Ent bony?

Diskuze o rozlehlé zemi s Kouzelným sadem, které dominuje Keskiro spolu s jeho starším bratrem Askerem.
MegaSuraS
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 50 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Ent bony?

Příspěvek od MegaSuraS » stř 02. pro 2015 23:27:52

Zdravím,
před nějakou dobou co začal entarain jsem končil, ale teď mě zase trochu metin táhne.. Brouzdal jsem chvíli fórkem, nicméně jsem žádný topic na toto téma nenašel, tudíž se ptám, jaké platí bony do entarainu? vyplatí se pořád nejvíce swamp? popř jestli mi pořád výbava do hgčka ještě k něčemu bude, nebo už to nemá cenu opět hrát a poslední otázka, jak dlouho trvá ten nový sys. biologa?
Pokud se najde někdo, kdo má chvíli čas a odepsal, budu rád.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Re: Ent bony?

Příspěvek od MostEVILEK » stř 02. pro 2015 23:49:45

Začnu od konce.Nový biolog,kdyžbychom počítali že každý den uděláš 1 metin tak to bdue nějakých 25dní+7dní čekaní na další ,,level" biologa,takže cca měsíc,stím,že by se ti to povedlo každej den na 100% :) Dále, nevím jak ty ale mě se každým měsícem DMG v hg zmenšuje,nevím jakou máš vybavu,Entarian,co se týče tak se vyplatí leda když investuješ xy kkk do vybavy a baví tě přetahovaní,jelikož ted v poslední době tam dělá vybavu víc lidí jelikož si myslí žed opět bude event na kovaní dračích věcí z +0 na +6,poprvé si už nevzpomínám co bylo potřeba,v loni byl potřebný krystal z ,,nové" mapy Cidonie,takže letos si dost lidí myslí že pokud tento event opět bude,tak bude potřeba něco z entarianu. Ano swamp se furt vyplatí nejvíce,yangy máš hned,ovšem zase ty lagy a umíraní nudou,dále se vyplatí Cidonie,ale jen pokud máš pevné nervy,musíš počítat stím že přes den tam je narvano a urvat si nějakého bosse pro sebe je zázrak,samozřejmě že tam můžeš chodit v noci,ale deně tam někdo otravuje do dvouch ráno minimalně,a v půl 5 ráno už tam zase jsou žlutačci a v 5 modří,takže tam jsou tak volné 2-3hodiny deně,za ty 3 hodiny můžeš dropnout v klidu i 40 map a 1,5kkk v yang,ale zase musíš v noci no což je nevyhoda,ale prakticky to veede,když máš stalého zajemce,za 3hodiny ve swampu vyděláš těch 1,5kkk průmrně,v cido máš navíc ty mapky no,je to natobě,ale nejvýhodnější bude swamp.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » čtv 03. pro 2015 0:12:52

Jak už psal Evil, tak nejlepší je swamp, ale to je prostě klasický metin hodíš cihlu na mezerník, popřípadně mladšího bráchu co se nudí a jdeš si dělat svoje věci (ale počítej s tím, že vydelek je menší), ale když bude sbírat drop, máš opravdu pěkné penize, ale nastává tu problem s karmama, pokud máš dropa 110, tak Geckove karmy skooro nepadaj, takže do G1 to je v pohodě, potom bude muset najit postavu 130+, která ti je bude dropit, osobně mi padalo nejvíce Esencí v HG, takže se můžeš optat cechu, nebo hráčů, jestli by si s nima nemohl HG, jenom pro Karmy, když máš štěstí, tak i těch 10 Geckovejch padne :)

K tomu Entu, Dabel, Lidi, Sip, Magie, Prumka dolu :)
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » čtv 03. pro 2015 5:27:26

Jedno kolo lovce v Entarianu trvá kolem 36 dní pokud uděláš každý den 20 jaderitů 25 metinů-25 dní-7dní čekání na odměnu a pak dalších cca 5 dní než tě bude znovu volat lovec na další kolo.Teď udělat výbavu do enta není tak cenově náročné jako dřív věcí už je na kování dost a ví se co tam platí takže s tím není tolik práce a měnění bonů jak ze začátku.Pokud si uděláš kvalitní výbavu tak výdělek je lepší než swamp,samozřejmě to není jen o tom tam pak hodit cihlu na mezerník záleží jestli chceš hrát spíš pro zábavu nebo jen pro výdělek.
Bony ti vypsal výše,ještě bych dodala šípy jak na odolnost tak vyhnutí a k průmce i nějakou tu příšeru:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Roxxx
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Roxxx » čtv 03. pro 2015 12:03:51

Obchodnik799 píše:Jak už psal Evil, tak nejlepší je swamp, ale to je prostě klasický metin hodíš cihlu na mezerník, popřípadně mladšího bráchu co se nudí a jdeš si dělat svoje věci (ale počítej s tím, že vydelek je menší), ale když bude sbírat drop, máš opravdu pěkné penize, ale nastává tu problem s karmama, pokud máš dropa 110, tak Geckove karmy skooro nepadaj, takže do G1 to je v pohodě, potom bude muset najit postavu 130+, která ti je bude dropit, osobně mi padalo nejvíce Esencí v HG, takže se můžeš optat cechu, nebo hráčů, jestli by si s nima nemohl HG, jenom pro Karmy, když máš štěstí, tak i těch 10 Geckovejch padne :)

Prumka dolu, takze taliky na schop?ne na prum?
ObrázekRoxxxinObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
DragonShinsoo150PPPComplete

