Pomoc pro začátečníky
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Pomoc pro začátečníky
Zdravím
Když jsme přemýšlel, co by mohlo pomoc začínajícím hráčům tak mě napadla 1 věc a to, že by nová postava kromě výbavy +5 mohla dostat třeba 100 plášťů a 30minutové rukavice, obojí neobchodovatelné, ale prodatelné u obchodnice. Tato věc by téměř vůbec nepomohla stávajícím hráčům, avšak úplným nováčkům by to podle mě velmi pomohlo.
Když jsme přemýšlel, co by mohlo pomoc začínajícím hráčům tak mě napadla 1 věc a to, že by nová postava kromě výbavy +5 mohla dostat třeba 100 plášťů a 30minutové rukavice, obojí neobchodovatelné, ale prodatelné u obchodnice. Tato věc by téměř vůbec nepomohla stávajícím hráčům, avšak úplným nováčkům by to podle mě velmi pomohlo.
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 26 poděkování
Re: Pomoc pro začátečníky
Myslim, že je to zbytočnosť. Stačí napísať hocikomu a určite dotyčnému daju niekoľko ks kľudne
Stačí len zoštylizovať vetu "Cs nemas pls neco na me ? "

zweite - šaman drak 140lv
erste - war aura - 65lv
Susannie - šaman drak - 110lv
SkaresWP - sura WP - 145lv
erste - war aura - 65lv
Susannie - šaman drak - 110lv
SkaresWP - sura WP - 145lv
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Na jednu stranu by to opravdu pomohlo. Na stranu druhou, těch pár fufňů na pláště a později i na plnohodnotné zlodějské rukavice si dokáže průměrný začínající hráč vydělat pouhým zabíjením mobů během "chvíle".
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
Pokud bude mít smůlu a nepadne mu zlatej prut, a neví, že má jít na polobose tak to chvilku potrvá a navíc si myslím, že by to mělo být poměrně jednoduché to technicky zajistit a podle mě je potřeba něco pro úplné nováčky udělat, ale nic jiného, co by bylo jednoduché udělat a nevyplatilo se to zneužívat mě nenapadlo...
- Diabolkaa
- Lv. 18
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
Já bych s navrhem souhlasil, možná by pomohlo udělat nějakou nepovinnou sérii questů, během které by se hráč naučil zakladní mechaniky serveru, dostal by pár rad a jako odměnu by mohl dostat již zmíněné pláště, botky a já bych k tomu klidně přidal i nějaké uhranutky a zesilka, která by se chovala jako elíky z denních odměn (nešla by prodat).
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Toto by nebolo naškodu. A kľudne by som dal aj nejaké väčšie odmeny. Či už nejakú tú výbavu, alebo pruty. Proste niečo čo nováčikovi pomôže. Hra sa momentálne sústreďuje na väčšie levely, čo je samozrejme fajn, no na ,,menších,, hráčov sa akosi pozabudlo, čo je veľká škoda, keďže si myslím že ich v neposlednom rade dosť odrádza aktuálny stav ekonomiky na serveri. Nový hráč to má ťažké. Keď som začínal ja, dala sa pekná výbava zohnať, či vyrobiť omnoho lacnejšie ako teraz. Teraz nováčik asi ťažko zoženie vyše miliardy na výbavu do metinlandu, v ktorom by si už ako-tak mohol zarobiť.Diabolkaa píše:Já bych s navrhem souhlasil, možná by pomohlo udělat nějakou nepovinnou sérii questů, během které by se hráč naučil zakladní mechaniky serveru, dostal by pár rad a jako odměnu by mohl dostat již zmíněné pláště, botky a já bych k tomu klidně přidal i nějaké uhranutky a zesilka, která by se chovala jako elíky z denních odměn (nešla by prodat).
