
Tí, čo chodia ďalej, by sa im to moc neoplatilo, lebo kým prídu, tak by mali nadropené celkom dosť úlomkov, ale to je vec pohľadu.
Áno, nebol tam doteraz a prežili sme, ale vieš, zmena je život, a keby sa tam pridal, určite by to bolo lenCitácia 2:HonzaM píše:podle mě to má nějaký smysl .. i když možná jen symbolický ... za mě NE, protože do teď tam ten skladník nebyl a dá se s tím celkem v klidu žít![]()
...