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » čtv 03. pro 2015 13:23:08

Roxxx píše:
Obchodnik799 píše:Jak už psal Evil, tak nejlepší je swamp, ale to je prostě klasický metin hodíš cihlu na mezerník, popřípadně mladšího bráchu co se nudí a jdeš si dělat svoje věci (ale počítej s tím, že vydelek je menší), ale když bude sbírat drop, máš opravdu pěkné penize, ale nastává tu problem s karmama, pokud máš dropa 110, tak Geckove karmy skooro nepadaj, takže do G1 to je v pohodě, potom bude muset najit postavu 130+, která ti je bude dropit, osobně mi padalo nejvíce Esencí v HG, takže se můžeš optat cechu, nebo hráčů, jestli by si s nima nemohl HG, jenom pro Karmy, když máš štěstí, tak i těch 10 Geckovejch padne :)

Prumka dolu, takze taliky na schop?ne na prum?
Nejideálnější do Ente je BMko + BMko/ Archer (Upřednostoval bych ninju, protože otrava je fakt silná), ale pokud se koukneš do sekce Videogalerie, tak giant natočil video, že se to dá pěkně dát s dvouma BMkama a upřímně jedna výbava na BMko náš stála cca 20-30kkk možná více a to nepočítám postavu. Nedá se to dá solo, pokud nemáš Jaspis 25+ 10/20 dabel a 9x schop a full dabel a lidi a magii :)

Mám dračí brnko na prumku dračí štít a kombinaci helem mám zuřivost a dračí.
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 03. pro 2015 13:39:51

Nejideálnější do Ente je BMko + BMko/ Archer (Upřednostoval bych ninju, protože otrava je fakt silná), ale pokud se koukneš do sekce Videogalerie, tak giant natočil video, že se to dá pěkně dát s dvouma BMkama a upřímně jedna výbava na BMko náš stála cca 20-30kkk možná více a to nepočítám postavu. Nedá se to dá solo, pokud nemáš Jaspis 25+ 10/20 dabel a 9x schop a full dabel a lidi a magii :)

Mám dračí brnko na prumku dračí štít a kombinaci helem mám zuřivost a dračí.[/quote]

Jaspis sehnat 25%schop+ dabel asi trochu nereálná myšlenka,ale co takle trn+9 20 dabel 12 int ,hmm to už se sehnat dá :)

Já osobně ted dělám vybavu do entarianu,zatím se držím rady od kolegy, helma totemova(odolnost proti mobům),rytířský štít obrana na průmku,boty nirvany,brnko budu dělat průmkové a náramek nebeský zdobený,kvůli kritiku jak snad všichni víme kritik z buffu na kouzla není 100%,takže chci co nejvíce kiritku,ono je rozdíl dát 10x zasebou 3k a rozdíl dát 10x zasebou 5k,brnko budu volit průmkové,nahrdelník zdobený zlatý a naušnice nebeské zdobené. BM sura samozřejmě
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

rudlaninja
Lv.27
Lv.27

Příspěvek od rudlaninja » čtv 03. pro 2015 13:57:38

MostEVILEK píše:Nejideálnější do Ente je BMko + BMko/ Archer (Upřednostoval bych ninju, protože otrava je fakt silná), ale pokud se koukneš do sekce Videogalerie, tak giant natočil video, že se to dá pěkně dát s dvouma BMkama a upřímně jedna výbava na BMko náš stála cca 20-30kkk možná více a to nepočítám postavu. Nedá se to dá solo, pokud nemáš Jaspis 25+ 10/20 dabel a 9x schop a full dabel a lidi a magii :)

Mám dračí brnko na prumku dračí štít a kombinaci helem mám zuřivost a dračí.

Jaspis sehnat 25%schop+ dabel asi trochu nereálná myšlenka,ale co takle trn+9 20 dabel 12 int ,hmm to už se sehnat dá :)

Já osobně ted dělám vybavu do entarianu,zatím se držím rady od kolegy, helma totemova(odolnost proti mobům),rytířský štít obrana na průmku,boty nirvany,brnko budu dělat průmkové a náramek nebeský zdobený,kvůli kritiku jak snad všichni víme kritik z buffu na kouzla není 100%,takže chci co nejvíce kiritku,ono je rozdíl dát 10x zasebou 3k a rozdíl dát 10x zasebou 5k,brnko budu volit průmkové,nahrdelník zdobený zlatý a naušnice nebeské zdobené. BM sura samozřejmě[/quote]
Tak nevím jak ti radil kolega,ale helmu,boty a štít máš pro proměnu a ne pro kouzla.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » čtv 03. pro 2015 14:30:07

Mám jaspis 18 schopka + 6 dabel a 10 kritik a beru víc, než lidi s trnem +8 s 20 dabel :)

Moje itemy jsou do Entu: Jaspis, Zuřivost (Momentálně špatně natočené, používám dračí), Brnko dračí průmku, boty extázky, stit dračí, náramek stříbrnej (zdob.), naušky zlaté (zdob.), náhrdelník perlovej. DMG v entu mám kolem 13-13,5k kritik, chybí 50 dabel.

Edit: Musíš zvyknout na to, že ty budeš muset se naučit pohyb každého moba co tam je, aby jsi ve správnou chvíli dal ten správný skill :), nehraju na obrany, ale na DMG
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

rudlaninja
Lv.27
Lv.27

Příspěvek od rudlaninja » čtv 03. pro 2015 14:57:47

Možná bych ještě místo extázek volila boty hněvu,přeci jen natočit rychlost kouzel a mít pár % na kritický zásah schopností udělá hodně a náramek nebeský ono těch pár zb ve stříbrném tě nezachrání

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:

Who is chatting

offline 7lukas 
offline Fogru 
offline Kacii 
offline Kazuro 
offline Lelaion