Offline stánky

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Chcete rozšíření tržnice ?

Ano
142
87%
Ne
22
13%

Celkem hlasů: 164

Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Offline stánky

Příspěvek od Luca90 » pát 24. črc 2015 13:53:31

Ahojte,

mám návrh ohledně tržnice a prodeje. Šlo by udělat nějaké rozšíření stánku, které by umožňovalo mít otevřený stánek, když by byla postava offline?

Jednoduše... po naházení věcí do stánku by postava měla možnost rozhodnout se, zda chce být online (hráč si tedy postavu dá do lišty a může jít dělat jiné věci) nebo půjde např. spát, vybere si mod offline, maximálně však 24 hodin.
Obrázek:
Obrázek
Přemýšlím nad touto metodou už delší dobu, jelikož nechávám stánky stát přes noc a PC prostě jede v jednom kuse.

Výhody asi nemusím zmiňovat, krom toho, že hráči (popř. rodiče :D ) ušetří na elektrice ;) a nebo si hráči se slabším PC můžou dovolit mít otevřeno během náročenějších akcí jako je swamp apod.

Uzavření stánku by bylo jednoduché s tím, že když si hráč bude chtít doplnit obchod, stačí postavu "kopnout".

Bylo zde již více návrhů s tím, že se předmět dá postavě a hráč si vybere nejlevnější variantu, ale už zde bylo zmíněno, že by to nabouralo atmosféru tržnice, s čímž souhlasím.

Díky za pozornost ;)
Obrázek

OrangEE
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 56 poděkování

Re: Tržnice a její rozšíření

Příspěvek od OrangEE » pát 24. črc 2015 15:57:43

Určite súhlasim a bola by aj väčšia šanca zohnať niečo v noci. Určite :up: za tento návrh a už len dúfať že sa zrealizuje :fight:

RoxBorn
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od RoxBorn » pát 24. črc 2015 16:09:12

Sem celkem i pro ... Nicméně nebylo by jednoduší udělat offline prodej ve stylu BlackMarketu jen místo SD by se platilo yangi ( Muselo by se sice udělat neco jako trezor nebo "kasička" která by byla propojená s BM že hrač by se do ní dal ve hře peníze a na internetu z ní platil .... možná by to šlo udělat jen z šeku ale to at vymýšlí někdo kdo se v tom vyzná já jen zminuju návrh k návrhu :D

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » pát 24. črc 2015 16:30:51

Akorát se to vše komplikuje,udělat normalní NPC postavu,třeba s názvem,cojá vím Prodavač/ka to je uplně jedno,po kliknutí na ní by byl vyhledavač,člověk by tam dal item,například dračí naramek +0 za 100.000.000 jiný hráč co by chtěl věc koupit dejme tomu ten dračí naramek napíše náramek/dračí naramek a ono mu to najde naramky,bud dračí nebo všechny naramky co se prodavají,pod tím přědmětem by byla malá kolonka např PM na NICK,kdyby nahodou někdo chtěl smlouvat o ceně,nemuselo by se tak řešit nic přes blackmarket či tak,prostě jednoduše,velký skladník co prodava itemy které k němu hráči dají.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Giant
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 133 poděkování
Dostal poděkování: 114 poděkování

Příspěvek od Giant » pát 24. črc 2015 16:52:11

Tohle má šanci na úspěch, jen ať to je co nejdřív ve hře. A klidně by to mohlo být za SD nějaký speciální měšec na měsíc či počet ks na postavení, aby se to nedělalo v extrémním počtu, to by mohl každý postavit deset stanku na týden :) a snad i jeden stánek na jeden učet, aby se tržnice nezvrhla na supermarket, přece jen tržnice je malá.
ObrázekGiantObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Lv.148.Aura__P__P__P__37k+

filipaser
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od filipaser » pát 24. črc 2015 20:15:08

MostEVILEK píše:Akorát se to vše komplikuje,udělat normalní NPC postavu,třeba s názvem,cojá vím Prodavač/ka to je uplně jedno,po kliknutí na ní by byl vyhledavač,člověk by tam dal item,například dračí naramek +0 za 100.000.000 jiný hráč co by chtěl věc koupit dejme tomu ten dračí naramek napíše náramek/dračí naramek a ono mu to najde naramky,bud dračí nebo všechny naramky co se prodavají,pod tím přědmětem by byla malá kolonka např PM na NICK,kdyby nahodou někdo chtěl smlouvat o ceně,nemuselo by se tak řešit nic přes blackmarket či tak,prostě jednoduše,velký skladník co prodava itemy které k němu hráči dají.
toto bych zavedl k tržnici nejen že by to bylo obrovské plus když něco scháníte.
výhody
kouknete k prodavači a hned víte jestli to někdo prodává a jestli náhodou není někdo levnější
ale taky bych k tomu nechal normální stánky (i stou možností prodeje offline) protože já osobně se jdu kolikrát jentak projít na tržnici a kouknout co kdo prodává a za kolik

Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Příspěvek od Luca90 » pát 24. črc 2015 22:26:48

Zkuste si pořádně přečíst co píšu, že "Bylo zde již více návrhů s tím, že se předmět dá postavě a hráč si vybere nejlevnější variantu, ale už zde bylo zmíněno, že by to nabouralo atmosféru tržnice, s čímž souhlasím."