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Pokud máš na mysli výbavu TOP a s TOP talíky, tak je jasné, že přijde na x miliard, ale pokud se jedná o výbavu, která se používala jak ty píšeš dříve, tak ta výbava je naopak x krát levnější než kdysi.SurWarrior píše:Toto by nebolo naškodu. A kľudne by som dal aj nejaké väčšie odmeny. Či už nejakú tú výbavu, alebo pruty. Proste niečo čo nováčikovi pomôže. Hra sa momentálne sústreďuje na väčšie levely, čo je samozrejme fajn, no na ,,menších,, hráčov sa akosi pozabudlo, čo je veľká škoda, keďže si myslím že ich v neposlednom rade dosť odrádza aktuálny stav ekonomiky na serveri. Nový hráč to má ťažké. Keď som začínal ja, dala sa pekná výbava zohnať, či vyrobiť omnoho lacnejšie ako teraz. Teraz nováčik asi ťažko zoženie vyše miliardy na výbavu do metinlandu, v ktorom by si už ako-tak mohol zarobiť.Diabolkaa píše:Já bych s navrhem souhlasil, možná by pomohlo udělat nějakou nepovinnou sérii questů, během které by se hráč naučil zakladní mechaniky serveru, dostal by pár rad a jako odměnu by mohl dostat již zmíněné pláště, botky a já bych k tomu klidně přidal i nějaké uhranutky a zesilka, která by se chovala jako elíky z denních odměn (nešla by prodat).
Jinak jsem dal souhlas, nevidím problém, proč by hráč nemohl dostat pro začátek třeba 200 plášťů, jedny rukavice, 50 zesilek, 50 uhranutek a třeba 50 mramorů. Jen by toto muselo být totálně nepřendatelné a neprodejné ve stánku, maximálně by se toho mohl člověk zbavit u obchodnice, aby s tím lidé nekšeftovali na tržnici.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Víte proč postava na malém levelu (dejme tomu do 30) nemůže nikdy a to opravdu nikdy dostat do začátku zesilka, mramory, uhranuté a podobné jiné věci? A to i v případě, že nepůjdou prodat? Kdo odpoví správně získá dva bludišťáky. Abychom tu nespamovali, tak odpovědi čekám v PM.
Současný startovní balíček pro novou postavu mi přijde vzhledem k nárokům na start hry více než dostačující. Možná bych si troufnul napsat - lehce předimenzovaný. Problém úplného nováčka nevidím ve výstroji, ale spíš v obecné neinformovanosti o herních principech a možnostech. Systém začátečnických questů, které postavu provedou městem, ukážou kde koupit knihy, jak se dostat na tržnici a další podobné vychytávky, by měl určitě větší přínos než 100kk cihla zlata v inventáři postavy 1 levelu.
Současný startovní balíček pro novou postavu mi přijde vzhledem k nárokům na start hry více než dostačující. Možná bych si troufnul napsat - lehce předimenzovaný. Problém úplného nováčka nevidím ve výstroji, ale spíš v obecné neinformovanosti o herních principech a možnostech. Systém začátečnických questů, které postavu provedou městem, ukážou kde koupit knihy, jak se dostat na tržnici a další podobné vychytávky, by měl určitě větší přínos než 100kk cihla zlata v inventáři postavy 1 levelu.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- budaso20
- Lv.16
- Dal poděkování: 95 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Dal jsem ne, lec souhlasim z ukoly na seznameni s hrou.
Zacina nam hrat kokega z prace a je vcelku vysilujici mu vysvetlovat vsechny zakladni principy
Zacina nam hrat kokega z prace a je vcelku vysilujici mu vysvetlovat vsechny zakladni principy

- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Já si myslím, žeby 200 plášťů nikoho nezabilo..
Chtěl bych vidět, jak si někdo kvůli 175k (tak nějak to myslím stojí) zakládá novou postavu.
Chtěl bych vidět, jak si někdo kvůli 175k (tak nějak to myslím stojí) zakládá novou postavu.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »