Příspěvek
od Saito » úte 29. pro 2015 13:47:26
Vážený DaveB,
sice je pravdou, že temné dračí brnění už na +0 přidává 3000 HP (+1 o 100 HP více), 5 % k odolnosti proti poškození schopností a má docela málo obrany, takže budeš dostávat menší rány průnikem, ale shell přidá 8 % odolnosti proti poškození schopnosti, 1500 HP a 20 % šanci odvrátit tělesný útok, takže bys s kamenem vyhýbání a dobrými bonusy ve štítu mohl mít dokonce přes 50 %. Rozdíl tří procent odolnosti proti poškození schopností nevypadá jako velký, ale rozhodně ho pocítíš více než to, že by ti chybělo třeba 5 % na obouruč, neboť daný bonus přidá k obraně vůči všem schopnostem jiných hráčů.
Na druhou stranu bych ti já osobně doporučil dračí brnění, i když je to v rozporu s tím, co jsem psal výše, poněvadž předpokládám, že se na levelu 115 stejně nezastavíš, takže bys mohl po čase litovat koupi brnění od levelu 105. Pokud však chceš ušetřit a máš v plánu zůstat na levelu 115, bude lepší koupit shell, poněvadž se pohybuje v nižší cenové relaci a budeš si tedy moci dovolit lepší bonusy než v dračím brnění. Jestliže si přeješ mít obrany alespoň 3x15 + 10, tak by tě shell vyšlo do 10 kkk, pokud bys chtěl takové dračí, mohlo by možná stát i okolo 20 kkk. Pokud bys byl trpělivý, věřím, že bys to sehnal.
Co se týče zbraní, rozhodně je větší potenciál v shardech, které jsou také více flexibilní vzhledem k talismanům, jak psal Nippousek. Můžeš s nimi zároveň průnikovat i kouzlit, což s medůzama nemusíš nikdy dokázat na vyvážené úrovni. Shardy mají dokonce vyšší průměrnou hodnotu útoku, vyšší rychlost útoku a také více přidávají k bonusu proti lidem, ke kterému ti dokonce přibude dalších 10 %, rychlost kouzel, šance na pronikavý zásah, síla nebo pohyblivost, kdežto u medůz hráči často mají jenom vysoký útok schopností (nemožnost průnikovat) nebo vysokou průměrnou škodu (nemožnost zasazovat pořádné rány). Pokud se nemýlím, tak by tě shardy dokonce mohly vyjít levněji, i když rozhodně nejsou horší.
S pozdravem a přáním příjemného dne
Saito
Ve hře mě můžete nalézt pod jmény Saito, Raikage, Erethiel a Sukisora. Pokud byste tedy měli jakýkoliv dotaz, neváhejte napsat, rád odpovím.