To co tu píšete už není to co navrhuji... Protože to co se Vám líbí ohledně NPC postavy tady už bylo (jen to nemůžu najít, nevím zda bylo smazáno).

Tohle je návrh, který tu byl cca před půl rokem, ale za tu dobu se toho hodně změnilo. Offline obchod = spuštěný stánek, nic víc, nic míň.

Ještě mě napadlo sem uvést, že když je obchod celý vyprodaný (např. shop s expertkama), tak se automaticky sám vypne a to je o problém s přeplněnou tržnicí méně.
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » sob 25. črc 2015 10:11:53

Určitě by to mělo jít. Už sem to viděl funkční na jiných serverech. A to i zprávy offline, které se vám zobrazí, při přihlášení :)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

GurenaimeYuraki
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 190 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GurenaimeYuraki » čtv 30. črc 2015 0:00:43

"I počítač musí někdy odpočívat"
Rozhodně souhlasím, už by to mělo být součastí hry, neboť při dnešních výkonech které leckeré PC vydají je potřeba aby si i oni odpočinuli. Zvláště chci li prodávat větši množštví věcí a chci je mít na stáncích po co nejdelší době, je značně nepraktické, když pak chci hrát něco jiného/jinou PC hru dost to omezuje. Přeci jen 6-7 stánků, co běží celý den, je už znát na výkonu bez restartu mašiny. A komu by se chtěli X-krát stavět stánky, že?
Obrázek

FactoorCZ
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 205 poděkování
Dostal poděkování: 111 poděkování

Příspěvek od FactoorCZ » stř 12. srp 2015 12:25:41

Dobrý nápad
a ještě by bylo dobré kdyby někde u jména nebo u nadpisu stánku bylo napsáno offline, aby zbytečně lidi nečekali na odpověd stánku. :whistle:
:chunjo:
ObrázekBuffFactorkaObrázekMemberObrázekObrázekObrázek
Dračí moc
Shinsoo
LaFuerza
136
P
P

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí
@ Suko201 « stř 12:07 pm »
marexanax píše: Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
lol, jak se tohle může stát, to mi je opravdu záhadou.
@ marexanax « stř 9:40 am »
Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
@ Vydesenej « stř 7:22 am »
Z technických důvodů bude provedena údržba v čase od 7:30 do 8:00 :D a hra už nejede v 7:00 AU
@ TomasFoxx « úte 11:21 pm »
@Mionix,  jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo :D každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@ Mionix « úte 5:28 pm »
@TomasFoxx,  tak že, je to systémem ošetřené, nebudu psát jak, ale nedostupný zmizí sám.
@ qSTRoNgMANp « úte 12:53 pm »
Na to, že Vás tam je 5 a pů, tak se chováte, jak korporát o 500 zaměstnancích. :D
@ Mionix « pon 7:12 pm »
@TomasFoxx,  Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@ TomasFoxx « ned 10:06 pm »
@Mionix,  mohl bys prosim ticket 94300? jde jen o bugnuty ctyrlistek, tak at muzem hledat dal
@ Mionix « sob 5:34 pm »
Tak že pro info, ti co mi poslali do SZ jméno postavy, tak je quest údajně opraven a můžete jít za Handu UP
@ Mionix « sob 4:59 pm »
Prosím do SZ o dodání jmen postav, kde vám nejde nový věneček. Saggi nahradí.
@ Borda91 « sob 2:11 pm »
Už má někdo ten suvenýr? :D
@ cleo « sob 1:14 pm »
@Nonepovideeej,  ono to prý nejde ani těm co ho ještě nedělali
@ Nonepovideeej « sob 11:47 am »
Pravděpodobně to nejde nám, kteří měli rozdělaný úkol v Dongji, ostatním to šlo, tak nevím..
@ cleo « sob 10:52 am »
@Mionix,  těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím
@ Nonepovideeej « sob 10:46 am »
Mám Smetánku, Sam-zi, Rododendron, Kakikvět, Šeřík a Broskvový květ a nic no, tak nevím :/
@ MrDzenda « sob 10:40 am »
Mě už vyrábí věneček. Odevzdáváš správné? (Houby Tue, Kořen Gango, Datle, "Bodlák" nebere)
@ Nonepovideeej « sob 10:05 am »
Bylinky nejdou stále odevzdat :( Alespoň mně teda..
@ TomasFoxx « sob 9:42 am »
Vydesenej píše: Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
:D
@ MrDzenda « sob 9:40 am »
Údržba?

Who is chatting

offline Mionix