Mám návrh ohľadne dropu v swampe.
Určite každý kto chodí do swampu ocení túto menšiu úpravu dropu. Navrhujem odstrániť z dropu nasledujúce itemy:
Mrkev
Do swampu majú prístup len levely nad 100 a tým pádom drvivá väčšina má MH alebo jazdecké zviera. Preto nepovažujem za potrebné aby tam mrkva padala, keďže si ju môžete dropnuť kdekoľvek inde, ak už ju tak súrne potrebujete.
Zbrane +1
V swampe padajú okrem zbraní +7 aj zbrane +1, ktoré sú takmer bezcenné a len zbytočne prekrývajú iný drop. Bolo by dobré, ak by sa tieto zbrane odstránili. Zbrane +7 môžu ostať, aby ste nepovedali že chcem moc

Brnenia od levelu 61
Ďalšia zbytočnosť ktorá len hnije na zemi. Tieto brnenia sa dajú dropovať v príťažlivke alebo inde. V swampe ich nikto nezbiera a zbytočne zahlcujú obrazovku.
Elixíry L
Po pridaní elixírov XL a XXL do dropu by som Lká vyradil.
Knihy misií (Lahká, Strední)
Pre väčšie levely, ktoré chodia do swampu nemajú žiaden význam, hnijú na zemi a taktiež zahlcujú obrazovku. Preto navrhujem vyradenie.
Pruty striebra (50k)
Podľa mňa zbytočnosť, keďže sa ich zbierať neoplatí ani hráčom, čo chodia na zvieratá.
Cieľom je určite sprehľadnenie dropu a jednoduchšie zbieranie. Ďakujem za zváženie

Edit:
Téma schvaluji, aby jste znal reakce uživatelů.
Návrh ale pravděpodobně zrealizován nebude.
Nikdy nevíte, jaký předmět budete potřebovat...
Díky za pochopení/Luna