Je správné být vojevůdce v říši za kterou nebojoval?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 343 poděkování
- Dostal poděkování: 456 poděkování
Je správné být vojevůdce v říši za kterou nebojoval?
Nepřijde mi správné,že hráč přejde z jedné říše do druhé jen k vůli tomu aby byl vojevůdce.Jak může být vojevůdce v červené,když za ni nebojoval,tohle by se dle mého názoru mělo upravit není to poprvé a rozhodně to není správné.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- login
- Lv. 12
- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 58 poděkování
Re: Je správné být vojevůdce v říši za kterou nebojoval?
o_O proč jako? Třeba se zamiloval do nějaké červené šamanky a chce za ní bojovat 

Prosím, podpořte můj návrh o Rybářském prutu v sekci Návrhy
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 209 poděkování
Re: Je správné být vojevůdce v říši za kterou nebojoval?
rudlaninja píše:Nepřijde mi správné,že hráč přejde z jedné říše do druhé jen k vůli tomu aby byl vojevůdceJak může být vojevůdce v červené,když za ni nebojoval,tohle by se dle mého názoru mělo upravit není to poprvé a rozhodně to není správné.
Zbytečne moc napsaného. Trošku jsem to zkrátil a myslím, že to vystihuje celé nastavení PvP.
Ti nejvetší mlátiči jsou v konečnem účtování největší odpad. Nechápu pořád co z těch hodností máte.
(Asi chodíte do swampu na 4 hodiny a popři tom ještě i HG 4x denne.)
(Asi chodíte do swampu na 4 hodiny a popři tom ještě i HG 4x denne.)