Meteor Zin 95l expí víc jak 90l ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Meteor Zin 95l expí víc jak 90l ?
Ahoj, naučil jsem se chodit do zaniklý na ziny. Sice ty stuny u některých metinů jsou katastrofický, ale myslím že za ten drop to u nich stojí..
Jediný co nechápu, že my přijde že expí míň než 90 levl metin..nebo se my to zdá?
Taky jsem se vás chtěl zeptat, jestli by jste podpořily návrh o zavedení metinů 95 do metinlandu.. v zaniklý je jich celkem dost, ale běhat pro buff vždy takový dálky než najdu další metin je hodně zdlouhavý a hlavně tam jsou všude ty malý příšery co jsou agresivní, nedá se vůbec expit ve skupině se šamankou..
Pořád něco útočí a když je zabiju, tak se během chvilky respawnou nový.. Myslím že to není nic extra, jednoduše by se daly metiny 95 na nějaký místo který je málo využívaný a nebo 2x se opakující na 2 ostrůvkách...
Jediný co nechápu, že my přijde že expí míň než 90 levl metin..nebo se my to zdá?
Taky jsem se vás chtěl zeptat, jestli by jste podpořily návrh o zavedení metinů 95 do metinlandu.. v zaniklý je jich celkem dost, ale běhat pro buff vždy takový dálky než najdu další metin je hodně zdlouhavý a hlavně tam jsou všude ty malý příšery co jsou agresivní, nedá se vůbec expit ve skupině se šamankou..
Pořád něco útočí a když je zabiju, tak se během chvilky respawnou nový.. Myslím že to není nic extra, jednoduše by se daly metiny 95 na nějaký místo který je málo využívaný a nebo 2x se opakující na 2 ostrůvkách...
LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL JSEM MUŽ ÚTRAPY !!!!!
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Re: Meteor Zin 95l expí víc jak 90l ?
Ne. Nevidim duvod, jsou v zanikle a ano, i podle me expi mene. Navic kam bys je chtel dat?
-
- Lv.9
Já jsem spíš nepochopil co ti na tom vadí že si dal ne? Tobě tam budou překážet a ty snad neumíš číst ? Důvod jsem snad napsal že se ptáš o důvod.. A kam je dát je zas věc druha...sizmik píše:Ne. Nevidim duvod, jsou v zanikle a ano, i podle me expi mene. Navic kam bys je chtel dat?

-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 392 poděkování
- Dostal poděkování: 99 poděkování
Nebyl bych nijak proti návrhu, pokud by bylo kam je dát, meteory jsou seřazeny postupně podle lv a za 90 už žádné volné místo není a zrušit u nějakých meteorů druhý ostrov by nebyl dobrý nápad protože by tam pak bylo pořád plno. A kdo by vybral které zrušit?
A problém se zombie. Mě taky u ničení několikrát zabili bufku a musel jsem sní znovu dojít. Je to komplikace, ale proč by mělo vše být jednoduché jako v metinlandu? Když chce někdo chodit na ziny musí na to mít.
A problém se zombie. Mě taky u ničení několikrát zabili bufku a musel jsem sní znovu dojít. Je to komplikace, ale proč by mělo vše být jednoduché jako v metinlandu? Když chce někdo chodit na ziny musí na to mít.
Od začátku věrný shinsoo
Jsemsura9 (156)
Můžete mě zničit, ale nikdy mě nezlomíte !!! já půjdu pořád dál.....

Můžete mě zničit, ale nikdy mě nezlomíte !!! já půjdu pořád dál.....

Spoiler:
Jediný bojovník za Shinsoo v olympíjském víceboji (dělené 1. místo) 
1. místo - 9x
2. místo - 7x
3. místo - 5x

