Nové hodnosti - vaše nápady
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Nové hodnosti - vaše nápady
Koukal jsem na web do ,,hodností" a zajmá mě jestli unich jsou i nějaké odměny,třeba pokud získám 12x krale,tak jestli je stejná ,,odměna" jako u normalní pvp hodnosti,myslím např vstup do hg zdarma,to samé u těch ostatních např kopaáč,pokud by postava získala tuto hodnost,bude mít vstup do hg navždy zdarma? Prostě mě zajmá,jestli se to řadí pod pvp/pvm hodnosti nebo jestli je nějak ,,nový druh"
Edit: Sloučeno + promazáno/Luna
Edit: Sloučeno + promazáno/Luna
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Re: Nové hodnosti
Jedná se o nový, zcela nezávislý druh hodnosti. O případných výhodách není ještě rozhodnuto, ale momentálně žádné nastaveny nejsou. Osobně mi to připadá jako dobrý nápad, ovšem ne na každý typ hodnosti lze nějaký "bonus" jednoduše aplikovat.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já navrhuji hodnost hledače pokladů za kopání map
S těmi výhodami je to zajímavý nápad, mě osobně napadlo, že to bude třeba využito při renovaci systému cechů 
Jinak hodnost kopáč apod se mi zdá poměrně lehce dosažitelná oproti jiným hodnostem
Navrhuji navýšit limit 

Jinak hodnost kopáč apod se mi zdá poměrně lehce dosažitelná oproti jiným hodnostem

Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- MostEVILEK
- Lv.31
Například za nejvyžší hodnost v těžení,bych dal nějaký bonus na kopaní map
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ještě další nápad na hodnost je Boss a Poloboss za zabití všech bossů na hře nebo jejich polovičního počtu
Sic je zatím ta novinka zbytečná, ale je to hezký nápad na rozmanitost
Já z toho jsem nadšená a věřím, že se s tím dá krásně pracovat dál.
Ještě bych byla pro, aby koupeným postavám se tyto hodnosti nulovali. Ať se vidí, jak je kdo pilný a věrný své postavě. Nerada bych po roce viděla prodaného císaře nebo generála vojsk
))

Sic je zatím ta novinka zbytečná, ale je to hezký nápad na rozmanitost

Ještě bych byla pro, aby koupeným postavám se tyto hodnosti nulovali. Ať se vidí, jak je kdo pilný a věrný své postavě. Nerada bych po roce viděla prodaného císaře nebo generála vojsk

Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- MostEVILEK
- Lv.31
Souhlasím stím,že by postavy,co se prodají ale pouze přes heromarket,tak se jim to anuluje,změna emailu by se tedy nepočítala. Jelikož už jsem mi parkrat stalo,že jsem si přesouval postavu z mailu x na mail y,a kdyby se mi to takle stratilo atk .... 

Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Mě by zajímalo, jestli tě napadlo, že i ta samotná "hodnost" zobrazená u jména je v podstatě druh odměny sám o sobě. Kopáče asi budou mít po nějaké době všichni, ale jsem zvědav, kolik tu bude za rok běhat císařů.Sabousek píše:Sic je zatím ta novinka zbytečná, ale je to hezký nápad na rozmanitost Já z toho jsem nadšená a věřím, že se s tím dá krásně pracovat dál.

Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
u pvp a pvm hodností je odměna proto, že pro jejich udržení musíš něco pravidelně dělat
tohle je svého druhu stylovka, a pro použití ikonky stačí splnit 1x
nicméně, když už se server učí počítat důležité milníky ve vývoji postavy, dovedl bych si představit i jiné druhy "odměn"
třeba postavu, která již zabila 100 Bo nebo Chuongů by ten 101. pokaždé a bez milosti zabil...
tohle je svého druhu stylovka, a pro použití ikonky stačí splnit 1x
nicméně, když už se server učí počítat důležité milníky ve vývoji postavy, dovedl bych si představit i jiné druhy "odměn"
třeba postavu, která již zabila 100 Bo nebo Chuongů by ten 101. pokaždé a bez milosti zabil...
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
- MoCKeR
- Lv.19
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 51 poděkování
Hodnosti - vaše nápady
Ahoj GM čekajú niaké nápady aj od hráčov tak ma napadli napríklad tieto hodnosti :
Lenivec : Táto hodnost by byla napríklad u každého hráče kterej nemá žádne hodnosti samozrejme by si ju mohol kedykolvek zrušit u Strážce mesta.
Snaživec : Táto hodnost by mohla byt do určíteho lvlu napríklad lvl 35. Fungovala by tak že by hodnost dostal hráč za určití počet zabíjaní polobossu. Alebo pro hráče který zabijajú aj Bossov v Zaniklé a pod.
Mohla by niaká hodnost fungovať aj na droperov vo swampe napríklad za určitý počet zabíjaní Ezo,Zver..a pod.. Název hodnosti ma nenapadá. Napríklad Lovec ?
Edit: Přesunuto + anketa/Luna
Lenivec : Táto hodnost by byla napríklad u každého hráče kterej nemá žádne hodnosti samozrejme by si ju mohol kedykolvek zrušit u Strážce mesta.
Snaživec : Táto hodnost by mohla byt do určíteho lvlu napríklad lvl 35. Fungovala by tak že by hodnost dostal hráč za určití počet zabíjaní polobossu. Alebo pro hráče který zabijajú aj Bossov v Zaniklé a pod.
Mohla by niaká hodnost fungovať aj na droperov vo swampe napríklad za určitý počet zabíjaní Ezo,Zver..a pod.. Název hodnosti ma nenapadá. Napríklad Lovec ?
Edit: Přesunuto + anketa/Luna
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
Re: HODNOSTI " vaše nápady "
Lenivec - rozdávat hodnosti jen tak je nesmysl
Snaživec - ok za předpokladu, že každý kdo zrovna dělá 12 nebo 13lv koně bude moct zabít všechny snaživce na které narazí
jinak, přímo se nabízejí hodnosti od hledače po lovce pokladů
edit:
pokud by se dropeři cítili dotčeni tím, že na ně nezbyla hodnost a našlo se políčko, kam to sčítat, tak by mohli podle počtu zlatých a titanových prutů prodaných obchodnici klidně získávat hodnosti od parazita až po zasloužilého plátce daní...
Snaživec - ok za předpokladu, že každý kdo zrovna dělá 12 nebo 13lv koně bude moct zabít všechny snaživce na které narazí
jinak, přímo se nabízejí hodnosti od hledače po lovce pokladů
edit:
pokud by se dropeři cítili dotčeni tím, že na ně nezbyla hodnost a našlo se políčko, kam to sčítat, tak by mohli podle počtu zlatých a titanových prutů prodaných obchodnici klidně získávat hodnosti od parazita až po zasloužilého plátce daní...
Naposledy upravil(a) JohnDoe dne sob 19. pro 2015 14:00:32, celkem upraveno 1 x.
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »