Války říší

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Beer98
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Války říší

Příspěvek od Beer98 » úte 03. úno 2015 19:06:57

Nevím zda tu team neco delá alebo ne ale Války ríší neustále padají mohli by ste se tomu začat venovat a opravit to? Pak se nedivte že je ve válka každým dnem méne lidí ked Válka ješte ani porádne nezačne a uš to x lidem padne :omg:
Podpis smazán administrátorem fóra pro porušení pravidel.

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: Valký ríší

Příspěvek od MadWizard » úte 03. úno 2015 20:10:36

mno tak poslem na tvoj pc 4 hecerou a tez tvoj pc spadne je to napor na server a je samozrejme ze niekomu to padne

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » stř 04. úno 2015 10:30:26

Divné že mě to např nepadá,pokud se mi neseken grafika ale to je problém jinde,jak psal mad,jak tam běhají lidé a davaj spelly,třeba 90 lidí najednou,tak to je zátěž jako prase,proto nepřipadá v uvahu petsystém víš jaké by byli lagy? s petama....
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Domisall
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 283 poděkování

Příspěvek od Domisall » stř 04. úno 2015 11:21:07

stale menej a menej ludi? bol som teraz war risi po dobrom polroku a tolko ludi som tam este nevidel :D
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 134 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » stř 04. úno 2015 12:16:17

Ano lidí tam chodí více,mě osobně to nepadá spíše se mi kousne grafika(Nvidia).

ps: líbí se mi jak píšou všichni že lidi odchazej a nechoděj do war.
prosil bych vysvětlit kde se tedy berou na bažinách?před HG? na ezo věčně plno...to jako je 10 lidí na 4 ch a v HG najednou celí den? :think:

první hledáte chyby u druhých(team) pak až u sebe.(To se někdy ani nepokusíte)

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » čtv 05. úno 2015 12:24:10

Akem píše:Ano lidí tam chodí více,mě osobně to nepadá spíše se mi kousne grafika(Nvidia).

ps: líbí se mi jak píšou všichni že lidi odchazej a nechoděj do war.
prosil bych vysvětlit kde se tedy berou na bažinách?před HG? na ezo věčně plno...to jako je 10 lidí na 4 ch a v HG najednou celí den? :think:

první hledáte chyby u druhých(team) pak až u sebe.(To se někdy ani nepokusíte)
taktiez kedysi ked som tam chodieval bolo malo ludi zo zaciatku teraz 45 ks cez tyzden ako pekne :up:

co sa tyka swampu ten je zabity po 14:00 bieda sa kde postavit na bazinach a ezo plne takisto HG vypravy pred sprievodcom tez plno

len ako tie schopky padaju cenovo tak to sa mi moc nelubi zarabal som si HGečkom a teraz musim s dropom swamp

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 134 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » čtv 05. úno 2015 15:28:18

Jà stále čekam na odpověd zakladatele třeba i do pm.včera nsem byl v přitažlevce.Jak psal MadWizard i tam bylo odpoledne všude plno.Nějake % určitě uděla pvp a zas bude více lidí na war.(někteří pamatujem war o 10 lidech z každé říše)
A že team nic nedělá pro pvp? Však máme možnost zůčastnit se turnaje který pořádá team ve spolupraci s cechem Pretorians. Na což ne myslím už pozdě.

To MadWizard: schopky neres.lidi šetří neví co je čeká v nové mapě.na druhou stranu zas se zlevnuje pvp pro ty co by chtěly začít.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 05. úno 2015 18:57:11

Valky říší jsou naročné na server jak jsem psal už nahoře,jak píše akem,lidi neví co čeká v nové mapě,klesly strašně mapy,ale lidé si neuvědomují,že příjdou nové věci a bude se muset točit,takže mapy zase půjdou nahoře,v cidonii je na mapach furt narvano,v noci tak přes den.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Příspěvek od ovechkin » čtv 05. úno 2015 21:05:03

Beer98 píše:Nevím zda tu team neco delá alebo ne ale Války ríší neustále padají mohli by ste se tomu začat venovat a opravit to? Pak se nedivte že je ve válka každým dnem méne lidí ked Válka ješte ani porádne nezačne a uš to x lidem padne :omg:
Ahoj
...během posledních několika x válek..se mi stalo asi jenom 4x, že něco padlo....PC mám na slušné úrovni, připojení k internetu taktéž....

..dovoluji si tedy zhodnotit situaci takto, vzhledem k tomu, že v době války mám aktivní 3-4 účty...a nepadá to neustále...takže problém by mohl být v rychlosti tvého připojení internetu...popř. v tvém PC.

Odpovídám k tématu.....neřeším mapy pokladů..ani stav v Cidonii....postavy si nekupuji.....cechy a přátelé neměním.....a o říších nemluvě....
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

MuckO
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od MuckO » čtv 12. úno 2015 19:37:33

akem rikaš zlevnuji to je dobre ale bych chtel udelat vlastni pvp ale ted sem minul 1kkk na bonusy do štitu aj tak sem tam nedostal 10 lidi 12 int a stun to je podle tebe normal ?

Odpovědět