1. místo - 9x
2. místo - 7x
3. místo - 5x
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Já nějak nevidím důvod, proč by meteor, který ma vyšší úroveň měl dávat zákonitě i více zkušeností. Já jsem proti, současný systém se mi líbí.
-
- Lv.9
Kdo říká že na to hráči nemají ? Osobně je dávám jak nic , mě jde jen o to že ten metin je v podstatě stejný jak 90 a v ničem není zvýhodněný ( až na to že z něho padají eliky...)kovardominik píše:Nebyl bych nijak proti návrhu, pokud by bylo kam je dát, meteory jsou seřazeny postupně podle lv a za 90 už žádné volné místo není a zrušit u nějakých meteorů druhý ostrov by nebyl dobrý nápad protože by tam pak bylo pořád plno. A kdo by vybral které zrušit?
Nechci tam hodit žádný metin ze swampu na kterým bych mohl rejžovat. Výhoda by byla v tom že bych nemusel vždy hodinu běhat tam a sem - a to bud se šamankou po úmrtí a nebo s válečníkem přes čtvrt mapy pro buff a nebo nalezení metinu. Nebo mít taky pořád tisíce portu..
Je to hrozně otravný a jak říkáš, nevím proč by to nemohlo být ,,jednoduchý" a dát je do metinlandu když ten metin je v podstatě se vším všudy stejný jak 90 metin (pouze těžší). Aspoň by se začaly zase hrát ty metiny, nikdo na ně kvůli tomu nechodí. A pořád nevidím důvod proč vám to tolik vadí, jako kdyby vám to překáželo v tý hře.. Umístění je jiná věc, já jsem dal hlasování o přesunutí na normální místo tak nevím co řešíte.
-
- Lv.9
Ty neumíš číst? Já nedávám hlasování aby víc expil - panebože... A když dáváš ne, tak se taky vyjádři proč ti to vadí.. ????Chyumgo píše:Já nějak nevidím důvod, proč by meteor, který ma vyšší úroveň měl dávat zákonitě i více zkušeností. Já jsem proti, současný systém se mi líbí.

EDIT: no nic vidím že to nemá cenu, že plno hráčů dřív hlasuje a následně píše mimo téma než si něco přečte a vypadá to že úmyslně z nudy dávají za NE .. Tak je my to jedno a jdu to zkusit dát do návrhu, příště prosím aspoň splňte základní pravidlo návrhu a to: 1. přečtěte si návrh před hlasováním 2. odepiště přesně na to, co v návrhu stojí a nepiště názory který tématem jen proletěly.
Děkuji.
Píšete zde, že se jedná o návrh, přesto jste se jej rozhodl umístit do sekce "Diskuze o hře", z tohoto důvodu téma zamykám, určitě doporučuji návrh podrobně sepsat a umístit jej do "Návrhy", kde bude či nebude řádně schválen, toto obcházení schválení, které je právě v oné sekci návrhů, by mohlo být příště trestáno warnem. U warnu bohužel i zůstaneme, jelikož Vám byl udělen warn za doublepost.
/Aiwendil
Naposledy upravil(a) CalidorM2 dne pát 15. črc 2016 13:30:51, celkem upraveno 1 x.
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Postavení k návrhu jsem vyjádřil ve své poslední věte. Stejně jako meteory z rokle jsou pouze v rokli, stejně jako entarianské meteory jsou pouze v Entarianu, tak Ziny by měly býz pouze v Zaniklé.
-
- Lv.9
Vyjadřuješ se jako zkušený hráč a přitom píšeš zase lži a tím pádem mimo téma.. Chceš my tedy tvrdit že metiny v metinlandu nemají každý svoji zemi kde se nachází taky - viz.: ledová země, červený les, zelený......... Nacházejí se jinde a zároveň i v metinlandu, tak prosím se už zdrž komentářů, protože úmyslně píšeš jen kritiku. Tvý komentáře beru jako hloupé a nebo osobní vůči mě aby my poškodily téma. Děkuji a to je vše.Chyumgo píše:Postavení k návrhu jsem vyjádřil ve své poslední věte. Stejně jako meteory z rokle jsou pouze v rokli, stejně jako entarianské meteory jsou pouze v Entarianu, tak Ziny by měly býz pouze v Zaniklé.
EDIT: entarianske metiny, z rokle metiny, jsou snad úplně mimo metiny o kterých se bavíme ne? myslím levlově a expením/ dropem.. ???
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Jen dodám. 1.) To by se musela komplet předělat celá mapa ZP, zmenšení současných ostrovů, aby se tam vešel další, práce kvůli pár meteorům neskutečná. 2.) Pokud máš šamanku za manželku, tak ti nevadí, že ti umře, dáš do města a zas ji portneš zpět na sebe. Krom toho, když ji portneš přímo na své místo, kde sekáš z koně, tak ji mobíci nic neberou, ty je usekáš sám.
Hezký den
Hezký den
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »